Hogyan lehetséges az, hogy sokkal több a boldogtalan és szegény ember, mint a gazdag? És még kevesebben vannak azok, akik boldogak és gazdagok is egyszerre.
Miért van az, hogy oly kevesen élnek bőségben, és oly sokan nélkülöznek, kuporgatnak?

Nem működik a vonzás törvénye, Abraham Hicks hazudott?

És a Titok, amit oly sokan szajkóznak, hogy legyen célod, légy jól, kérj, higgy, őrizd a látomást, fogadj be, csinálj úgy, mintha, fizesd meg az árát, és akkor mindent meg kapsz, amit csak akarsz, az vajon, miért nem működik? Vagyis miért csak a lakosság 3%-nál működik?
Mit csinálnak, vagy nem csinálnak ők, hogy szuperül tudják működtetni a Titkot, vagyis a Tudatos Teremtést?

Ebben a cikkben elárulom neked azt, hogy a titok nekem hogyan működik. Olvass tovább.

Nekem működik és akkor neked is fog

33 éves korom óta a szent célomat élem. Abban a házban lakom, amit gyerekkoromban lerajzoltam. Olyan férfival, akire mindig is vágytam. Egész nap, olyan dolgokat csinálok, amit szenvedélyesen szeretek és bőségesen megélek belőle.

Szabad vagyok, és egyre szabadabbá válok. Egyik fő célom, hogy Losival és egy bankkártyával utazgatok a világban, miközben a szent célomat élem és viszem tovább, és támogató közege, és vezetője vagyok az OtthonFa Club Univerzumnak.

Lehet, van, akinek ez egyáltalán nem nagy cél. Nekem az. Ahonnan én jöttem az.

Mentálisan zavart, szegény, alacsony önbecsülésű, frusztrált, üldözési mániás, sokat pánikolós, alárendelt, haragos, önsajnáltatós, azaz, egy rakás szerencsétlenség voltam. A kompenzáló fedő személyiségeim törekedtek eltakarni belül rothadó önmagam, de szerintem, akinek volt egy kis tisztánlátása, mind tudták, hogy Bogi nem annyira van jól.

Te hogy vagy?

Az van, hogy jót csak örömben, magas rezgésben lehet teremteni. És ez nem az a fajta, amit kifele mutatunk, hanem a legbelső állapotunk. Szarul, szenvedve, görcsösen akarva, hisztériázva, egós félelemből csak olyat teremtünk, ami egyre boldogtalanabbá és depressziósabbá tesz.

Legyél jól. Máris mondom, hogyan, mielőtt bekapcsolna az egód.

Megértettem, így te is érteni fogod

Én 2013 augusztusában értettem meg a Titkot és lett lehetőségem arra, hogy meghekkeljem a sorsomat. Összességében már akkor is elég jó életem volt. De a nagy durranás, a nagy utazás a nyúl üregébe, akkor kezdődött.

Most nem fogok részleteibe belemenni az életemnek. Úgyis olvastad már az önkitárulkozós könyvemben. ( Hogyan éld a saját életed? )
Inkább elárulom neked mi a sors meghekkelésének titkos módja.

Mindenképpen olvass tovább. Bármi is legyen a titok.

A Sors meghekkelésének titkos módja az: Önfegyelem. A mentális önfegyelem.

Amikor ezt meghallottam, már nem mondtam magamban azt, hogy:

Jaj, hát ezt mindenki tudja, ez nem lehet a titok, mert ez nem valami új, és ismeretlen, amit még sosem hallottam, tehát ez hülyeség.

Mivel te most sokkal értelmesebb vagy, mint amilyen én voltam, te ezt a kérdést tedd fel magadnak: Igen, tudtam, de csinálom is?  CSINÁLOD IS?

Mert azzal, hogy tudod, még nem teremtesz. Akkor teremtesz tudatosan, ha csinálod is.

Mi a mentális önfegyelem?

Egyszerűen az, hogy kitartóan döntök arról, hogy vagyok, milyen a belső beállítottságom, mi a célom, és célirányosan cselekszem.
Azt gondolom, azt érzem, azt mondom, azt teszem, amiről döntést hoztam, hiszen így maradok a teremtés örvényében.

Így adom meg magam önmagamnak, hogy lemondok az egóm, a lehúzó szokásaim, az önkorlátozó hiedelmeim, a lustaságom, a halogatásom, az irigységem, a kritizálásom, a sztereotípiáim, a bosszúállásom, a féltékenységem, a kishitűségem, a hatalmi drámázásom, az energiaszívásom, a hazugságaim, a görcsös akarásom, a félelmeim, a felelősséghárításom gusztustalan mentális szokásairól.

