2016 január hónap jelszava: NE ÁLLJ ELLEN!

HIRTELEN, VÁRATLAN, GIGANTIKUS VÁLTOZÁSOK JÖNNEK!

Az Élet egy paradoxon, ne próbáld meg megérteni! Csak játszd! 

JÁTSZD ŐSZINTÉN, IGAZUL!

„A paradoxon állítások egy olyan halmaza, amelyek ellentmondásra vezetnek, vagy a józan észnek ellentmondó következtetés vonható le belőlük. A híres paradoxonok mögött megbújó kétértelműségek következtetési hibák és ki nem mondott, hibás feltételezések tudatosodása számos tudományos, filozófiai és matematikai felfedezéshez vezetett.” – Wikipedia

Most is, mint mindig a valódi önismeret szempontjából tekintünk rá a hónapra.

Leginkább azt nézd mindig, milyen cselekvéseket támogatnak az energiák, hogy azokat meglépve, magasabb szintre emelhesd az életedet. Vagy azt csinálj vele, amit csak akarsz!  😛 

Miért fontos ez?

Nem fontos, csak ha összhangban akarsz élni az Univerzummal és Tudatos Teremtőként felvállalva önmagad, önfejlesztő életedet a világ szolgálatába állíthasd.

Ez ugyanis a Szent Cél értelme, mely életednek és létezésednek értelmet és célt ad!

eloado-kep-Anna-2

„2016 azok közé az évek közé tartozik, amikor nem csak elmondjuk, hogy különleges lehetőségek nyílnak és nagy élmények érnek, de tapasztalhatjuk is ezt, a saját bőrünkön. Ez az az év, amikor egyértelműen ideje van felvállalni az utat, a küldetéseinket, amelyekért leszülettünk. „ – ZenTaiAnna

2016-os év előrejelzéseiben végzett kutatásaim igazolják, hogy akinek gyenge a mentális-érzelmi önfegyelme és önkontrollja, az nagyon fog szenvedni 2016-ban.

Nyugodj meg, januárban ez ki fog derülni, és ha velem, velünk utazol tovább, minden segítséget meg fogsz kapni, hogy 2016 életed egyik legvarázslatosabb éve legyen!

A legfontosabb kérdés, amivel szembesülni fogsz januárban: BE MERED MAGADNAK VALLANI, HOGY….

Minden elnyomott, eltitkolt, elhazudott döntésed következménye megmutatja magát. Ám nincs mitől tartanod, hiszen bátor utazóként, őszinte életet élve, ezek már nem fognak akkorát szólni. És hál istennek, hogy rá vagy kényszerítve ezen próbatételekre, hogy önmagad előtt felvállalva önmagad, elkezdhesd élni a saját életedet!

CSODÁLATOS LESZ 2016 JANUÁR!

„A Bak hava: kinyitni az ajtót a spirituális világ felé! Meg kell próbálnunk megnyílni a nagyobb összefüggések előtt, és sokkal inkább azon gondolkodni, hogy „hogyan fejlesszük hatodik érzékünket, intuíciónkat és tisztánlátásunkat.” Próbáljunk meg teret és időt találni arra, hogy túllépjünk mindennapi teendőink körén. Gyakran azért merülnek fel bennünk bizonytalanságaink, mert úgy érezzük, hiányt szenvedünk valamiben. De túl tudunk lépni ezen a hiányérzeten – helyette pedig megcélozhatunk valami emelkedettebbet ebben a hónapban. Mindannyian képesek vagyunk arra, hogy bizonytalanságunkat motivációként használva kapcsolódjunk lelkünkhöz, hogy harmóniába kerülhessünk a hónap spirituális energiájával, s nyitottabbak lehessünk a világra.” – Karen Berg

2016-januar

Minden a helyére kerül, minden letisztul. Pontosan tudod, mennyit változtál, mit akarsz és rengeteget tettél ezért 2015-ben, odabent! Most eljött az ideje, hogy ezt felvállald mindenki előtt, minden pillanatban! MICSODA FELSZABADULÁS ÉS MEGKÖNNYEBBÜLÉS LESZ EZ!

Rögzült gondolkodási szokásod, hamuként foszlik el, így vágyaidat szabadon megélve a középpontodból kirobbanó belső erőre teszel szert! Már csak meg kell tanulni jól kezelni ezt a végtelen energiát, ami csak a te parancsodra vár! MEGTANULJUK!

A cél az együttműködés!

Önmagad minden aspektusával békélj meg, ugyanúgy kint és bent egyaránt! Te már bátran vállalod a konfliktust és a konfrontációt, így könnyedén tudod érvényesíteni a szabad akaratodat, tiszteletben tartva mások szabad akaratát. És ezt bizony ne felejtsd el soha, egyetlen pillanatra sem, hogy a bábból pillangóvá értél! Gondolkodj, érezz, cselekedj is ennek megfelelően! Lásd tisztán mikor vagy egoban, spiri egoban, önsajnálatban, félelemben, megfelelési kényszerben. Az a fontos, hogy vedd észre, ha ezek erőt vennének rajtad, csípd fülön őket, és válaszd a tiszta tudatosságot és a szeretet alapú létezést. NE MEGSZABADULNI AKARJ EZEKTŐL, HANEM TANULD MEG URALNI ŐKET!

Tudom ez most olyan spirisen hangzik, ám hidd el, a nagyvállalkozónak is ezt tanácsolom, aki több 10 milliót keres egy hónapban, ha életben akarja tartani a vállalkozását. Hiszen a Te életed, a te küldetésed is egy vállalkozás, amit nem lehet vállalkozói attitűd hiányában véghezvinni.

