„Életünk legszebb élményei nem passzív, befogadó, ellazult állapotban érnek bennünket – noha az ilyenek is lehetnek élvezetesek, ha keményen megdolgoztunk értük. A legszebb pillanatok általában akkor következnek be, amikor valaki testi vagy szellemi teljesítményét megfeszített akarattal a végletekig fokozza, hogy véghezvigyen valamilyen nehéz, de fontos feladatot. A tökéletes élmény tehát olyasvalami, ami nem csak úgy megtörténik velünk, hanem inkább mi hozzuk szándékosan létre.” -Csíkszentmihályi Mihály

Életednek értelme és célja van! Megteremteni Jelenléted feladatát!

Teremtés, túl a misztikumon

Nem azért fontos teremteni, hogy Mágus legyél, hogy megszabadulj a felelősségtől, hogy szabados életet élhess! Azért fontos, hogy az az életet élhesd, ami méltó hozzád, hogy példamutatásod, a világ fejlődését szolgálja. Hogy sikeres, boldog lehess és anyagi biztonságban, sőt bőségben élhesd az életet és ezt add tovább szeretteidnek is.
Ne fordíts hátat ennek a tudásnak, mert életed sodródásban fog telni, túlélő leszel és nem élő ember. Tudod, hogy a teremtés létezik. Próbáltad, talán rendszeresen alkalmazod is.
Érzed, valami mégis hiányzik.
Problémáid vannak, talán súlyos anyagi nehézségeid, talán szürke a párkapcsolatod, lehet egyedül vagy. Nem szereted a munkád, és bevételed a csekkjeid kifizetésre elegendőek.

Valami hiányzik! Mi lehet az?

Titkok a teremtéshez, a hiányok feltöltése

A szívben: (EQ) Érzéseid otthona, belső vezetőd, intuitív megoldások színtere. Hogy érthesd, hogy hallhasd ki kell fejlesztened az érzelmi önkontrollt. Nem azért, hogy rabszolgaként éld az életed, nem azért, hogy megtagadd az érzéseidet, hogy figyelmen kívül hagyd szíved vágyait! Pont azért, hogy megteremtsd álmaidat! Önszeretet nélkül nem tudsz élni. Most is szereted önmagad, csak nem érted.

A fejben:
 (IQ) Gondolataid, Tudásod otthona. Jövőképed az életedről, itt kezdődik. Agyad információ leképező szerv. Antenna, mely érzékeli multidimenzionális lényed. Mentális zajok gátolják a Tisztán Látás képességed. Ha fejedben rend van, életed is rendben van. Gondolataid milyensége és mennyisége határozza meg életed milyenségét és az értékes perceid, a tartalmas időtöltés mennyiségét. Rabszolga vagy, ha káosz van a fejedben. Tudatod felszabadítása, a tudatalatti öntudatlanság alól, a legfőbb cél, hogy sikeres teremtő lehess.

A lélekben: (SQ) Isteni esszenciád otthona. Példamutatás, Tisztán Látás az Élet értelme és fő feladata. A Te feladatot, az önfelvállalás, hogy azt éld, aki vagy, és ne azt, akiről azt hiszed kellene lenned. Az élet egészének megértése. Az örök tudás, a téren és időn túli valóság, a végtelen lehetőségek tere. A középpontod. Csak akkor érzékelheted tisztán, ha szívedben és fejedben rend van. Ám, ha nem érzékeled, életed elveszik a problémákban, az egoban, a kicsinyes érzésekben.

A testben: (PQ) Földi létezésed megtapasztalásának eszköze a test. Az öt érzékszerv általi információ befogadása. Jelenlét megtapasztalása Térben és Időben. Templom, mikrokozmosz, biológiai gépezet, hogy érzékeld az időt. Az időt, mely nélkül nem léteznénk. Az idő az egység, ami felfogható teszi a harmadik dimenziót. Tested kínzása, bántása, összezavarja szíved, szenvedésre kárhoztatja lelked, és önbecsapásra készteti gondolataid. Tested a róla alkotott maradandó gondolataid leképeződése. Nem azt kérem, hogy formáld az anyagot, csak azt, hogy vigyázz rá és szeresd!

A tudatalattiban: Kitágult tudatállapot megtapasztalása. Múlt, jelen, jövő. Félelmek, fájdalmak, öntudatlan funkciók otthona. Védekező érzőrendszer, egy feltöltött számítógép, mely a túlélésre lett programozva. Félrevezető képessége óriási, szokásaid, paradigmáid, öntudatlanul teremtik életed, ha nem ismered önmagad. A teremtésed minden pillanatban történik, most is. Amit tapasztalsz te teremted. Elégedettlen vagy? Fényesítsd fel a sötétséget!

Szabad akaratban: Van szabad akaratod. Választásaid szabadsága, azaz a felelősségvállalás. Ha lemondasz a felelősségvállalásról, lemondasz a szabad akaratodról. Döntéseidnek ereje és következménye van. Ha döntésképtelenségbe és halogatásba menekülsz, hárítod teremtő erőd létjogosultságát. Megtagadod önmagad és azt, aki te valójában vagy. Pusztán azért, mert elveszel a harmadik dimenzió kicsinyes játékában. Beleragadsz hatalmi játszmáid dobozába. Hatalmad van és ha nem élsz vele, sunyi módon elbujdokolsz. Soha nem fogsz így örömben élni, csak hedonista módon kavarodsz. A döntés hatalma a tiéd! Szabad akarat nélkül van értelme az itt létednek?

Alapértékekben: Az Ember, isteni esszencia szerinti megélése. Az univerzum minden lénye tudja, mi a jó. Te emlékszel még rá? Emlékszel a semleges energiájú szeretet törvényeire? Nem a vallási dogmákra, nem a NewAge-es hablatyra, hanem a valódi értékekre?
Elfogadás, Megbocsátás, Elengedés, Szeretet, Hála, Szabad Akarat?

Tudom, hogy tudod, de alkalmazod is?

Szembenézni az Igazsággal fájdalmas. Egyenlőre a fájdalmat érted meg, ezért van benne részed. Ezt tanultad meg, félni és fájni. Most ébredj fel, és tanulj meg Élni. Eleget aludtál már! Szükségünk van Rád! Szabadítsd fel a tudatod, üríts ki belőle, minden félelmet és kételyt!

Nem tudsz nem teremteni, csak teremteni tudsz!

Öntudatlanul vagy Tudatosan. Melyiket választottad eddig? És most?


Kattints az ingyenes értesítőért!