Belső utakon

„Mindenképpen el akartam neki mondani, mennyire szeretem.

Gyermeki örömöm alig fért el testemben, éreztem, bármelyik pillanatban kitörhet, és nem tudom megállítani szeretetem mindent elsöprő rohamát.

Mágikus pillanat volt.

Csak álltam ott, és megéreztem, ahogy az isteni tiszta szeretet minősége átitatja az időtér minden pontját. Megértettem, hogy a szeretet mindig jelen van, mindenben benne van, mindenhol ott van, csak el kell fogadnom és beengednem.
Minden sejtemben éreztem a változást, ahogy az atommagig megnyílt tudatosságom egy új dimenzióba léptet. A szeretet dimenziójába.
Sokat hallottam és tanultam már az 5. dimenziós tudatosságról, de álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire megnyitja az elmém, és teljesen átalakít.
Minden rendben van, hallottam a halk suttogó hangot odabentről. És ahogy egyre nőtt bennem a szeretet egy látomás ajándékát kaptam.
Hófehér sereg közeledett felém, hófehér arannyal díszített lovakon. A Fehér sereg vezére erős testtartású, nyugalmat és tiszteletet árasztó férfi volt, fehér arannyal díszített páncélban.
Ahogy a nagy létszámú sereg a közelembe ért, észrevettem magamon, hogy én is hófehér, tiszta ruhában állok előttük, arannyal díszített ékszerekkel, és palásttal.
Amikor a Fehér sereg odaért hozzám, csak álltam ott megilletődve. Vezérük leszállt csodálatos fehér unikornisáról és elindult felém.
Nem volt időm gondolkodni. Csak figyeltem és engedtem, legyen, ami lenni akar.

A Fehér sereg kapitánya egészen közel lépett hozzám. Szívem a nyakamban dobogott. Nem volt bennem félelem. Nagyon mélyen szerettem.

Ahogy odalépett hozzám, karnyújtásnyi távolságra, lehajtotta fejét, féltérdre emelkedett és mély szeretettel és tisztelettel, mély hangjával így:

Köszöntelek itthon Űrnőm. Várom a parancsodat.

És ekkor a látomásom véget ért. Megdermedtem.
„Újra itthon?” és „Úrnő?” meg „parancsomra váró sereg?”

De nem volt érkezésem agyalni. Nem tudtam megszólalni. Szememben könnyek gyülekeztek, a szeretet áradása felfoghatatlan méretűré vált. Azt éreztem mindenhol jelen vagyok. Mindenhol vagyok. Akárcsak a szeretet.

És ekkor felismerés robbantotta fel az elmém: ÉN VAGYOK A SZERETET.

Testet rázó zokogásba törtem ki, és bizonyossá vált bennem az érzés: Itthon Vagyok.

Mindenképpen el akartam neki mondani, mennyire szeretem. Gyermeki örömöm alig fért el testemben, éreztem, bármelyik pillanatban kitörhet, és nem tudom megállítani szeretetem mindent elsöprő rohamát.

Megkérdezte, miért sírok.
Én csak annyit tudtam neki mondani, azért mert annyira SZERETEK.

És akkor erős karjában megtartva, halkan a fülembe súgta:
Persze, hiszen te vagy a Szeretet királykisasszonya, és Antares hercegnője. Tudod?

Magamban felrobbanó bizonyosság susogott bennem:
Igen, már tudom.

Mágikus pillanat volt.”

2018 November az Antares hónapja

Azaz, az Isteni Szeretet hónapja.

Már biztosan te is érzed az Isteni Szeretet hatását magadon.
Az októberi radikális változásoknak köszönhetően kitágult elméd és szíved együttműködésének harmóniája egy új világba léptetett téged.

Nagyon különleges, hogy pont halottak napján ér el hozzánk, ez a különleges minőség, amikor a dimenzió kapuk nyitva vannak. Összeérve a különálló világok, mintha egy közös ünnep miatt, újra egyesülnének, hogy az idő egy pillanatában a szeretet kiáradhasson, és betölthessen minden zegzugot. Maradéktalanul átveszi a helyét a félelemtől és minden negatív érzéstől.

A hónap legnagyobb megfejlődési területe

[bts_restricted_content title=”Ez a doboz értékes extra tartalmat rejt” desc=”Ezt azonban csak OtthonFa Club Tagok (előfizetők) láthatják. Te még nem vagy OtthonFa Club Tag? Ugyan már! Regisztrálj most és máris olvashatod ezt a részt is. ” ]

Tanulj meg igazán szeretni, ahogy egy gyermek szereti a szüleit, és ahogy egy szülő (isten) szereti a gyermekeit.

