A titkok titka

2019-ben a húsvéti időszak igazán különleges körülmények között köszöntött ránk.

Április 19-től (Nagypéntek és Telihold) egészen 23-ig (kedd, A kitörés napjáig) egy csodálatos önismereti sorozat ment végig bennünk.

Mindenki máshogy „ünnepli” az ünnepet. Mi családostul (Losi, Emma, én) bevetettük magunkat a mély természetbe, és most megmondom őszintén nehéz visszajönni az online világba.

Körbekocsikáztuk az egész Budai-hegységet, Visegrádi-hegységet és a Börzsönyt, és szép hosszú gyalog túrát is tettünk.

Idei tervünk, hogy ellátogatunk az összes (még számunkra felfedezésre váró) Pálos kolostorokhoz, nagyon jól halad.

HálˇIstennek egy Alfa generációs is utazik velünk sokat, így olyan dolgokat is felfedezünk, amiket lehet, mi észre se vennénk.

A hétvégét sem terveztük meg, csak elindultunk, és jó helyen voltunk, jó időben. Végig bátran belevetettük magunkat a kirándulásba és hallgatva Losi intuíciójára folyamatosan a legizgalmasabb helyekre „sodródtunk”.

Nem volt nálunk se telefon, se laptop, se gps, csak egy régi térkép. Mentünk a vágyaink után, és pont ott voltunk, ahol ép lennünk kellett.

Akik közelebbről ismernek, tudják jól, a régi tudás, ősi tudás szerelmese vagyok, és most ép a Pálosok ősi tudásának nyomába szegődtem. És mivel a magyar Pálosok története szorosan összefügg Nimród, Attila, Árpád királlyal, a Hunokkal, és a Magorokkal, kész történelmi kavalkád van már bennem.

A sok kirándulásnak köszönhetően élőben is megtapasztalva „bizonyos” helyszínek csuda energiáit, gyönyörűséges szép látomásokban bukkannak fel az emlékeimben rég múlt idők nagy igazságai.

Szenvedélyesen szeretem felkutatni a titkokat. És itt van titok bőven.

Így a halál és a feltámadás ünnepén a Turul nép titkainak nyomába eredve én is „meghaltam” mire felértem a hegyemre. Losi karjaiban zokogva (ők előre mentek Emmával) mormogtam, hogy megcsináltam. Majd 2 perc után „feltámadtam” és olyan frissen éreztem magam, mintha nem lenne mögöttem 2 kilométer meredek kaptató felfelé.

Hétvégi kalandozásaink során ”teljesen véletlenül” egy Ziribár nevű helyen találtunk élemet magunknak, Pilisszántón. Azóta már sok mindent tudok a hegy summér nevéről és titkos szertartásaikról, illetve a Pilisszántói csoda történetről, amikor is a Kereszt kő kifordult a földből.

Hogy mit kerestek itt a summérok Pilisszántón, hosszú történet. Sokkal fontosabb hogy Ziribár azt jelenti Újjászületés.

Tehát az egész napos kimerítő túrázás után, fel a hegyre, be a hegy mélyében lévő barlangba, meghalva és feltámadva Piliscsévi utunk során, még újjá is születtünk Pilisszántón az esti vacsora keretében.

Ezután már csak a naplemente csodálatos látványára volt elég erőnk. Kocsival gyorsan felszaladtunk Pilisszentlélek misztikus energiájú Pálos romjához, és onnan csodáltuk meg a fenséges naplementét.

Közben Emma (Losi kislánya) végig szaladgálta szabadon és önfeledten az egész dombot. Mászkált és ugrált a lemenő nap fényében a romokon. Mi Losival csendesen összebújva, elcsendesedve átadtuk magunkat a természet varázslatának.

Talán tündérek is velünk voltak, és talán még az ősök is sugdostak valamit a fülünkbe.

Ott álltunk, mint talán egykor, ahogy az ősök megsúgták, ugyanúgy.

Az egész hétvége csodálatos magas energiában telt, a szinkronicitás vitt előre minket, és mi bátran mentünk előre követve az intuíciónk halk hangját.

És most itt vagyunk A kitörés napján.

Mindannyiunk élete megváltozott.

