Az egész életed egy nagy harc?

Állandóan küzdened kell valamiért? És már nagyon unod és belefáradtál?

Most végre megértheted, miért vagy “ezerfelé szétesve”, és miért olyan nehéz és harcos az életed.

Kezdjük egy izgalmas kérdéssel:

Hányan vagyunk odabent?

Az önismeret hihetetlenül izgalmas része (amit annyira imádok benne), felfedezni, hányan is vagyunk odabent.

Az a harc amit megélsz, tulajdonképpen a benned élő személyiségek harca egymással.

Ma már tudjuk, hogy a Jung féle analitikus pszichológiájából ismert archetípusokon kívül, rengeteg személyiség, és a hozzájuk tartozó széles körű attitűdök variációja lakozik tudatos és tudat alatt elraktározva.

Tanult viselkedési minták (utánzások) alapján választjuk -sokszor öntudatlanul- az egyik, vagy a másik személyiséget. Rendszerint -mivel a túlélésre lettünk programozva- a védekezési mechanizmusainknak köszönhetjük, hogy melyik személyiségünk (spirituális körökben aspektusaink) kerülnek előtérbe.

Ha nem ismered önmagad és nem vagy tisztában személyiségeid harcával, egy hatalmas nagy káosz, önsajnálat, önsorsrontás lehet az életed. Ekkor tapasztalod azt, hogy “nekem semmi se jön össze”, és egy hatalmas nagy küzdelem az egész életed. 

Belső harcok és vérre menő játszmák

Ennek az az oka, hogy nem látod tisztán, milyen csaták, harcok, játszmák zajlanak benned a túlélésed érdekében.

És egy nagy áldozat szerepben találod magad, amiből szeretnél végre kitörni. DE hogyan?

Érdemes jól szétnézni odabent, és megtalálni a tanult viselkedési mintákon túli valódiságodat.

Ezt a valódoságod választva, és őt felhatalmazva a döntésekre és irányításra, érheted el a könnyedebb életet, a boldogságot, a szenvedélyes szerelmet, a bőséget és a gazdagságot. És ekkor láthatod meg a szent célodat is. Most már érted, miért olyan fontos foglalkozni ezzel.

Ám, ha ez ennyire könnyű lenne, akkor mindenki már rég elkötelezte volna magát az önismeret mellett.

Ahol a legtöbben feladják

Az önismeret útja az elején nem könnyű. Amíg a „rombolás” időszaka megy, bizony fájdalmas önmagunkkal való szembenézések sorozatán kell átmenni.

És itt sokan feladják. Inkább választják a megnyugtató hazugságokat, mint a kellemetlen igazságokat.

Ami borzasztó, hogy ma trendi önismerettel foglalkozni. Ám a pénzközpontú önismereti szolgáltatók ezt az apró kis titkot nem szokták elárulni, és rendszerint, nem is szokták ügyfeleiket végig vezetni az önismeret első szakaszán. És így valóban nincs is eredmény. Nincs tisztánlátás és nincs felszabadító önvalóra találás sem. Holott ezért csináljuk.

Tudom, hogy te elkötelezted magad a valódi önismeret mellett. Éppen ezért változik folyamatosan egyre pozitívabb állapotba az életed.

A “Pszi Bank”

Fontos megértened és elfogadnod, hogy a tudatalattid óriási “pszi bankkal” rendelkezik. Minden emberrel, akivel valaha találkoztál, akár személyes, akár a tv előtt, akár egy könyvben, hatással volt rád, és felébresztette addig szunnyadó hasonló személyiségedet.

Ép ésszel felfoghatatlan, mi is zajlik a tudatalattidban. Ha a tudatos elméd a Newtoni fizika, akkor a tudat alatti elméd a Kvantum fizika és a Newtoni fizika összessége. Végtelen mennyiségű információ van a tudatalattidban.

És erős érzelmi hatásra, bizony megnyílnak ajtók. És felébresztett személyiségeid megkezdik a hatalomért folytatott harcukat.

És ez még mindig nem súrolja a skizofrénia tüneteit, hiszen az önismereted fejlesztésével, ahogy nő a tisztánlátásod, mindegyikről tudsz, és hatalmadban áll választani. Látod őket, és uralhatod. 

Elhallgatott információk

Kezdjük az alapoknál. Ígérem, ez nagyon érdekes lesz a számodra, mert az általános információkon túl, bepillantást nyerhetsz az elhallgatott információkba is.

Mert összegezve az ősi tanításokat, meg fogod ismerni a benned lakozó személyiségeket.

Mivel az Univerzumban, minden-mindennel összefügg, így a fontos, nem különállóságukban megérteni a különböző rendszerek tanításait, hanem az, hogy lássuk meg bennük az összefüggéseket.

Milyen tanítások rendszeréről van szó?

