A Folytonos Tudatossági szint megtapasztalása (4. tudatossági szint)

„Amint haladsz előre, úgy teremted meg saját Univerzumodat.” (Churchill)

Először is nézzük a tényeket:

1. Alapvető születési jogod gazdagnak lenni

Nem kell megdolgoznod a gazdagságért, mert gazdagnak születtél.
A gondolkodásodat kell rendbe raknod, mélyítened az önismereted, hogy összekapcsolódva önmagaddal visszaemlékezz erre a tudásodra.
Gazdag vagy.

2. Céltudatos Művész vagy

A Bátor Harcos (férfi magas minőség) és a Kreatív Művész zseni (nő magas minőség} egységéből születik meg a Céltudatos Művész.

TIPP: Az építő és romboló személyiségrészeidről találsz egy OtthonFa Club webinárt.

Azért felszabadul, mert már most is ott szunnyad benned. És most minden azért történik az életedben, hogy ő a felszínre tudjon jönni.

3. Megérdemled, hogy jót kapj az élettől és boldogságba élj

Jó ember vagy. Talán tévedtél párszor, és csináltál hülyeségeket. Ettől még jó vagy.

TIPP: Ha most egy hang azt mondta a fejedben, hogy nem, nem vagy jó, és nem érdemelsz jót, akkor azonnal kezd el a Pozitív Énkép kihívást az OtthonFa Club anyagai között megtalálod.

Fogadd el végre, hogy megérdemled:

– a szenvedélyes szexualitást
– a pénzt
– a szeretetet
– a jót
– a csodákat
– a bőséget
– a gazdagságot
– az elismerést
– a dicséretet
– hogy sokat utazol
– hogy egészséges vagy
– hogy nem kell dolgoznod a pénzért
– hogy egész nap azt csinálod, amit szeretsz és gazdagon megélsz belőle
– hogy mások is ilyennek fogadnak el

Ezek tények tehát.

Egyetértünk abban, hogy az életünk olyanok, amilyenek a gondolataink. Így most itt az idő megváltoztatni a gondolataidat, hogy megváltozzon az életed.

Felismerni, elfogadni, megbocsátani, elengedni, letenni, kicserélni a gondolatainkat és kialakítani a pozitív énképet, a pozitív gondolkodást és a magas önértékelést, egy rohadt nehéz meló.

TIPP: keresd meg az OtthonFa Club anyagi között a Pozitív Énkép kihívást, és a Tudatos önértékelés kihívást, és csináld meg.

Aki azt hiszi, hogy a napi motivációs posztok elolvasása, elegendő egy élet (szemléletmód) megváltoztatásához, akkor még nem érett meg a változtatásra.
Köszönöm neked, hogy te igen <3
Mert most ezt olvasod, szóval felkészültél. Készen állsz!

Folytonos tudatosságban élni azt jelenti, tidatában vagyok és tisztán látom a belső folyamataimat, tudom mit akarok, és tudom, hoygan teremtsem azt meg, belső tudatos változtatásokkal. Finomhangoljuk a Tudat által uralt kvantumteret,

Két lépés a boldogság megéléséhez

1. Bátorság
2. Alkotás

Hogyan legyél bátor?

A bátorság nem azt jelenti, hogy nincs benned félelem. Azt jelenti, hogy a félelmeid ellenére, és azokkal együtt is cselekszel.
Cselekszel akkor is, ha félsz, ha kellemetlen, ha kényelmetlen. És akkor is cselekszel, ha nincs hozzá kedved.
Aki bátor szembenéz a gyengeségeivel, és még bátrabb az, aki szembenézz az erősségeivel, és fel is vállalni azokat.
A bátor ember felelősséget vállal. Elsősorban önmagáért, hogy ő jól legyen. Így tiszteli meg szeretteit, hogy önmaga legjobbjó személyiségét adja.
100-ból 100-an félnek attól, kik is ők valójában. Félnek a saját erejüktől. De leginkább attól félnek, hogy őszinte, önazonos, önfelvállalásban éljék az életüket.
Így félnek az önismerettől.