Tisztán látod és érzed már, mit nem akarsz, és tudod mi az, amire vágysz. Én konkrétan arra vágyom most, hogy ezt a csodálatos mentális állapotot (4. tudatossági szint, A folytonos tudatosság) soha többet nem akarom elveszíteni.

A hétvégén sokkal jobban megértettem, mint eddig bármikor, hogy nem kell szétválasztani a vágyakat a kötelességtől. Én minden pillanatban így akarok lenni.

Hogyan fogom megvalósítani? Fogalmam sincs. De minden áldott nap egy lépéssel közelebb kerülök a felismeréshez, mert a céljaimat akarom élni.

A körülmények is megváltoztak.

Ma már semmi sem ugyan olyan, mint egy évvel ezelőtt, és nagyon más, mint 5 évvel ezelőtt.

Volt bátorságom mindig a szívemre hallgatni, még akkor is ezért elfordultak tőlem azok, akiket nagyon szeretek. Még mindig nagyon szeretem őket, de ők azt gondolták, ha én nem úgy élek, ahogy szerintük élnem kellene, akkor öriharimindenkorra.

Szívemben nincs harag, sem szomorúság. öröm és szeretet van, és szabadság. Hagyom mindenkinek, hogy úgy éljen, olyan döntéseket hozzon, amit ő akar.

És ez nekem maga a szabadság.

Ha bárki zúgolódik is miattam, a saját perceit teszi tönkre, és nem az enyémet.

A felszabadult játéknak köszönhetően sok minden megváltozott. Társasoztunk, Unoztunk (kártya), legóztunk, sakkoztunk, edzettünk, túráztunk, letűnt civilizáció titkait kutattuk, mint az igazi felfedezők, és most már tényleg tudom:

„Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan.” – Antoine de Saint-Exupéry

 

Valóban megbékéltem. És ez jó.

Aki bátran él, képes az intuíciójára hallgatni, és az örök szinkronicitás áramlatában élni.

És ez a 4. tudatossági szint. Ez a folytonos tudatosság. Hogy mit jelent a tudatosság erről már sokat olvashattál tőlem. Röviden annyi, hogy tudatában vagy annak, mi történik a jelen pillanatban fizikálisan, érzelmileg, mentálisan, spirituálisan. Tehát tisztán látod és tudatában vagy a belső és külső történéseknek.

A tudatosság nem egyenlő az okoskodással és a lexikális tudás visszaböfögésével.

A Tudatosság önuralom. Amikor már nem az ego sóvárgó, azonnali vágykielégítése, vagy gyáva felelősséghárítása irányítja a az életed, hanem a te tudatos döntéseid.

Amikor bátran hallgatsz az intuíciódra, és kreatívan előidézed a változást és ezzel folyamatosan tapasztalod, hogy szinkronizmus események láncolatában vagy, akkor ez már a folytonos tudatosság.

Sokan vannak, akik azt hiszik, hogy tudatos életet élnek. Igazából a tudat alatti programozottságának az áldozatai. Amíg valakinek csak és kizárólag csak racionális érvei vannak, vagy csak a hitre hagyatkozik, biztosan nem tudatos. A tudatosságban együtt működik az elme és a szív, és céltudatos művészként tudatosan teremti a sajt szinkronisztikus életét.

Ennyit a különleges önismereti felismerésekről és a Folytonos tudatosságról. Nézzük meg mi vár rád a héten a valódi önismeret útján.

Remélem számodra is csodákkal teli volt ez a pár nap. Ha van kedved, írd le hozzászólásba, veled mi minden csoda történt, mert én nagyon kíváncsi vagyok rá.

 

Bent bőség! Kint gazdagság? Önismereti előrejelzés 2019. 17. hét

[bts_restricted_content title=”Ez a doboz értékes extra tartalmat rejt” desc=”Ezt azonban csak OtthonFa Club Tagok (előfizetők) láthatják. Te még nem vagy OtthonFa Club Tag? Ugyan már! Regisztrálj most és máris olvashatod ezt a részt is. ” ]
 

Az új célok, melyeket kitűztél bátor célok voltak. Teljesen felforgatták az életed. M már sokkal tisztábban látod mit akarsz, hogyan akarsz élni. Akár már most azonnaltól 😀

És lehet, hogy a külvilág még nem állt be a sorba, de itt az idő, tényleg nem foglalkozni vele, és menni tovább a szívbéli vágyaid után.

