Belső utakon

“Mindenképpen el akartam neki mondani, mennyire szeretem.

Gyermeki örömöm alig fért el testemben, éreztem, bármelyik pillanatban kitörhet, és nem tudom megállítani szeretetem mindent elsöprő rohamát.

Mágikus pillanat volt.

Csak álltam ott, és megéreztem, ahogy az isteni tiszta szeretet minősége átitatja az időtér minden pontját. Megértettem, hogy a szeretet mindig jelen van, mindenben benne van, mindenhol ott van, csak el kell fogadnom és beengednem.
Minden sejtemben éreztem a változást, ahogy az atommagig megnyílt tudatosságom egy új dimenzióba léptet. A szeretet dimenziójába.
Sokat hallottam és tanultam már az 5. dimenziós tudatosságról, de álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire megnyitja az elmém, és teljesen átalakít.
Minden rendben van, hallottam a halk suttogó hangot odabentről. És ahogy egyre nőtt bennem a szeretet egy látomás ajándékát kaptam.
Hófehér sereg közeledett felém, hófehér arannyal díszített lovakon. A Fehér sereg vezére erős testtartású, nyugalmat és tiszteletet árasztó férfi volt, fehér arannyal díszített páncélban.
Ahogy a nagy létszámú sereg a közelembe ért, észrevettem magamon, hogy én is hófehér, tiszta ruhában állok előttük, arannyal díszített ékszerekkel, és palásttal.
Amikor a Fehér sereg odaért hozzám, csak álltam ott megilletődve. Vezérük leszállt csodálatos fehér unikornisáról és elindult felém.
Nem volt időm gondolkodni. Csak figyeltem és engedtem, legyen, ami lenni akar.

A Fehér sereg kapitánya egészen közel lépett hozzám. Szívem a nyakamban dobogott. Nem volt bennem félelem. Nagyon mélyen szerettem.

Ahogy odalépett hozzám, karnyújtásnyi távolságra, lehajtotta fejét, féltérdre emelkedett és mély szeretettel és tisztelettel, mély hangjával így:

Köszöntelek itthon Űrnőm. Várom a parancsodat.

És ekkor a látomásom véget ért. Megdermedtem.
“Újra itthon?” és “Úrnő?” meg “parancsomra váró sereg?”

De nem volt érkezésem agyalni. Nem tudtam megszólalni. Szememben könnyek gyülekeztek, a szeretet áradása felfoghatatlan méretűré vált. Azt éreztem mindenhol jelen vagyok. Mindenhol vagyok. Akárcsak a szeretet.

És ekkor felismerés robbantotta fel az elmém: ÉN VAGYOK A SZERETET.

Testet rázó zokogásba törtem ki, és bizonyossá vált bennem az érzés: Itthon Vagyok.

Mindenképpen el akartam neki mondani, mennyire szeretem. Gyermeki örömöm alig fért el testemben, éreztem, bármelyik pillanatban kitörhet, és nem tudom megállítani szeretetem mindent elsöprő rohamát.

Megkérdezte, miért sírok.
Én csak annyit tudtam neki mondani, azért mert annyira SZERETEK.

És akkor erős karjában megtartva, halkan a fülembe súgta:
Persze, hiszen te vagy a Szeretet királykisasszonya, és Antares hercegnője. Tudod?

Magamban felrobbanó bizonyosság susogott bennem:
Igen, már tudom.

Mágikus pillanat volt.”

2018 November az Antares hónapja

Azaz, az Isteni Szeretet hónapja.

Már biztosan te is érzed az Isteni Szeretet hatását magadon.
Az októberi radikális változásoknak köszönhetően kitágult elméd és szíved együttműködésének harmóniája egy új világba léptetett téged.

Nagyon különleges, hogy pont halottak napján ér el hozzánk, ez a különleges minőség, amikor a dimenzió kapuk nyitva vannak. Összeérve a különálló világok, mintha egy közös ünnep miatt, újra egyesülnének, hogy az idő egy pillanatában a szeretet kiáradhasson, és betölthessen minden zegzugot. Maradéktalanul átveszi a helyét a félelemtől és minden negatív érzéstől.

A hónap legnagyobb megfejlődési területe

ELŐFIZETŐI TARTALOM

Ez a doboz értékes extra tartalmat rejt

Ezt azonban csak OtthonFa Club Tagok (előfizetők) láthatják. Te még nem vagy OtthonFa Club Tag? Ugyan már! Regisztrálj most és máris olvashatod ezt a részt is.

Bejelentkezés Club regisztráció

És az elkötelezett önismereti munkád, meg hozza a gyümölcsét, mire elérkezünk a december 20-i Téli Napfordulóhoz , a szeretetből megszülető szent fény ősi ünnepéhez.

De erről bővebben majd a decemberi önismereti előrejelzésben írok.

Összegezve

A fő feladatunk novemberben, belül növelni az önszeretet szintünket, kívül ezzel összhangban célirányosan cselekedni, hogy megtegyük a kezdeti lépéseket a bőség megteremtéséhez életünkben.
Mert a következő évben nagy hangsúlyt kap a Bőség.

De erről hamarosan itt olvashatsz bővebben

Csodákkal teli novembert kívánok 

Kárpáti Boglárka on Facebook
Kárpáti Boglárka
Kárpáti Boglárka
Szia! Kárpáti Boglárka vagyok, az Önismereten alapuló problémakezelés specialistája, az OtthonFa társalapítója, író, vlogger és az OtthonFa Önismereti Blog szerzője. Célom az emberek tudatának felszabadítása. Köszönöm, hogy az én írásomat olvasod. Hiszem, hogy Neked is segít.

Pin It on Pinterest

Read previous post:
Az Új életed hajnalán

Az egyetlen kérdés A világ megváltozott. A zsigereimben érzem. Hosszú időbe telt, mire megértettem, a világ olyan, amilyennek én látom....

Close