Bátor ember, aki A valódi önismeret útjára lép és felszabadítja, önmagában a Békés Harcost.

A (Bátor) Békés Harcos önismereti mese

A Békés Harcos újjászületve felébred, visszaszerzi belső erejét (szeretet) és varázsló tudását (világosság, fény), magas önbecsüléssel és önértékeléssel a szeretet szolgálatába áll, hogy szolgálatával egy boldogabb világot teremtsen.
Kíváncsi, felfedező, jól kommunikál (minden szinten) folyamatosan gyarapítja, növeli tudását, pénzügyi vagyonát, pénzügyi szabadságban él. Napjai nagyon termékenyek, folyamatos fejlődésben van, természet erejével rendelkezik, eleven, lelkes, tele van életerővel. Belül és kívül is gazdag életet él.
Céltudatos gondolkodásának köszönhetően bátor, gyors, gyakorlatias, jó csapatjátékos, csapatban halad előre, nem halogat. Célirányos cselekvésének és kitartó szorgalmának, belső stabilitásának köszönhetően, a szerencse kegyeltje. Bőven lesznek kihívásai az év folyamán, ám tudását, rátermettségét jól felhasználva a gyakorlatban, légies könnyedséggel emelkedik felül rajtuk.
Könnyedén tágítja a komfortzónáját, és veti alá magát a próbáknak és vizsgafeladatoknak. Mágikusan mély alázatban áll hozzá Mesteréhez. Különlegesen megható ez a kapcsolat, mely a legmagasabb elme szintjén érthető csak meg.
Így a Békés Harcos összhangba hozza elméjét és szívét, harmóniát és egységet teremt köztük, hogy mentális intelligenciájának fejlesztésével elérhesse a legtisztább spirituális szintet, a Valóság Igazságát, a Jelenlét állapotát.
Mert Itt láthatja tisztán, és értheti meg Mesterét, életfeladatát és életfeladatának miértjét. Így végül hazatalál, Otthonra talál a Bőség békéjében, és onnan áraszthatja ki önmagát, felébresztve a többi Békés Harcos testvérét.

 

Hogyan legyél  kreatív, alkotó művész?

„Amikor a fantáziát ténnyé alakítjuk, még nagyobb dolgokról fantáziálhatunk. Ez az alkotó folyamat.” – Bob Proctor

Mind művészek vagyunk és az a célunk, hogy életünk művészeti alkotás legyen. A legfontosabb művészeti alkotásunk önmagunk vagyunk. Művészien játsszuk az életünket járva a valódi önismeret útját, hogy megalkossuk legnagyobb művünket, önmagunkat.

Akinek erős az önfegyelme, az fantasztikus év elé néz. Akinek nem annyira erős, majd megerősödik út közben és imádni fogja a megteremtett saját életét.

Az önfegyelmet, ami a céltudatos gondolkodás alapja, kitartással lehet erősíteni. A kitartáshoz, meditatív elme (koncentráció, fókusz, belső csend), alkotói energia (önfegyelem, mély kapcsolat) szükséges.

A negatív-önromboló gondolkodás, mely tele van önkorlátozó hiedelmekkel, megfelelési kényszerekkel, rögzült gondolatokkal, szabotálja a művész kiteljesedését.

A Művész adott tevékenység, cselekvés mestere. Gyakorol, gyakorol, gyakorol. Adott tevékenységének tökéletesítésén dolgozik. Céltudatos, kitartó és erős önfegyelemmel bír, mind a 4 intelligencia szintjén (mentális, érzelmi, fizikai, spirituális).

Képzeletére és fantáziájára épülő hitével kapcsolódik össze az alkotó kreatív energiával.
Saját maga által festett képeit, melyek tükrökként térnek vissza a külvilágból, befogadja, odabent transzmutálja, feltölti szeretettel, majd gyorsan elengedi, hogy ne rabolja az alkotói energiáját egy perccel se tovább, mint szükséges.