A hosszú távú, akár az egy éves céljaid is nagyon furcsának tűnhetnek, ha racionális aggyal közelítesz feléjük.  NE CSINÁLD. Az új élet felépítése biztosan nem lesz racionális, hiszen szinte teljesen szembe megy azzal, ahogyan eddig élted a hétköznapjaidat.

Egész eddigi életedben dolgoztál a pénzért. Most meg nem akarsz dolgozni, hanem a szenvedélyednek akarsz hódolni, és egész nap azt akarod csinálni, amit csak akarsz. Ehhez befektetések, passzív jövedelemforrások kellenek. És lassan, lépésről lépésre elindulsz egy olyan világ felé, amiről eddig talán nem is hallottál.

Új teremtett valóságot akarsz felépíteni, és még nem tudod, hogy lesz ez. És ki mit fog hozzá szólni. De már megerősödtél annyira, hogy senkinek sem hagyod, hogy elrabolják az álmaidat, így rendíthetetlenül mész előre.

Tudatosság ego áldozatot követel

Folyamatos ego áldozatokat kell hozni, hogy legyen bátorságunk és lehetőségünk a szívünk szerint élni.

Ego áldozat például:

Letenni a cigit, az alkoholt, a tejtermékeket, a cukrot, a finomított lisztet, a pörgető, forgató dolgokat, mint például a kávé.

Minden nap rávenni magad a mozgásra, a lelki gyakorlatokra, és arra, hogy bátran vállald a kényelmetlen, kellemetlen szituációkat, a konfliktusokat is azért, hogy úgy élhess, ahogy az boldoggá tesz.

Ha mindenki a szeretet törvénye szerint, úgy élné az életet, ahogy őt az maradéktalanul boldoggá teszi, ez egy csodálatos világ lenne. És ha rajtam múlik az is lesz. Sőt már most is az!

Rajtad is múlik, úgyhogy kapd össze magad 😀

A héten sok ego áldozatot fogsz meghozni. Már nem szenvedésből, hanem örömből. Mert látod, hogy van értelme, lesz eredménye.

Kilépve a komfortzónából is képes vagy megőrizni a belső tartásod, a békéd, a tisztánlátásod. Mert elengedted a hisztit, az egót, a követelőzést, az önsajnálatot és minden egyéb energiaszívást. Hiszen a mindennapos szokássá tett szertartásaid, lelki gyakorlataid, önismereti munkáid által, a forrásodból nyersz energiát, és nem kell már mástól energiát rabolnod. Így megváltozott a hozzáállásod másokhoz. Máshogy kommunikálsz, és máshogy önérdek érvényesítesz.

Véget ért az első körös önértékelés kihívás, és kezdődik a következő. Már megállíthatatlanul robogsz előre. Jól akarsz lenni és egyre jobban vagy. Néha meginogsz, de már elég gyorsan rendezni tudod magad, és gyorsan visszatér a tisztánlátásod is.

„Még csak most indultam Bogi” mondod, de közben érzed, hogy egy új körön indulsz, és már sok minden van mögötted, amiért megérdemled a sikert.

Igen, bent bőség, kint gazdagság

A héten figyelj arra, hogy ne ess ki a belső békédből, hozd meg a szükséges ego áldozatokat, és törj ki az unalmas és boldogtalan régi életedből és emelkedj fel az új életedbe.

Ahhoz, hogy kézzelfogható tapasztalataid legyenek arról, hogy gazdag vagy, stabilizálnod kell önmagadban a bőségtudatosságot.

Légy sikeres, lásd meg mindenben a sikereidet, lásd meg mennyit változtál, és lásd meg, hogy az erőfeszítéseidnek igenis van értelme.

Légy sikeres, és engedd meg másoknak is, hogy sikeresek legyenek, ne irigyeld győzelmüket, hanem ünnepeld, ugyan úgy, ahogy a sajátodét is. Kevesebb irigység, több önünneplés jöhet.

Légy sikeres, és ha kel minden nap írd le, menyi sok sikert értél el, hogy lásd meg őket. Tudd nincs kis siker, vagy nagy siker. Siker van. Csak az ego tesz különbséget. És csak az egónak kell mások elismerése.

