MISZTÉRIUM ISKOLA

-RÖVID, VÁZLATOS KIVONAT.-

 

(még véletlenül se kezdj el agyalni, csak olvass, láss, érezz…)

TUDATOS SPIRITUALITÁS A CÉL

 
 
 
A világosság gondolataink terméke. Az ösztönök feletti tudatos ellenőrzés és a jelen állandóssága vezet a harmónia, béke, boldogság magasabb szintjére.
 
Női minőséged szeretettel teli elfogadása, ünneplése támogatja egyensúlyod kialakulását. A Szent Nő beavatása teredbe hozza meg számodra az egységet. Férfi minőséged átalakításra szorul. A Zsarnoki leigázó energiát, át kell alakítanod szerető teremtéssé. A két minőség harmonikus egybeolvadása és folytonos egymásból történő újjászületése az Egység alapja. 
 
Tudatosítsd a vonzódás törvénye által előidézett vágyakat. A vágy képessé tesz arra, hogy a szükséget vágyként ismerd fel. Hiszen az érzéseknek van polaritásuk. Fontos tudni, mi idézi elő az érzéseket, ez ad irányt önfegyelmednek, önismeretednek. Kontrollálnod kell a negatívnak vélt érzéseket, mert életenergiát vesznek el tőled.
 
A fejlődési folyamat az alsó központok feletti ellenőrzéssel kezdődik azzal, hogy tudatossá tesszük automatikus reakcióinkat: az érzelmek, vágyak és a nemi vágyak kimutatásának módja, azok felismerése, megtapasztalása. Egy tudattalan lény könnyen elveszítheti önuralmát, sebezhető az ismeretlen körülményekkel szemben, könnyen búskomorságba esik. 
 
Tanuld meg vágyaidat felismerni. Ha a szeretet és a megértés segítségével aktiválod az alacsonyabb központokat, békét, boldogságot, harmóniát teremt az agyban.
Földi küldetésed a poláris megtapasztalásával megérteni és eljutni a semlegesség állapotába.
 
Az Univerzum tökéletes és minden meg van benne a boldogsághoz. A Valóság a szeretet középpontjában létezik. Minden helyzet, még a legnehezebb is tökéletes, mert leckével szolgál spirituális fejlődéshez. A szeretetnek nincs polaritása. 
 
Ami fontos: önuralom, tisztelet, önkontroll, szabad akarat és a félelem(elhagyatottság, kudarc, halál, nem szeretnek, bírálat) legyőzése. 
Azt kapod az élettől, amire a kellő tapasztalatod alapján szükséged van. Értsd meg a tudatalattidat és az automatikus reakcióidat. Küszöböld ki agyad azon hajlamát, hogy azonosítja magát testeddel. Tanuld meg tested tudatosan irányítani és kiváló műszer lesz belőle. 
 
Az összpontosítás (fogalmak, szavak, érzések, mozgás) előmozdítja a tudat fejlődését.
 
Tanulj meg magadra összpontosítani, különbséget tenni a magasabb rendű és az ego között.
 
 

AZ ÖRÖK JELENBEN ÉLJ!

 
 
 
A tudatos élet felszabadít. Tudatosság egyenlő a tiszta teremtéssel. tudatosan dönts, tudatosan cselekedj. A döntés pillanatról pillanatra változik, ne halogass.
 
A gondolkodás egyenlő a tudás érdekében tett összehasonlítással. Ha mindent tudsz, kiüresedtél, a gondolat és az összehasonlítás kiküszöbölődik. Emeld a rezgés szintedet, tudat szintedet, idegrendszered ellenállását, kontrolláld önmagad, így éred el a belső egyensúlyt. Tanuld meg mi az oka testalkatodnak, jellemednek, viselkedésednek és mindennek mi a fő célja. Tanulj meg rugalmas lenni. Fogadd el az életedben elfoglalt helyedet. Tisztelettel fordulj minden egyes élőlény felé. Tedd utad békéssé, harmonikussá. Fogadd el azt, ami van, légy hálás az élet lehetőségeiért.
 
Ismerd el, hogy a szeretet által és a szeretetért teremtettél.
 
A legtudatosabb cselekvés: teljesen elengedem magam, tisztán tapasztalok, ezzel átadom magam Istennek.
 
Paradoxon: Tudatosan eldöntöm, hogy Isten irányít, és minden jól megy.