Vidd ki a szemetet, hogy utána felszabadulhass!

– Mester! Most tényleg megőrültem. 
Elolvastam 20 írást 2016-ról, megnéztem vagy 30 videót a youtube-on, előadások, könyvek, asztrológia, asztrozófia, számmisztika, minden van a neten, amit csak akarsz, ám a saját életemben nem jutottam előre egy lépést sem, ezen információk által.

Utálom ezt az időszakot! Ahelyett, hogy haladnék előre, azt érzem, minden szar feljön. Türelmetlen vagyok, frusztrált, veszekszem, tök sokat vagyok egoban és állandóan csak hisztiznék. Veszekszem, pedig sosem szoktam. Minden idegesít, és mindenki az agyamra megy!

Aztán egy pillanat alatt a békesség és a legmagasabb energiák vesznek körül és töltenek ki!

Hát mi a jó büdös franc történik?

– Ahogy Churcill mondja, „Ha a poklon mész keresztül, csak menj tovább!”
És ebben benne van minden, amit most leginkább tenned kell. Ősz óta intenzív rendrakás van odabent. November-decemberben begyulladtál a leggyengébb pontodnál, majd a genny kifakadt januárban, és ez még így lesz két hétig.

Ha hagyod, hogy a spiri egod megállítson azzal, hogy a soha meg nem szűnő információ beszívása vezesse az életedet, ne csodálkozz, ha kezdesz megőrülni. Maga alá temet a sok „inputolás”.

Az információ gyűjtés segít a céltervezésben, ám ha túlzásba viszed döntésképtelenné válsz, és nem fogsz cselekedni. Szuper, hogy minden elolvasol és meghallgatsz, de milyen céllal teszed? Hogy segítsen a cselekvésben és a tisztánlátásban, vagy megnyugtasson, hogy: Aha, most már értem, mi miért történik, azért vagyok szarul, és ez még így lesz két hétig, hát jó. addig nem csinálok semmit, csak túlélek.”

[bctt tweet=”Az információ gyűjtés segít a céltervezésben, ám ha túlzásba viszed döntésképtelenné válsz”]

2016 február erről fog szólni…

Nos 2016 nem erről szól. És február sem!

Amit novemberben elültettél magot, most kihajtott. Most láthatod, milyen gondolkodási szokásban voltál novemberben. Magadnak köszönheted mind ezt! Ha akkor szembenéztél volna beakadásaiddal, most nem kellene szenvedned. Vagy nem ennyire intenzíven.

– Hát sosem lesz ennek már vége?

– Minek? Az Életnek? El kellene fogadnod végre, hogy erről szól az élet, a folyamatos fejlődésről és változásról.

Az energiát, amit a változatlanságba fektetsz, az teszi olyan nehézzé az életedet. Minden nehézség, ami most jelen van az életedben, annak a következménye csupán, hogy valamikor a múltban, nem voltál őszinte magaddal, másokkal és nem álltál bele az adott szituációba, önmagadhoz hűen.
Félelmeid uralta döntéseidnek nem is lehet más a következménye csak szenvedés.

– Nagyon elegem van.

– Ez csak hiszti. Mert már minden olyan jól alakult, és nehezen viseled, hogy megint keményebben kell dolgoznod a paradigmáiddal. Inkább hálásnak kellene lenned, hogy a tudatalattidból felszínre törtek a megbúvó önkorlátozó paradigmáid. Amivel most a leginkább küzdesz, ott kell a legtöbbet változtatnod a gondolkodási szokásaidon.

Új eszmék, új szokások, új tettek adhatnak most szárnyakat.

– Rendben! (kicsit még dühösen) Megértettem! Elment a tisztánlátásom! Mire fókuszáljak februárban? Mi legyen a fő prioritás, amivel foglalkozzak?

– Vegyük sorba:

Cél februárban: kinyomni a maradék gennyet, utána takarítani

Döntés: valójában ez az egész káosz azért jöhetett létre, mert nem tervezel tudatosan, így van időd lezuhanni, mert nem a dolgodat teszed. Amikor céltudatosan úton vagy, akkor is feljönnek ezek a dolgok, csak sokkal jobban fogod őket fogadni és nem döntenek két vállra.

Tervezz, dönts!
A „de jó lenne ha”, még nem döntés, csak felelősséghárítás. Nem kell sóvárogva és kicsi erőből akarni. Csak dönts és engedd meg. Mint egy zen mester, aki határozottan tudja, hogy mit akar. Ez a döntés, egy sokkal magasabb szintje! Mert nincs benne a kétkedés, a félelem. Tudod, hogy a döntésed pillanatában, már meg is valósult, már csak meg kell csinálni. Neked és nem istennek, nem a bolgyóknak, nem az Univerzumnak. Neked!

[bctt tweet=”A ‘de jó lenne ha’, még nem döntés, csak felelősséghárítás.”]

Amit érdemes megcselekedni…

Avagy 8 lépés, hogy rendezhesd a soraidat

Amit érdemes megcselekedni, azaz a „hogyanok”, amik mindig csak a tervezés után jönnek:

  1. Tudatosan állj hozzá az érzéseidhez!
    Február másodikán a Hold az Antareshez ért.
    Ez olyan, mint amikor szó szerint kihányod magadból mind azt, ami már nem szeretetből való. Tedd ki!
    Az érzelmi amplitúdók óriási kilengése, az érzelmi önfegyelmed és önkontrollodat fejlesztik.
     