Ha bent bőséget látsz meg mindenben, mindenhol, sikert, győzteseket látsz, akkor ez fog megjelenni a külvilágodban is.

Ami segíti ezt az egész folyamatot a kiáradás

A zene, az ének, a tánc, a festés, szinezés, agyagozás, kertészkedés, írás, stb. minden támogatja.

Természetesen az új életedről szóljanak ezek. Táncold el, fesd le, vagy írd le az új életed. És adakozz közben. Ez nagyon fontos. Add oda másoknak is.

Add oda magad másoknak, mutass jó példát ezzel. Légy őszinte, önazonos önfelvállalásban, és áradj ki végre. Ne tartogasd magadnak tovább titkaidat, tudásodat, vágyaidat, hanem kürtöld szét az egész világban.

Mutasd meg az életnek, ki is vagy most, hogy megadhassa neked az új életed.

Az élet, az életet díjazza.

Adj bele mindent.

Légy egy kicsit örült, légy egy kicsit bolond. És élj.

[/bts_restricted_content]

Hogyan legyél folyamatosan tudatos?

1. legyél bátor

2. legyél mély kapcsolatban önmagaddal

3. csendesítsd le az elméd

4. hallgass az intuíciódra

5. kreatívan idézd elő a változást

6. maradj a szinkronicitás áramlatában

7. Légy egy kicsit örült, légy egy kicsit bolond. És élj.

OtthonFa Clubból ajánlott tudásanyagok

TIPP: Az OtthonFa Önismereti Clubba, csak időszakonként tudsz regisztrálni. Ha most nyitva a lehetőség, élj vele. Ha most zárva van a regisztrációs lehetőség, iratkozz fel értesítőre.

Kifejezetten olyan anyagokat válogattam össze, melyek a fejlődést szolgálják. Így nem kell találomra válogatnod köztük, ezekre koncentrálva, garantáltan sikeres hónapod lesz. Ezeket mind megtalálod az OtthonFa Club oldalon és a zárt facebook csoportban.
Kérlek, ne csak megnézd ezeket, hanem azonnal ültesd is a gyakorlatba az új tudásod, mert csak így fog változást hozni az életedben.

Webinárium: 
 Hogyan Urald az EGO-d?
 Spiritualitás, Spirituális intelligencia
 A bőségtudatosság megteremtése
 Tudatos jelenlét
 Az átszoktatás
 A pénzügyi intelligencia fejlesztésének alaplépései
 Tudatos teremtés és a sikeres célmegvalósítás folyamata
 Fekete lyuk az elmédben, a kishitűség
 Hogyan hagyd magad mögött a kishitűséged?

Heti Gondolatrendező:
4,.5,.6,.7.,8.,9.,11.,15.,16,.17,.18,.19,.21,.22,.27,.29,.30,.31,.36,.37,.38,.39,.40,.41,.46,.49,.52.,55.,62.,63.,64.,68.,69.,70.,71.,74.,78.,81.,89.,90.,91.,94.,95.,98.,99.,100,. 101., 102., 103., 104., 105,. rész

Meditációk:
 Elméd természetes működése a gazdagság és a bőség
 Gondolatok Elcsendesítése Meditáció
 Elengedés meditáció
 Felöltődés Pilisszentkereszt – Szentkút Energiáival
 Meditáció a 3 Mesterrel
 Férfi Női energia harmonizáló meditáció
 szakrális csakra tisztító meditáció

Földeld le magad minden reggel és este.

Önismereti Kihívások:
 Pozitív énkép
 Tudatos önértékelés

Workshop:
 Equinox workshop 2019-03-20

Színezni, rajzolni is lehet, a céltudatos szabad kezes rajzolást, festést, alkotást ajánlom. Arra figyelj, hogy nem csak akkor vagy művész, ha az általánosságban elfogadott művészeti technikákat csinálod éppen, hanem innentől kezdve minden pillanatban. Így minden cselekvésedben (meditáció, sport, feladatok elvégzése, utazás, pihenés, szex, gyereknevelés, kommunikáció) mindig művész vagy, és annak a művésze, amit épp csinálsz.

Kattints az ingyenes értesítőért!

Pin It on Pinterest