A teremtés minden pillanatban működik. De tudatosan teremteni a 4. tudatossági szinttől lehet igazán. ( A 7 tudatossági szintről ebben az OtthonFa Club webináriumban beszélek részletesem.)

 

Az önfegyelem ad lehetőséget, hogy egy arra érdemes célt meg tudj valósítani

Cél ad irányt az életednek, az önismereti fejlődésednek, a változásodnak, a mindennapjaidnak. A cél ad értelmet az életednek.
Akinek van egy arra érdemes célja, hogy megvalósítsa, és ez a cél méltó is önmagához, sikeres ember. Mert létezésének értelme és célja van.
Már nem a régi minták lesznek a viszonyítási pont az életében, hanem a célok. Az, amit ő akar, és már nem az, amit elvárnak tőle.
A céljaid lesznek a világítótornyok az utadon. És aki tudja hova tart, rendszerint el is ér oda.

A mentális önfegyelmedet, az akaraterődet úgy tudod fejleszteni, hogy:

– mindig csípd fülön az egót, és helyette válaszd a célt
– tudatosan dönts arról, hogy vagy és milyen a belső beállítottságod
– mentális pihenéssel
– tudás gyakorlatba ültetésével, azaz szeretettel teli célirányos cselekvéssel.

Mint látod az önvezetés, amikor én döntök minden pillanatban az alapja az erős önfegyelemnek.

Aki nem hoz döntéseket, nem fog fejlődni az akarat ereje és az önfegyelme. Cselekvéssel, tettekkel lehet a mentális önfegyelmet, akaraterőt, fókuszt fejleszteni. Ha csinálod, erősödik. Mit csinálj? Amit fent leírtam.

Profivá akarsz válni az önfegyelem és az akaraterőben?

Akkor nem az angyalokra, nem segítőkre van szükséged, nem önfegyelem tréningre, hanem arra, hogy önmagad uralkodójává válj. Tedd a dolgod, az új szokásaidat, folyamatosan, rendszeresen, kitartóan.

Az erős akarathoz és önfegyelmez tiszta, csendes elme kell.

Tehát:
– meditálj,
– csendesítsd le és tisztítsd meg az elméd,
– tisztítsd meg a tested és az otthonod,
– céltudatos gondolkodásmódban és célirányos cselekvésben haladj előre a céljaid felé
– mindig válaszd a szeretetet
– csináld máshogyan, (új szokások, új belső beállítottság)

Az önfegyelem segít, hogy szabad életed legyen.

Az önfegyelem a titkos módja annak, hogy meghekkeld a sorsodat, és kihozd magadból a lehetőségeidet.
Ezzel fizeted meg az árát a vágyaid megvalósulásáért.
Szerintem nagyon is megéri.

 

Felszabadító Újjászületés(Újhold)  2019. 10. hét – Önismereti Előrejelzés

[bts_restricted_content title=”Ez a doboz értékes extra tartalmat rejt” desc=”Ezt azonban csak OtthonFa Club Tagok (előfizetők) láthatják. Te még nem vagy OtthonFa Club Tag? Ugyan már! Regisztrálj most és máris olvashatod ezt a részt is. ” ]

Szeretem ezt a hetet. Szeretem, ahogy a céljainknak köszönhetően a régi, elavult rendszerek lerombolódnak, és újak jönnek létre. És érted, most minden azért történik, hogy ki tudd hozni önmagadból a maximumot és már ne csak takaréklángon égesd az életed.

Az elmúlt 9 hétben, kitűztük az új céljainkat, letettünk egy csomó régi mintát, önkorlátozó hiedelmet, karmát a múltrendezésnek köszönhetően, és most itt az idő megváltozva tovább menni.
Mindig az új célok hozzák fel az éppen rendezésre váró dolgokat. Aki cél nélkül kezdi el magát rendezni, biztosan el fog tévedni.

Ez a hét szélsőséges.

Ha jól vagy, és szeretetben tudsz maradni végig stabilan önmagadban, és nem esel ki a külvilágba a mindennapi tevékenységeid közben, felszabadítónak és felemelőnek fogod érezni a napokat.

Ha a mentális önfegyelem és akaraterő hiányából fakadóan össze vissza leszel, akkor most nehéz pillanatok várnak rád.

De te pontosan tudod, mi kell ahhoz, hogy jól legyél, így csodák érkeznek a héten.