Vegyük alapul (nem időrendi felsorolásban) Jézus, Buddha, Mózes, Thot, a Tarot, Jung, Szókratész, Rudolf Steiner, James Redfield, az alkímia, a mágia által tanított misztikus személyiségeket. Vegyük hozzá az asztrológiát (az őszeset, ami csak létezik), az asztrozófiát, az Atlantiszi shumbrákat, a Maya pecséteket, az esszénus tanításokat, és a 12 DNS szál felépülését, az okkult, és az apokrif tanításokat. A hinduizmust, a csakratant és természetesen a Bibliát, a Koránt és a Zen koanokat is. Az ősi egyiptomi misztériumiskolák és az újkori egzisztencialista és pozitív pszichológia, és a 21. századi szociálpszichológiai tanításokat. A New Age, Ken Wilber, az integrál szemlélet, csak a jéghegy csúcsa.

Nem semmi káosz ez így, igaz?

Rendezzük a káoszt!

ELŐFIZETŐI TARTALOM

Ez a doboz 1655 aranyat érő szót rejt, amlyekkel rend lesz a káoszból

Ezt azonban csak OtthonFa Club Tagok (előfizetők) láthatják. Te még nem vagy OtthonFa Club Tag? Ugyan már! Regisztrálj most és máris olvashatod ezt a részt is.

Bejelentkezés Club regisztráció

Merlin most együtt örül St Germainnal és Leonardo Da Vincivel. Ha csak nem egy személy volt mind. 😀

Bogi Te megőrültél?

Mielőtt azt hinnéd, hogy megkergültem, szeretnélek megnyugtatni. Az önismeret ősidők óta létezik. Ősibb, mint a fent felsorolt tanítások közül bármelyik. Csak akkor még nem hívták úgy, hogy önismeret.

Az önismeret összesíti és összefoglalja a különböző irányzatokat. Hiszen ezek mind az ember belső forrásából születnek. Sajnos, egy iskolánál, vagy vallásnál letett voks, mindig a szétszakítottság eredményezi.

Ezért szeretem szenvedélyesen az önismeretet. Hiszen minden benne van, ami az emberből való. És, ami emberből való, az Istenből való, tehát minden benne van, ami valaha volt, van és lesz.

Lehet hát ennél csodálatosabb bármi az Univerzumban, mint az ember önmagának megismerése?

Visszatérve a racionalitás szűklátókörű világába, ha mind ezt a sok tanítást beöntjük egy nagy üstbe, akkor megkapjuk azt, aki visszanéz rád a tükörből.

Akik benned élnek(csak egy pár darab):

Ősi archetípusok: a Tarot nagyarkánumok
Felvett személyiségeid: Anyukád, apukád, testvéreid, az összes felmenőis (mindkét ágon), a szocializációs tered(óvoda, iskolák, haveri klubok), munkahelyen megismertek, párkapcsolatok, és a hozzájuk tartozó csomag. Aztán a gyermekeid, és a hozzájuk tartozó csomag. 
És még vannak a Női és a Férfi, az Aryuvedikus, az Enneagram, asztrológiai, a Maya, bíznisz, munkahelyi személyiség típusok.

Gyors fejszámítással, ez már több mint ezer ember, aki odabent él benned, és harcol azért, hogy felszínre juthasson.

Szédületes igaz?

Amikor elkészítesz egy asztrológiai, vagy maya, vagy számmisztikai, vagy enneagram, vagy kronobiológiai jellemzést, igazából csak arról kapsz információt, hogy mely részeid vannak a felszín közelében. A maya naptár használ egy úgynevezett rejtett energia pecsétet, de az is csak magas tudatossági szinten érthető.

Minden más titok marad.

És minél több információt próbálsz beszerezni magadról kívülről, annál jobban el leszel veszve. És egyre nagyobb lesz a káosz.

Amikor kívülről kapsz információt arról, hogy te milyen is vagy, és még nem vagy képes befogadni ezen információkat, félelemmel reagálsz rá. Így önbeteljesítő jóslattá válik, és aki lehetnél, már sohasem lehetsz, mert önmagadtól félsz.

Például, ha nem vagy felkészülve arra, hogy híres író leszel, és ezt egy pálmalevél felolvasásakor elmondják neked, lehet, sosem leszel író. Pedig lehet azért jöttél ide, hogy könyveiddel vezesd az embereket egy új és boldogabb világba. De inkább minden mást csinálsz, csak nem ülsz le írni.

Ha elemezni akarod magad, az mindig tévútra visz. Hiszen, a több kategóriás, rengeteg féle személyiség ott van benned, egyszerre. 

Sőt! Gonosz és perverz személyiségek is vannak benned.

Különböző részeid megismerés, elfogadása, és megszeretése, vezethet csak el az önszeretethez.

Csak a mély önismeret, azaz a bátor szembenézés és elfogadás segíthet neked abban, hogy megteremtsd a belső békédet.

Ha tudatos teremtője akarsz lenni az életednek, fontos, hogy tisztában legyél mi zajlik odabent. Hogy ne az önkorlátozó hiedelmeid áldozata legyél, hanem Ura a saját életednek.

Most végre megérthetted, miért vagy ezerféle, és miért olyan nehéz és harcos az életed.

Ha be akarod fejezni a harcot, ebben csak az önismeret segíthet.

Hajrá!

Kattints az ingyenes értesítőért!

Pin It on Pinterest