A művész tudja, hogy az elméleti tudás, önmagában semmit sem ér. Csupán csak információ. Az információ akkor válik tudássá, ha gyakorlatba ülteti, azaz cselekszik és tapasztal. Majd a tapasztalatait kiértékeli. Újításokat vezet be, ezt összefűzi és rendszerbe rendezi, és menj tovább.
Mottója: Gyerünk tovább!

Csak és kizárólag így tud összekapcsolódni a kreatív elméjével, hogy tisztán hallhassa szellem súgásait intuíciók formájában.

A művész lénye legmélyéből alkot. Befelé és felfelé tekint, miközben anyagba formálja képzeletét a külvilágban, a tiszta gondolatai és a rendezett érzései által.

A Művész legnagyobb alkotása, önmaga: Ember, Ismerd meg Önmagad!

Most minden lehetőség adott is, hogy önszeretetből, az önmagadnak fogadott hűséged értelmében, művészi szintre emeld a gyakorlati tudásod.
Ami önismeret szempontjából annyit tesz – minden lehetséges energiát figyelembe véve- hogy művészien kell uralnod, építened az életed, és önmagad.

A fő cél, hogy össze tudj kapcsolódni a kreatív erőddel. Ami mindig is ott van/volt benned.

 

Alkotói energiádhoz, akkor férsz hozzá. ha:

– biztonságban érzed magad
– hiszel és bízol önmagadban
– önszeretetben élsz
– erősödik az önfegyelmed (elsősorban a mentális és az érzelmi)
– vannak tiszta céljaid
– előrevivő döntéseket hozol
– hajlandó vagy cselekedni
– kitartóan gyakorlod a feladataidat
– szenvedélyesen és lelkesen tudsz hozzáállni a mindennapokhoz
– hajlandó vagy meglovagolni a természetes változás hullámait
– gyakorlod a koncentrálást, a figyelem fókuszálást
– rendszeresen meditálsz, és törekszel a belső békédből-csendedből erőt meríteni
– rendszeresen alkotsz, művészkedsz valamit (rajzolsz, festesz, írsz, énekelsz, táncolsz, stb..)
– sportolsz
– megéled a Slow-flow állapotát (lassan-elmélyülten)

A Boldogság belső beállítottság azt jelenti, hogy:

– célzott kreativitásban vagy
– kételyek nélkül hiszel és bízol önmagadban
– mindig szem előtt tartod mik a céljaid, mindig-minden pillanatban
– önérdekérvényesítő, önszeretetből meghozott, céljaidhoz előrevivő döntésekkel jelented ki mit akarsz, mindig minden pillanatban
– összhangban a céljaiddal, összhangban a döntéseiddel mindig azonnal cselekszel, és mindig megteszed, ami szükséges (ez általában mindig sokkal több, ami tőled telik)
– cselekvés közben fokozódó motivációt és lelkesedést felhasználód robbanó motornak

Valóságodat te teremted, valósággyártó vagy, mert kapcsolódsz a Tudattal

” A legjobb módja, hogy megjósoljuk a jövőt, hogy mi magunk teremtjük.” – Peter Drucker

„A kvantumfizika csak most kezdi felfedezni a dolgokat. Azt állítja, hogy nem létezik Univerzum az értelem (a tudat, a megfigyelő) közreműködése nélkül. Az értelem tulajdonképpen megformálja azt, amit érzékelünk.

Az emberek, amikor kezdik megérteni a nagy titkot, megijednek azoktól a negatív gondolatoktól, amik a fejükben vannak.

Bebizonyított tény már tudományosan is, hogy a megerősítő, pozitív gondolatok százszor erősebbek, mint a negatív gondolatok. Ez azonnal csökkenti kissé az aggodalmunkat. Olyan valóságban élünk, ahol némi időkésleltetés figyelhető meg. És ez nagy szolgálatot tesz számunkra. Nem igazán szeretnénk egy olyan világban élni, ahol a gondolataink azonnal megvalósulnak. A bizonyíték távol van és közeledik, és ez igencsak jó dolog.