Mivel a tudásod folyamatosan gyakorlatba ülteted, tudatosan döntesz arról, hogy vagy, és milyen belső beállítottsággal állsz hozzá dolgokhoz, feladatokhoz, emberekhez, így mindig képes vagy meglátni a csodákat és a szerencse kegyeltjeként élni az életed.

Engedd meg magadnak (ne egóból, hanem önszeretetből) hogy ne nehéz és harcos legyen az életed.

Itt ülsz a bőség, és a boldogság kellős közepén, ám amíg nem emeled a tudatod a folytonos tudatosság szintjére (4. tudatossági szint lásd a Spiritualitás, spirituális intelligencia webináriumban) addig a világból csak a szenvedést, a fájdalmat, a nehézséget teremtesz magadnak.

És van még egy érdekessége a hétnek.

Mi OtthonFások jól tudjuk, hogy Tudatos Spirituális életet élünk. Vállald fel ezt a tényt, önmagad és mások előtt is. Nem vagy zakkant spiri, ha OtthonFás vagy. Hiszen vannak céljaid, pénzt, időt, energiát teszel a fejlődésedbe, felelősséget vállalsz önmagadért és az életedért, és nem másoktól várod a problémáid megoldását, hanem segítséget kérsz, és ha kell, bátran szembenézel az ördöggel is, ha az szükséges hozzá, hogy jól legyél.

Nem jósokhoz jársz megtudni a jövőd, hanem célokat tűzöl ki és te teremted a jövőd.
Nem ingától, tarotól, angyalkártyától kérdezed meg, hogy mit dönts, hanem mindig a céljaidhoz célirányos döntést hozol meg.
Nem vagy konfliktus kerülő, meghúzod a határaidat, és ha kell, konfrontálódsz is önmagadért.
Nem vagy az emberiség jó barátja, nem érdekel, ki mit gondol rólad, és már senki sem tud kitéríteni a hitedből, és hogy te vagy az első az életedben.

A szolgálat már számodra nem azt jelenti, hogy másokat kell szolgálnod, önmagadat háttérbe szorítani, hanem önmagadat szolgálod, hogy te jól legyél, mert csak így tudsz adni és nem elvenni. Aki szarul van, és mártír, ő csak elvesz és nem ad.

Pontosan tudod, hogy gazdag akarsz lenni és pozitív példát akarsz mutatni, hogy mások is egyre boldogabbak lehessenek.
És ezeket te mind tudod. És éled, cselekszed is.

Így vagy egyre jobban és jobban, és egyre többet adva önmagadból azoknak, akiket szeretsz. Nem rátolod a karmádat másokra, hanem felszabadítod önmagad, így lehetőséget adsz másoknak is arra, hogy felszabadíthassák önmagukat és teljes életet élhessenek.

A tudatosság azt jelenti,

hogy minden pillanatban én döntök arról, hogy vagyok, és milyen a belső beállítottságom, és milyen kimenetelét akarok egy szituációnak.
Alázatos tanítványa vagy Mestereidnek. (a tükör törvénye szerint mindenkinek)
Összhangban vagy az Univerzummal (önismereti előrejelzések) így a saját belső erődet, és a világ végtelen és határtalan erejét a céljaid megvalósításába tudod tenni.
Így a szerencse kegyeltjeként meglépve, amit szükséges, (mind a 4 intelligencia szintjén cselekszel) eléred, amire vágysz.
És közben nem varázsolsz, nem nyúlsz bele mások szabad akaratába, nem rabolsz másoktól energiát, így lehetsz igazi példa mindenki számára.
Szerintem ez maga a csoda.
Te magad vagy a csoda. Érted?

Az Égi Rend a földre száll. Minden, most kezdődik el

Március 4.-étől érzed, hogy valami megváltozott. Máshogy vagy, máshogy látod a külvilágot, nagyon mélyen, önmagadban vagy. Mintha a belső tér felerősödne, és a külvilág elgyengülne.
Az Égi Rend azt súgja: Szeress, add meg magad önmagadnak (felettes énnek), szeresd önmagad és szeresd a föld minden élőlényét teljes szívedből.
Tehát semmi új, csak a szokásos. 😀

Ám ha ezt most meditációban csinálod, mélyen összekapcsolódva önmagaddal, új információkat, tudást, sugallatokat fogsz kapni.

