Jelen és az ő nehézségei

 

– Mester! Nagyon nem vagyok most jól!
Végig mentem a múltamon. Volt olyan, hogy azt hittem belehalok, de végig csináltam! Feloldottam, amit kellett. Lépésről lépésre mentem, ahogy tanítottad.

Elfogadtam a jelenlegi helyzetemet, beláttam, hogy mindenért én vagyok a felelős. Megértettem, mely döntéseim vezettek a jelenlegi állapotomhoz.

Megbocsátottam magamnak és mindenkinek a múltbéli eseményekért. Sikerült megérkeznem az ismerőseimmel és a családommal az elfogadó szeretet állapotába. Ez nagyon felszabadító élmény volt!

Elengedtem a rossz lehúzó programokat és személyeket. Elengedtem a visszatartó szokásaimat.

Megérkeztem a szeretet állapotába. Elfogadom és szeretem magam, olyannak, amilyen vagyok. nagyon megnyugtató és biztonságot adó érzés szeretni magam. Szeretem magam, Mester és köszönöm, hogy megmutattad, milyen csodálatos vagyok! Tisztán látásom szépen alakul és ma már tudom, minden úgy történt, ahogy az a számomra a legjobb és ez bizonyosságot ad arról, hogy bárhogyan is döntök, ez mindig így van.

Hálás vagyok magamnak a kitartásomért, a döntéseimért, de leginkább azért, hogy elindultam az izgalmas kalandba a múltba. Most itt vagyok. Most vagyok itt! Figyelmem fókusza magamon, alkalmazom a tükör törvényét egyre többször és egyre tisztábban látom a belső és a külső folyamatokat. Értem, mi történik körülöttem és bennem. Felmásztam a Fára.

És most olyan üres és lehangolt vagyok. Enervált és kilátástalan. Mintha zuhannék vissza a múltba és nincs ami a jelenben tartson. Nem tudok horgonyt vetni a jelenben. Minden szürke.

Mester! Hova tovább? Hogyan lesz a jelenem csodálatos, felemelő és boldog? Mit tegyek, hogy szabadnak, könnyűnek, lazának, nyugodtnak érezzem magam?

 

A Múlt Elengedése Tréning Online, Ingyen data-lazy-src=
Kattints az ingyenes értesítőért!

Pin It on Pinterest