MISZTÉRIUM ISKOLA

-RÖVID, VÁZLATOS KIVONAT.-

 

(még véletlenül se kezdj el agyalni, csak olvass, láss, érezz…)
 
Evolúciós fejlődés.
1. szint: Sötét árnyék. Az ember féktelen lény, automatikus ösztönös reakciók jellemzik. Gyűlölet, düh, gyötrelem, szenvedés, magány, boldogtalanság. Másokat bánt.
 
2. szint: Világos árnyék. Az ember felfedezi érzéseit, megtanul szeretni, de még nem tudja fékezni az indulatait. Még mindig az élet poklában él. A hiba a tanulási folyamat része.
 
3. szint: Lélegző szív. Másik véglet. Jó emberré válik, aki mindig odafigyel a másikra. Megpróbálja megoldani a problémáikat, megóvni őket a szenvedéstől. Most sem boldog. Békéje másoktól függ, de nem tiszteli őket. Olyanná akarja változtatni az életüket, amilyennek szerinte léteznie kell. Hite összeütközésbe kerül mások hitével, nem tiszteli mások döntését. Amikor olyan nehéz helyzetbe kerül, amiből tanulnia kellene, úgy érzi, igazságtalanság történik vele, mert jó embernek tartja magát, aki csak másokért él. 
 
Tanulási folyamatot támogatja a cselekvés. Emeli a tudásszintet, rezgésszintet. Tanulj meg uralkodni ösztöneiden, félelmeiden, védekező mechanizmusaidon. Tanulj meg bízni másokban, uralkodni érzéseiden. tested egy az Univerzummal, csak más a rezgésszáma.
 
4. szint: Mértékek tanítója vezeti. Név és szám, mindennek formáját meghatározza. Tudássá válik. Semlegesség a legfőbb cél. Szuperlénnyé válás. Megvilágosodás pillanata. Az ember visszatér a középpontba, tiszteletteljes, igazságos emberré válik. Aki, minden helyzetet még a legfájdalmasabbat is tökéletesnek fogadja el, mivel megértővé válik. Rossz emberből jó ember lesz, jó emberből igazságos, az igazságosból bölcs, Gondolataiban, szavaiban, szemében érzékelhető az állandó szeretet, amely megértésből ered. Eltünteti az egot.
 
Azért születünk folyton újjá, hogy tanuljunk döntéseink következményeiből, hogy alkalmazkodó, bölcs emberré váljunk. 
 
HÓRUSZ: spirituális újjászületés, tudás, annak a szimbóluma, amikor az ember szuperlénnyé válik, megvilágosodik.
 
5. szint: Semleges Szeretet szintje. Erők feletti uralom. Béke, harmónia. Polaritás tudása, hogy az Univerzum egyenlő a káosz és a rend összességéből. Az ellentétes erőknek a célja, hogy formálják az emberi tudatot, ez készteti arra, hogy tanuljon a döntéseiből. Megtisztulás, felajánlás, hála, bizalom. 
Tökéletessé válás folyamata: fény-sötétség, harmónia, középpont, semlegessé válás!
 
6. szint: Spirituális fejlődés mélyebb szintje. Levetkőzi a félelmet, az automatikus védekezési ösztönt és uralkodik a csakrái felett. Egyensúlyban van. Nem lehet bölcs az, akit agresszió, tudattalan vezet. A felfogóképesség első szintje akkor ér véget, ha az ember tudatára ébred annak, hogy az élet örök. A halál egy ajtó a reinkarnáció folyamatában, melyek során az ember megpróbál felülemelkedni automatikus védelmi ösztönein. Elszántság és önállóság kell. A spirituális fejlődéshez megtörhetetlen akarat kell, melyet tudatosan kell kifejleszteni. Jellemes ember kialakításához, csend kell a felfedett igazságok felett, és ezt csak az érheti el, aki érdemes rá. Természet erőinek való megadás.
 
Amikor a tudat és a szabad akarat még feltáratlan, akkor ösztönökre, irányításra és automatikus reakció van szükség. Védi az életet, mert azt hiszi halandó. 
 
Fegyelmezni kell magadat és tudatossá kell válnod.
 
Félelem.
4 típusa: elvesztéstől, szembenállástól, elhagyatástól, haláltól.

A félelem automatikus hormonális reakció, amely szinaptikus reakciót idéz elő. Az értelem blokkol és az ember támadni vagy menekülni akar. Kontrollálatlan, automatikus, védelmi reakció, mely a béke és az életenergia elvesztéséhez vezetnek. 
 
Tartsd az értelmedet a jelenben, mert csak így tudsz dönteni és cselekedni. Őrizd meg a ,megelégedettség állapotát. Minden, ami történik tökéletes és szükséges fejlődésed szempontjából. Minden azért történik, mert eljött az ideje. Kerüld a negatív gondolatokat, bízz az univerzumban, élj békében és harmóniában!
 
Tudatos spiritualitás a cél. 
A világosság gondolataink terméke. Az ösztönök feletti tudatos ellenőrzés és a jelen állandóssága vezet a harmónia, béke, boldogság magasabb szintjére.
 
Kattints az ingyenes értesítőért!