Ne menekülj el önmagad elől. Be mered magadnak vallani a látomásaidat, képességeidet, félelmeidet, múlt béli döntéseid jelenben tapasztalható hatásait? SZÖRNY VAGY?  Gonosz vagy? Pusztító vagy? Romlást hozol a világra, ha szabadjára engeded az erőd? Csak a kicsi ego fél attól, amit nem tud uralni. Te viszont igen, pont azért te és pont azért azt az erőt. Te és az erőd összhangba kerültök, amint felvállalod önmagad! JUHÚ, MICSODA AJÁNDÉK!

Felelősséget vállalsz önmagadért? Ha rossz a párkapcsolatod, vagy nincs, VAGY NAGYON KEVÉS A PÉNZED, akkor valószínűleg nem. Azért szenvedhetsz, mert félsz meglátni és elfogadni azt, aki te valójában vagy. Mert akkor sok mindent kellene rendbe rakni (párkapcsolat, hivatás, pénzügyek) és lehet még azt érzed nincs ehhez erőd. DE VAN! Csak amíg azt mondogatod nincs, nem is lesz. Saját magadat korlátozod le a kishitű gondolatokkal. DOBD KI ŐKET A FENÉBE! Cselekedd azt, amit tudsz!

Mindig a próbatételek hozzák el a beavatás lehetőségét!

Az Univerzum minden bősége a tiéd lehet, ha be mered magadnak vallani, hogy mitől félsz, miben hazudsz, és azonnal abba hagyod, hogy félsz és hazudsz! 

Ha nem nézel szembe nehézségeiddel, nem tudsz lépni a következő szintre, nem tudsz tovább tágulni. Hatalmas szellemi erődet, csak akkor tudod uralni, ha sok-sok próbatételen, kudarcon, fájdalmon, csalódáson keresztül utazva volt lehetőséged tapasztalatokat gyűjteni. Ezt csináltuk tavaly. Nos, ha esetleg utálsz még mindig szarul lenni, és ha érzed a transzmutáció első jelét, és máris eget-földet megmozgatsz, hogy jobban legyél, bizony ezektől a tapasztalatoktól tartottad magad távol, és csak időt vesztegettél. Ám biztos vagyok benne, ha ezt most olvasod, felkészültél, mert bátor utazó révén a valódi önismeret útját járva, bátran szembenézel önmagaddal!

Ne az objektív igazságot keresd, mert az nem létezik. Pont ez a lényeg! Nem csak az a jó fej, aki úgy gondolkodik, mint te és mindenki más meg hülye! Tágítsd a tudatosságod, és halld meg a sok felesleges adat között a valódi információt! Ne megérteni akard a kapott információt, hanem felismerni! Csak az ego akar érteni. A tiszta tudatosságod nem ért, hanem tud, ám nem spiri egosan tud, hanem csendesen és bölcsen.

A Bölcs, nem attól bölcs, hogy érti és tudja, hanem érzi-látja-csinálja! ÓRIÁSI KÜLÖNBSÉG!

A Csend, a Béke, a Harmónia a mentális-érzelmi stabilitás nem az állandóságban, nem a stagnálásban, nem a változatlanságban, hanem az örökké változó bizonytalanságban, a könnyed elengedés-befogadás örök táncában van jelen.

Tehát csak akkor tudsz januárban tovább lépni, ha önmagadban fedezed fel, éled meg a stabilitást és nem a külvilág illúziójában.  Csak így tudod határtalan belső erőd felett a hatalmat átvenni, ha nincs rejtegetni valód önmagad és a világ előtt. Mindig minden pillanatban van választásod, élj a szabad akaratoddal! 

Hited legyen nagyon stabil! Sem önmagadnak, sem másoknak ne engedd meg, hogy megkérdőjeleződjön az önmagadba, önfelvállalásodba vetett hited! Ám ugyanakkor légy nyitott, befogadó, ahogy azt az elején írtam.

Ez a kettősség adja januárban a paradoxon állapotot. Mennyire stabil a hited (és már kitárgyaltuk mi az igazi stabilitás, lásd fentebb) és mennyire vagy képes változtatni a gondolkodási szokásaidon! MOST MINDEN EZEN MÚLIK!

„A 2015-ös év a nagy kipukkanások éve volt, elsősorban a külvilágban. A tv képernyőjén, és az interneten nézhettük, ahogy számos olyan dolog történik, vagy szűnik meg, amikről el sem tudtuk hinni. Január hónapja arról szól majd, hogy ezen folyamatok internalizálódnak, a belsőnkben, egyéni életünkben kezdenek el megtörténni. Felül kell vizsgálni eddigi énünket, szokásainkat, hajlamainkat, és nagy részétől el fogunk köszönni, rájövünk majd, hogy amolyan továbbképzésre van szükségünk. Elveink nagy része elavult már, és hogy magunkkal kapcsolatban és az életünkben versenyképesek maradjunk, fel kell nőnünk. Aki szeret építkezni, nagyon élvezi majd ezt a folyamatot. :)” – Babity Richárd

Tehát, most akkor mi is a Te dolgod?

Fogalmazd meg magadban a választ és hajrá!

És 2016-BAN SZINTE MINDIG:

ÁLLJ MEG EGY PILLANATRA,

VEGYÉL EGY JÓ NAGY LEVEGŐT ÉS

GYERÜNK TOVÁBB!

Kérdésed van vagy leírnád a gondolataidat? Írd meg hozzászólásban!  😉