Érdemes 6-án egyedül lenni, elmélyülni, akár a természetben, akár otthon, akár vezetés, akár rajzolás közben. Ezen a napon kezdődik a negyven napos böjti időszak. Én arra fogom használni, hogy erősítsem az önfegyelmem, és csak pozitív gondolatokat engedek az elmémbe. Ehhez eszközként a cigarettát választottam. Nem gyújtok rá.

Nem csak a meditáció, hanem a révülés, az elbambulás, a megpihenni egy pillanatban is tökéletes alkalomra lesz a felszabadító újjászületésre.

Ha nem tapasztalsz semmit odabent, akkor is megtörténik. Csak a hatását később fogod érzékelni.

És ezen a héten a külvilágban is változások fognak történni.

Az anyag világára is igaz lesz, hogy a régi elavult rendszerek összedőlnek, és az új megszületik.

Tehát ez radikális változást fog hozni az emberi kapcsolataidban, az egészségedben, a pénzügyeidben, a karrieredben. Ne dolgozz ezek ellen, hanem inkább hozd ki ezekből a maximumot. És mindig, mindent fordíts át pozitívra. Például így: Hogyan szolgálja ez a szituáció a céljaim megvalósulását?

Maradj mindig pozitív gondolkodásban, és belső beállítottságban. És akkor tisztán fogod látni, hogy a felszabadító újjászületésed miatt történik minden. Azért történik minden, hogy elérd a vágyaidat. Te akartad, és most történik. Engedd, és add meg magad. És akkor jönnek a csodák a szerencse kegyeltjének.

A hét végére meg fogod tapasztalni, micsoda belső erővel rendelkezel.

[/bts_restricted_content]

Amire most szükséged lesz, az önfegyelmed fejlesztéséhez:

• belső belassulás és megtisztulás
• mély kapcsolódás önmagaddal (egész nap)
• fókusz megtartása önmagadon és a céljaidon
• találd meg az örömöt mindenben
• radikális döntések meghozatala
• gyors, érzelem mentes elengedés
• bátor célirányos cselekvés tudásod gyakorlatba ültetésével

OtthonFa Clubból ajánlott anyagok

Kifejezetten olyan anyagokat válogattam össze, melyek a fejlődést szolgálják. Így nem kell találomra válogatnod köztük, ezekre koncentrálva, garantáltan sikeres hónapod lesz. Ezeket mind megtalálod az OtthonFa Club oldalon és a zárt facebook csoportban.
Kérlek, ne csak megnézd ezeket, hanem azonnal ültesd is a gyakorlatba az új tudásod, mert csak így fog változást hozni az életedben.

Webinárium:
 Hogyan Urald az EGO-d?
 Spiritualitás, Spirituális intelligencia
 A bőségtudatosság megteremtése
 Tudatos jelenlét
 Az átszoktatás
 A pénzügyi intelligencia fejlesztésének alaplépései
 Tudatos teremtés és
 a sikeres célmegvalósítás folyamata

Heti Gondolatrendező:
4,.5,.6,.7.,8.,9.,11.,15.,16,.17,.18,.19,.21,.22,.27,.29,.30,.31,.36,.37,.38,.39,.40,.41,.46,.49,.52.,55.,62.,63.,64.,68.,69.,70.,71.,74.,78.,81.,89.,90.,91.,94.,95.,98.,99.,rész

Meditációk:
 Elméd természetes működése a gazdagság és a bőség
 Gondolatok Elcsendesítése Meditáció
 Elengedés meditáció
 Felöltődés Pilisszentkereszt – Szentkút Energiáival

Színezni, rajzolni is lehet, a céltudatos szabad kezes rajzolást, festést, alkotást ajánlom. Arra figyelj, hogy nem csak akkor vagy művész, ha az általánosságban elfogadott művészeti technikákat csinálod éppen, hanem innentől kezdve minden pillanatban. Így minden cselekvésedben (meditáció, sport, feladatok elvégzése, utazás, pihenés, szex, gyereknevelés, kommunikáció) mindig művész vagy, és annak a művésze, amit épp csinálsz.

Minden nap szívvel és lélekkel, szenvedélyesen és hiteles példát mutatva, azon fogok dolgozni, hogy a lehető legtökéletesebben szolgáljam a fejlődésed, és a boldog, szabad, saját életed megteremtését. Együtt, megcsináljuk!

Minden nap hálát mondok az OtthonFa Clubért, hogy együtt, támogató csapatként éljük és teremtjük az életünket.

 

Változtasd meg a gondolkodásod, legyen erős az önfegyelmed és pozitív a mentális beállítottságod és kezd ezzel:

Kattints az ingyenes értesítőért!