Tehát arra van szükség, hogy tudatában legyünk a gondolatainknak, és figyelmünket az általunk kívánt eredményen tartsuk. Körültekintően kell megválogatni gondolatainkat, és ki kell élvezni a folyamatot.

Mert te vagy saját életed mesterműve. Te vagy saját életed Michelangelo-ja. A Dávid, amit faragsz, te magad vagy. És ezt saját gondolataiddal teszed.

Olyan Univerzumban élünk, ahol törvények vannak. Akárcsak a gravitáció. Ha leesel egy háztetőről, nem számít, hogy jó vagy rossz ember vagy, akkor is a földre zuhansz.
Olyan sok gondolat érkezik olyan sok irányból, olyan sok témában. Itt lép a képbe az érzelmi irányító rendszer.

Érzelmeid, érzelmi irányító rendszered segít megértetni veled, hogy mire gondolsz. A gondolataid hozzák létre az érzelmeidet. Az érzelmeid –mint egy óriási rádióadó – kisugároznak belőled, és létrehozzák az annak megfelelő valóságot. Nem az a kérdés, hogy teremtünk-e, hanem hogy mit teremtünk. Az érzelem csodálatos dolog, ajándék. Tudatja velünk, hogy mit vonzunk magunkhoz.

Nagyon fontos, hogy jól érezzük magunkat.

Mert ez a „jól érzem magam” sugárzik ki jelként az Univerzumba, és még többet kezd vonzani magához. Tehát minél inkább jól érzed magad, annál többet vonzol magadhoz olyan dolgokat, amik miatt jól érzed magad, és ezek magasabbra és magasabbra emelnek.
A jólét megteremtéséről van szó, a jólét egy elmeállapot.

Minden attól függ, hogy hogyan gondolkozol. „ –Titok című filmből részlet

Minden, ami most körülvesz téged a gondolkodásmódod eredménye

Változtasd meg a gondolkodás módodat és megváltozik a világod. Válts Céltudatos Gondolkodásmódra, hogy egy szeretet alapú, örömteli boldog és gazdag életet csinálhass magadnak.

Az Élet az életet díjazza. Itt az ideje, hogy bátran és művészien éld az életed. Nem elszenvedned, hanem előidézned a változást, és minden csinálj meg, ami lelkesedéssel, szenvedéllyel tölt el.

És az utolsó lépés, ami egyben az első is

Lehetetlen boldognak lenned, anélkül, hogy ne szeretnék benned, azt aki te valójában vagy, és ne tudj szeretni valakit tiszta szívedből.
A szeretet békéje vár rád, aminél nincs csodálatosabb dolog az életben.

5 lépés – A boldogságba

1. Elfogadás

Én mindig azt hittem elfogadom az embereket olyannak, amilyenek. Persze ez csak kifele volt így.

Önmagamban mélyen hibáztattam, minősítettem, bíráskodtam róluk. Mindig mindent jobban tudtam náluk, és le akartam nyomni a torkukon az én igazságomat.

Minden módon törekedtem a saját ízlésemre formálni kapcsolataimat és ehhez minden eszközt felhasználtam: hatalmi drámák, szeretetkurvaság, érzelmi zsarolás, bűntudat keltés, energiaszívás, verbális bántalmazás, elbizonytalanítás, kontroll, irányítás.

És ha valaki nem úgy tett, ahogy én azt elvártam volna tőle, azonnal behisztiztem, és támadtam és romboltam.

Teljesen más kép élt bennem belül arról, hogy mit csinálok. Én azt hittem, hogy a szeretet vezérel, és a jó szándék. Csak egy dolgot nem vettem soha figyelembe, hogy mit is akar valójában a másik.

Amikor ezt felismertem, nagyon- nagyon fájt a tudat, hogy mit tettem másokkal, és így nem csoda, hogy nincs igazi mély kapcsolódásom senkivel.

