Antares Kódavatás a valódi önismeret útján

12 fő aspektusod lép Egységbe Antares Erejével, az Isteni Szeretet energiájával!

Ehhez készítettem neked egy (új) Antares Meditációt, mely segít lehorgonyozni (aktiválni a kódot) önmagadban, a szeretet legmagasabb minőségét!
Így a pokoli nehézségek után, varázsütésre megváltozhat az életed!

Miért Érdemes Aktiválnod magadban az Antares-kódot?

Gnothi Seauton, azaz: Ismerd meg magad! E szavakat vésték Apolló templomának bejárata fölé Delphiben, a szent jóshelynél. Talán nem véletlenül…

Furcsa, van aki nem akarna végre egységbe lenni önmagával, felszabadultan, szeretetben, harmóniában, kiegyensúlyozottan, bőségben élni?

Bizony van, aki fél.

A világunkban egyre nagyobb teret hódit a félelem, talán a te életedben is. A félelem alapú gondolkodás, megfelelési kényszerekbe, védekezési mechanizmusokba gyötri a rabságban tartott elmét.

A gyűlölet, a bosszú, a véleményezés, a kritika, a negatív versengés, az egos megnyilvánulok, a spirituális egos elszállások, őmámító, hazug, kicsinyes, szegény és beszűkölt korlátok közé szorítja a lelket.

Az öngyűlölet, az önszabotáló, önromboló élet, keserves kínokba nyomasztja a testet.

Mi az Antares?

 antares-logominta-teljes-1-2-res1

„Az Antares (α Scorpii) a Skorpió csillagkép legfényesebb csillaga, szuperóriás. Nevét onnan kapta, hogy vöröses színével a Mars (görögül Arész) riválisa. A tizenhetedik legfényesebb csillag az éjszakai égbolton.

Az Antares további nevei: Cor Scorpii, Kalb al Akrab, Vespertilio. Közülük különösen a Cor Scorpii (a skorpió szíve) kifejező, mivel valóban középen helyezkedik el a csillagkép figurális ábrázolása szerint.

Az ókori Mezopotámiában több néven is ismerték: „Cinóbervörös csillag”, „A magokon uralkodó”, „A föld és ég madara”, Dar Lugal („a villámlás ura”). Az ókori Egyiptomban Szelk, egy hüllőistennő csillaga volt. Az ókori Kínában ismert nevei: „A tűzcsillag”, „A nagy tűz”.[3] A maori nép Új-Zélandon Rehuának hívta, a csillagok urának.” – Wikipédia

Antares az Isteni Szeret szimbóluma, a Galaktikus Akasha Krónika színhelye, a teljes és tökéletes szeretet minősége!

Az éter legyőzői az Antares-beliek voltak, akik ugyanazok mint akik a múltban a földre jöttek. A múltban megoldották a bolygóközi utazás nehézségeit, mivel ők voltak a legmegvilágosodottabbak a naprendszerükben.
Az anyagon és a formán képesek voltak uralkodni. Az Egyetemes Anya által mindent, amit csak akartak meg tudtak teremteni az egy igaz szeretet energiájával.

Miért pont most aktiváld az Antares-Kódot?

Ez egy kiemelt jelentőségű üzenet, ami az új kezdettel együtt tényleg új korszakot hoz a Földre.

A saját életedben is csak ezt kell alkalmaznod, a többi már menni fog magától.” – Kis Balázs Kunó

MEGNYÍLIK ANTARES KAPUJA!

Ezen a napon rengeteg különböző szeretet alapú energia kerül összhangba. Ha akarod, ha nem, ha hiszel benne, ha nem, a SZERETET KORSZAKÁBA LÉPÜNK.

Az önfelvállalós, igaz, őszinte, szeretet alapú élet időt-teret hódít az önszeretet által!
Az elfogadás, megbocsátás, elengedés lépcsőit megmászva érkeztél meg a Szeretet Létállapotába, hogy az igaz szeretet energiájával önfelvállalásod révén 100% tudatos teremtővé válhass!

Azt fogod tapasztalni, hogy nem tudsz nem igazat mondani, azaz képtelen leszel hazugságban, önámításban élni tovább!

Küldetésed, szent célod egyértelmű lesz számodra, csak engedd meg magadnak, hogy megláthasd ezeket.
Légy befogadó, megengedő állapotban. Légy bátor befogadó a minőségi változásokra!

Vágj bele, kezdd el élni valódi önmagad!

Merj nagyban gondolkodni, merj nagyot lépni.

Saját felemelkedéseddel, emelj fel mindenkit!

Hajrá!

Ne maradj le erről a csodálatos eseményről, töltsd le az Antares Meditációt, és hallgasd meg!

Kattints az ingyenes értesítőért!