Ahogy a lélekrészek újra találkoznak (párkapcsolat) ott az Univerzum visszarendeződik az Isteni Rend állapotába.
Természetesen most is, mint mindig, minden rólad szól. Minden belőled indul, és minden hozzád tér vissza.

Tehát a hónap fő kérdése:

Vajon tudod-e magadat isteni bölcs, és gyermeki ártatlan szeretettel szeretni?

És meg fogod látni és tapasztalni (talán már most is érzed), hogy igen. Csak engedd meg.

Ahogy az önismeretben jól megtanultad, minden egy folyamat. Szeretni elfelejtünk, így vissza kell emlékeznünk, hogyan is van ez az egész.

Ezért van szükségünk a következő lépésorra:

Szeretetlátás (Széplátás)
Önelfogadás
Önmegbocsátás
Önelengedés
Önszeretet

És ezután a szeretet, harmónia, béke, öröm létállapotába érkezve egy teljesen új világ nyílik meg. Szavakkal leírhatatlan érzéseket fogsz átélni.
No nem zakkant spiris örületeket, biztosíthatlak róla.
Az ember szemén látszik, hogy tiszta, vagy homályos. Fény árad belőle, vagy mentális őrület.

Nincs ott már helye a félelemnek, a kétségeknek, az aggódásnak, az irigységnek, a féltékenységnek.

Ám a rögzült paradigmáink, a védekezési mechanizmusaink, az önkorlátozó hiedelmeink, az ego, az ösztön én, és a fel nem szabadított belső gyermekünk, biztosan mindent meg fognak tenni, hogy megmutassák neked, miket kell még elengedned. Mind ezt azért teszik, hogy ne csak átutazó legyél SzeretetFöldön, és vissza vissza térő vándor, hanem azért kapod arcodba az igazságokat, hogy hazaköltözhess végleg. Belső szent otthonodba.

A november 7-i ÚjHold, kiváló alkalom lesz arra, hogy új szokásainkat végtelenül könnyedén indítsuk be.
Itt is érdemes most az önszeretet szint növelésére, mélyítésére, szokássá tételére, sok időt és energiát befektetni.

Mert a 23-i TeliHold idején, a bőség megértéséhez jöhet rengeteg felismerés, és tapasztalás, ami közelebb visz téged a céljaidhoz, álmaidhoz.

Ahogy napról napra növeled az önszeretet szinted, és oldód fel magadban a mentális blokkokat, miközben célirányosan cselekszel, úgy fog a bőség bekúszni az életedbe is.

Ez nem azt jelenti, hogy 3 hét múlva multicsilliárdos lesz.

Ez pontosan azt jelenti, hogy belső teredben megjelenő szeretet és bőség, meg fogja változtatni a mentális beállítottságodat, aminek köszönhetően valamennyi idő után ez a belső változás a külvilágodban is meg fog jelenni.

Pont annyi idő alatt, amennyi idő alatt megengeded, megcselekszed magadnak, hogy megjelenjen. Ez is mint mindig minden csak rajtad múlik.

Belül tehát folyamatos szeretet szint növelésre és mentális beállítottság megváltoztatásra van szükséged, a kinti világodban pedig célra fókuszálva a célirányos cselekvésre.

Nőként én is érzem most, hogy sokkal több fizikai cselekvésre van szükségem ahhoz, hogy a befogadás-elengedés áramoltatása könnyebben menjen.
Férfiaknál (nőknél a férfi résznél) pedig alap, hogy nincs rinya, menni kell előre, mint egy hadvezér, konfrontálódni, vállalni a kényelmetlen, kellemetlen szituációkat, beleállni helyzetekbe, és addig menni, tenni, amíg el nem éred a célt.

A Harmónia így megvalósulhat, ahogy a női és férfi minőség egymást támogatva, teszi a dolgát, a mély szent szeretetben, mély szenvedélyes szerelemben összekapcsolódva.

Óoh, de igen, ez a minőség ott lapul benned is. Csak a felszabadításra vár.

[/bts_restricted_content]

És az elkötelezett önismereti munkád, meg hozza a gyümölcsét, mire elérkezünk a december 20-i Téli Napfordulóhoz , a szeretetből megszülető szent fény ősi ünnepéhez.

De erről bővebben majd a decemberi önismereti előrejelzésben írok.

Összegezve

A fő feladatunk novemberben, belül növelni az önszeretet szintünket, kívül ezzel összhangban célirányosan cselekedni, hogy megtegyük a kezdeti lépéseket a bőség megteremtéséhez életünkben.
Mert a következő évben nagy hangsúlyt kap a Bőség.

De erről hamarosan itt olvashatsz bővebben

Csodákkal teli novembert kívánok