Le kellett küzdenem a gőgömet, és mély alázatot tanulni, hogy el tudjam fogadni az embereket olyannak, amilyenek. Nem csak kifele mutatva, hanem teljesen őszintén belül is.

Leszokni a véleményezésről, a kritizálásról, a bírálatról, a kontrollról, az irányításról, nem volt egyszerű.

Abbahagyni az önámítást, hogy a szeretet és a jó szándék vezérel, mikor elveszem mástól a szabad akaratát, kemény lecke volt.

Ám a második lépés nehézségei, ezt is túlszárnyalták.

2. Megbocsátás

Én mindig azt tanultam, hogy: bocsáss meg, de ne felejts, mert aki bántott, jönni fog ő még az én utcámba.

Tehát nekem a megbocsátás egyenlő volt a felszínes látszatpolitikával, és a mélyben meghúzódó édes bosszúval.

Felfegyverkezve szívemet próbáltam kapcsolódni. A csalódások sűrűjében észre sem vettem, hogy kemény harcosként és megtorlóként fordulok másokhoz.
Minden régi fájdalmamat kivetítettem a körülöttem lévőkre.

Hiszen nem felejthettem el a régi bántalmazásokat, így szólt a programom. Így mindenkiben azt láttam, hogyan fog engem bántani.

Vigyáztam magamra és az első kis nekem nem tetsző lépésénél, már hurrikánszerűen támadtak az érzéseim, és beigazolódott a régi paradigma: újra átvertek, elárultak, csalódnom kellett.

Nem tudtam, hogy én teremtem ezt azzal, hogy senkit sem olyannak látok, amilyen ő valójában, hanem olyannak, amilyennek a régi paradigmáim kivetítései tették őket.
A ő vászonukra és egy új képet festettem. És azzal küzdöttem.

Magammal küzdöttem évek óta.

Ez a felismerés földbe döngölt. Szégyelltem magam és nagyon mély bűntudatom volt. Azt éreztem, ebből nincs kiút, soha többet nem vagyok képes emberek közé menni.
Akkor azt hittem, ezt a szégyent nem lehet túlélni.

 

3. Elengedés

Teljesen összeroppanva érkeztem meg a következő lépéshez. Teljes melankóliában csak ültem, és üveges szemmel bámultam magam elé. Már minden mindegy volt. Ennél semmisem fájhat jobban, Ennél már nincs tovább lefelé.

És Mesterem újra rácáfolt. Mert kiderült, hogy még csak befele tekintek a sötétség birodalmába, még el sem indultam.
Azt a feladatot kaptam, hogy engedjem el a szégyenem és a bűntudatom. Mert amíg ezeket érzem, Áldozatföldön élek, és sosem tudok megérkezni, Szeret földjére. Sorsfordító megbocsátásra volt szükségem.

De eddigre már, nagyon haragudtam magamra, a családomra, a tanáraimra, mindenkire, aki ilyenné tett engem. A sok szenvedés, bántalmazás, szeretethiány, amit átéltem formált szörnnyé. Apukámra is haragudtam, hogy meghalt.

Gyűlöltem magam, és mindenkit. És a Mesteremet is gyűlöltem, hogy ő mind ezt tisztán látja. Lelepleződtem és nem csak azzal a teherrel kell megküzdenem, hogy ilyen vagyok, hanem még azzal is, hogy más is látja, ilyen vagyok.

Egy fele vitt az utam. Befelé. Le kel hatolnom pokol bugyraim legmélyére, hogy feloldozást találjak. Fényt, megváltást odabent. Bent kellett rendeznem ezeket a dolgokat, különben sosem lesz normális életem a külvilágban.
Elengedtem mindent.

De ezt úgy értsd, hogy tényleg mindent, és mindenkit. Érzést, gondolatot, és minden emberhez fűződő érzésemet és gondolatot. Ennek hatására sokan el is tűntek az életemből. De ezt akkora már felszabadítónak éltem meg, és nem önsajnálatban.