  2. A hatalmi drámák ideje lejárt. 
    Ne „ego fightolással” rabolj energiát, hanem bízz és higgy magadban és kapcsolódj össze a forrásoddal, onnan árassz energiát!
    Hagyd az másikat békén, hiszen valójában belső harcot vívsz! Ki harcol kivel? Most a Belső éretlen, haragos, dühös, szeretetre éhes gyermeked, harcol mindenki mással. Őt támogatja az önsajnáltatós egód, és a nagyon okoskodó spiri egod. Nem csoda ha képesek maguk alá nyomni. NE HARCOLJ, HANEM LÉGY A KAPITÁNYUK! NE MEGFÉLEMLÍTSD ŐKET, HANEM SZERESD! Hiszen minden agresszív fellépés egy segélykiáltás: szeress! Hát add meg nekik, amit kérnek, és bírd őket együttműködésre!
     
  3. A rend felszabadító ereje.
    Február nyolcadikán Radikális Újhold! Eddigre ki kellene pakolni magadból, ami januárban és mostanában feljött. Mert ez az Üresség ideje, ahol megpihenni, feltöltekezni fogsz tudni, ha kipakoltál, rendet raktál belül. Mint amikor takarítás után leülsz és érzed az energiák szabad áramlását.
     
  4. Vágd ki a beteg fát!
    Nézz rá az erdődre, és vágd ki az összes olyan fát, ami a régi-rögzült paradigmáidból született. Gyümölcse visszafogja a fejlődésedet. Lehet, ez pont a kedvenc fád lesz, amelyiket nagyon szereted, ess neki láncfűrésszel és égesd el! 
    Pont az ilyen fák miatt érzed magad most is szarul. Mert ősszel, nem tépted ki őket gyökerestül.
    Minden kivágott fa helyére ültess új magot. Az Új gondolkodási szokásaid magjait!
     
  5. Légy őszinte, mindig, mindenkivel, minden pillanatban.
    Ősz óta, ha van titkod, vagy nem mondtál el valamit a párodnak, vagy bárkinek, most nagyon csúnyán visszakaptad. Nem biztos, hogy tőle, lehet mástól, de nem finom érzés. Nos ezt is magadnak csináltad. Hihetetlen felszabadító erő van az őszinteségben! Így tudod leginkább kifejezni a szeretetedet és minőségileg emelni az emberi kapcsolódásidat.
     
  6. Férfi/Női egység megteremtése a túlélés záloga.
    Mi bajod van a férfiakkal? Mi idegesít bennük? Mit utálsz bennük? Mi okoz fájdalmat általuk?
    Mi bajod van a nőkkel? Mi idegesít bennük? Mit utálsz bennük? Mi okoz fájdalmat általuk?
    Ez a bajod önmagaddal is.
    És amíg bajod van önmagaddal, önmagad egyik vagy másik nemiségével, addig ne csodálkozz, hogy állandó harc az életed.
    Békélj meg, ezen minőségekkel, fogadd el, hogy olyan, amilyen, és fejleszd. Ne haragból, szeretetből.
     
  7. Tudatos pihenés a rendrakás után.
    Február második hetétől jöhet a takarítás a külvilágban is, készülve a tavaszi napéjegyenlőségre. Csak pici, apró lépésekkel haladj szobáról szobára.Február huszonkettedikén Telihold! Légy szabad ezen a napon és pihenj meg, a sok munka után.
    Fontos nap lesz, töltekezz, meríts erőt az Újból, a terveidből!
     
  8. Végre ledől a torony!
    Ha nem vagy tudatos önszervező rendszer, ez az év gyorsan el fog szökni. Rengeteg csoda, siker, magas minőségű spirituális energiákkal való kapcsolódásra lesz lehetőséged 2016-ban! Most egy kicsit még taposni kell a pedált! Pici, apró, tudatos lépésekkel haladj előre.

– Ezt mind meg kell csinálnom? És ugyan mikor? Ez rengeteg!

– Te vagy a kapitány, rajtad múlik mennyit szöszmötölsz a dolgaiddal.

Egy feladat elvégzésének eredményességét leginkább az első pillanatban történő hozzáállásod határozza meg.

Nos? Mit választasz?

[bctt tweet=”Egy feladat elvégzésének eredményességét leginkább az első pillanatban történő hozzáállásod határozza meg.”]

És még valami.

Szökőév, szökőnap!

Erőfeszítéseid, megengedéseid, minden energia amit a tervezésbe, cselekvésbe tettél, most megjutalmazzák.

Új, Fejlődő gondolkodási szokásaidnak köszönhetően őszintén felvállaltad önmagad, így jutalmad az a megváltozott látásmód (tudat tágulás), ami elhozza neked igaz-boldog jelenléted.
Saját életedet éled!

Ezért megéri dolgozni!

Ezért éri meg dolgozni!

Megengeded, hogy segítsek?

  1. Írd meg a kérdésed, gondolataid, véleményed hozzászólásban.
  2. Like-old és oszd meg ezt az írást