Az első három lépés, folyamatosan és párhuzamosan kitöltötték a mindennapjaimat.
Elfogadtam, megbocsátottam, elengedtem.

És kezdtem kiürülni.

Önmagam legmélyebb szintjén, a hosszú és kitartó önismereti munkának köszönhetően, a pokol legmélyebb bugyrában megtaláltam a csodát.

 

4. Szeretet

Fogalmam nem volt arról mi ez. Már tudtam, hogy amit régen annak hittem, annak semmi köze nem volt a szeretethez. Bűnös lelkem miatt, soha, senkinek sem engedtem meg, hogy igazán szeressen. És én sem szerettem senkit sem igazán.

Torzult szeretet nyelvem elveszett a birtoklásban, az enyém vagy állapotában. És mindenkitől azt vártam el, hogy úgy mutassa ki a szeretetét, ahogy én azt elvárom, és ha ez nem történt meg, azonnal romboltam.

Nem volt sem belső képem az igaz szeretetről, sem külvilági tapasztalatom. Persze sokan szerettek tiszta szívből, de én ezt nem láttam, mert nem hagytam meg nekik, hogy szabadon szeressenek.

Hogy úgy szeressenek, ahogy az nekik jó. Egy rohadék önző dög voltam.

Naponta 108-szor le kellett írnom, hogy szeretem magam. És ezt naponta kétszer fel is kellett olvasni hangosan. Majd különböző technikákat, gyakorlati feladatokat kaptam. Ezeket is napi szinten végeznem kellett.

Én úgy röhögtem magamon, hogy szeretni tanulok és engedni, hogy szeressenek.

Mesterem felhívta a figyelmem arra, hogy feltűnt e nekem is, mennyivel jobb a hangulatom?
Jé tényleg! – örvendeztem. Jobban vagyok, de jóóóóóóóóóó

Mesterem arra is felhívta a figyelmem, hogy ne gondoljam, hogy egyedül vagyok ezzel. Szinte minden embernek meg kell tanulnia ezt. Csak nem mindenki hajlandó rá.
Mert a feltétel nélküli szeretet minőségét nem tanítják, szinte sehol.

A birtokló, követelőző, bűntudat keltő, érzelmi zsarolós szeretetnek hívott önámítás, nem szeretet.

Nagyon sokan élnek torzult szeretet nyelvben, aminek az alapja a kölcsönös bántalmazás és egymás életerejének elrablása hatalmi drámák által. Persze, nagyon sokaknál ez tudat alatt működik, mert még nem tértek a valódi önismeret útjára.

Na jó, hős harcosként, akit szent küldetés hajt előre, én az első négy lépcső értelmében, mindenkihez teljesen új szemléletben fordultam. Kitárt szívvel elfogadtam, megbocsátottam, elengedtem, szerettem. Mindenkit, mindig. És leginkább akkor szerettem, amikor a legnehezebb volt valakit szeretni.

Mesterem nagyon büszke volt rám.

És én is magamra.

És akkor, amikor már úgy tűnt bevégeztem a dolgom, és megérkeztem Szeretet földjére, ki kellett állnom egy próbát.
A hála próbáját.

De még előtte, át kellett élnem, minden pillanatban, hogy elfogadom magam, olyannak, amilyen vagyok, megbocsátanom magamnak mindenért, elengednem a negatív érzéseimet, az elvárásaimat, és a múltam illúzióját, és szeretem magam. Szerelembe estem hát önmagammal.

Így őszinte, önazonos, önfelvállalásomnak köszönhetően, méltóvá váltam arra, hogy részt vegyek a hálapróbáján.
Mindenkihez és önmagamhoz is ebben a szemlélet módban álltam hozzá.

Már senkitől sem vártam el, hogy szeressen, nem sóvárogtam, nem kuncsorogtam a szeretetért. Adtam és elfogadtam, amit kaptam.

Szeretet látásban tekintettem mindenkire, hogy a valóság igazságát lássam, olyannak lássam az embereket és önmagamat, amilyenek valójában vagyunk. Csodálatosnak és gyönyörűnek.
És akkor jött az utolsó lépés.

 

5. Hála

Mesterem óva intett attól, hogy a valamiért legyek hálás első lépésben.
Csak legyek hálás.

Így a napi mantráim közé felvettem a Hálás vagyok mondatot.
303 mondatom volt már eddigre, amiket napi szinten mantráztam. Reggel és este szertartást végeztem. Sokat meditáltam és céltudatos gondolkodásmódban célirányosan cselekedtem.

Mesteremmel hetente, havonta dolgoztam együtt. Mindig helyrerakott, kiigazított, és rendezte gondolkodásom.

Neki köszönhettem, hogy nem csak információt gyűjtöttem, hanem minden új dolgot, azonnal a gyakorlatba ültettem, így gyorsan haladtam a változás útján. A belső munka, az önismeret, életem minden területére óriási pozitív változást hozott.

Megértettem, hogy minden problémám oka, valamilyen önismereti hiányosság miatt van, és minden problémámat önmagam mélyebb megismerésével, meg tudok oldani.

A Hála létállapota nem váratott sokat magára.

Egy kvantumpillanat volt csupán.

Megértettem a próba nem egy feladat volt. Hanem az út, ami mögöttem volt. A kitartó, szorgalmas önismereti utazás, amin végig mentem.

 

OtthonFa Clubból ajánlott tudásanyagok

Kifejezetten olyan anyagokat válogattam össze, melyek a fejlődést szolgálják. Így nem kell találomra válogatnod köztük, ezekre koncentrálva, garantáltan sikeres hónapod lesz. Ezeket mind megtalálod az OtthonFa Club oldalon és a zárt facebook csoportban.
Kérlek, ne csak megnézd ezeket, hanem azonnal ültesd is a gyakorlatba az új tudásod, mert csak így fog változást hozni az életedben.

Webinárium:
 Hogyan Urald az EGO-d?
 Spiritualitás, Spirituális intelligencia
 A bőségtudatosság megteremtése
 Tudatos jelenlét
 Az átszoktatás
 A pénzügyi intelligencia fejlesztésének alaplépései
 Tudatos teremtés és a sikeres célmegvalósítás folyamata
 Feketelyuk az elmédben, a kishitűség

Heti Gondolatrendező:
4,.5,.6,.7.,8.,9.,11.,15.,16,.17,.18,.19,.21,.22,.27,.29,.30,.31,.36,.37,.38,.39,.40,.41,.46,.49,.52.,55.,62.,63.,64.,68.,69.,70.,71.,74.,78.,81.,89.,90.,91.,94.,95.,98.,99.,100,. 101., 102., 103., 104., rész

Meditációk:
 Elméd természetes működése a gazdagság és a bőség
 Gondolatok Elcsendesítése Meditáció
 Elengedés meditáció
 Felöltődés Pilisszentkereszt – Szentkút Energiáival
 Meditáció a 3 Mesterrel
 Férfi Női energia harmonizáló meditáció
 szakrális csakra tisztító meditáció

Földeld le magad minden reggel és este.

Önismereti Kihívások:
 Pozitív énkép
 Tudatos önértékelés

Workshop:
 Equinox workshop 2019-03-20

Színezni, rajzolni is lehet, a céltudatos szabad kezes rajzolást, festést, alkotást ajánlom. Arra figyelj, hogy nem csak akkor vagy művész, ha az általánosságban elfogadott művészeti technikákat csinálod éppen, hanem innentől kezdve minden pillanatban. Így minden cselekvésedben (meditáció, sport, feladatok elvégzése, utazás, pihenés, szex, gyereknevelés, kommunikáció) mindig művész vagy, és annak a művésze, amit épp csinálsz.

Készen állsz? Megcsinálod?

Akkor gyerünk tovább!

 

Kattints az ingyenes értesítőért!