Hónap mustraagyalósok kíméljenek –  Bátor Cselekvőknek, akik Tudatosan akarnak Teremteni

És végre elérkezett e csodás időszak, amit már nagyon vártam! Kapom is rendesen, ám töretlen hittel magamban, haladok az úton, megállíthatatlanul teszem a dolgom, közben változom, tisztulok, tágulok, élek és élvezem a bennem feltörő teremtő erő, rozsdát lemaró, finom erejét!

Nézzük mi történik:

Hatalmas változásra késztető energiákkal robbant be az április, a negyedikei teliholddal! És ez még csak a kezdet. Ha zabolátlanul használod a rendelkezésedre álló Erőt, májusban kellemetlen idők várnak rád.

Ha tisztítottál és dolgoztál a háromszintű vákuum létrehozásán, akkor fenekestül felborult az életed! Események, személyek tükröt tartva neked mutatták a kijelölt utat. Elképesztő mélységek és magasságok a végtelen térben, érzelmi viharok, és határtalan csend, majd feldobott, megrázott, szétszedett és összerakott. Életbe hívott a dal. És most Te jössz….

Megtetted a Tudatos Teremtéshez vezető út első lépést. Létrehoztad a vákuumot. De itt most még nem állhatsz meg. Gyerünk tovább.

Mi a Tudatos Teremtés?
Röviden: Őszintén sikeres és boldog életet élsz
Hosszan: Összhangban az Isteni Esszenciáddal és az Univerzummal, a Tiszta Tudat állapotában, tisztán látva teremted pillanatról-pillanatra kibontakozó örömmel és szeretettel teli, békés és csodás tapasztalatokkal Életedet.

Nos, még csak 14-e van, és már annyi minden történt ezalatt a két hét alatt, mint az első három hónapban összesen.

Útelágazáshoz értél!
Most dől el, hogy felfele, vagy lefele visz az út!
Mindenki megkapta a héten az óriás pofont, a valódi kérdés az, hogy észre veszed-e az élet tanítását a kemény helyzetekben.
Feltűnik az, hogy hol léptél rossz útra?
Hol és mikor vetted le a szemed a célról?
Hol nem voltál tiszta tudatban?
Hol siklott félre a tisztánlátásod?
Most kaptál egy lehetőséget, mindent felforgatni!
Élsz vele, vagy visszaélsz vele?
Minden megváltozott!
Észreveszed?
Képes vagy kijönni a dobozból?

A hosszú sorok és a sok agyalás, ami ezzel kapcsolatban a fejedben van, megmutatja, mennyire túlbonyolítod a dolgokat. mennyire képes vagy elveszni a kicsinyes egos dolgokban és csak a részeket látod és nem az egészet egyben.

A lábam őrült reccsenése hasított a vidék csendjébe. A gondolat a fejemben ez volt:
semmit sem csinálhatok tovább úgy, ahogy eddig tettem, majd közbeszólt az egom: de… és már reccsent is a csont.

Negyed órás üvöltésem a jelenbe rángatott, és ahogy száguldoztam a fájdalomban, ahogy törekedtem leválasztani magamat a testemtől, azonnal megvilágította a kérdésre a választ! Nem hagytam elveszni magam!

Mi a Te kérdésed önmagadtól, ami behívja az Igazságot?
…és kérdés után csönd, hagyd, hogy megérkezzen a válasz, ne keresd, ne kutasd, ne állíts fel alternatívákat, csak pihenj meg a csendben, különben nem hallod meg a tiszta és csendes hívó szót, a Választ!

Nem elesni szégyen, nem eltévedni szégyen, hanem beleragadni a vakságba és illúzióba, az a szégyen.
Aki „hangosan” állítja magáról, hogy jól van, biztosan eltévedt. Mely részed van jól?
Elég volt a nyafogásból, a céltalan, üres és káoszos önfejlesztésből.
Elfáradtál? Valóban, vagy csak hazugságaid terhe miatt szenved a lelked?
Ki vagy te?
Mit akarsz valójában?

Te jössz!

JÖHET A KÖVETKEZŐ LÉPÉS?

Legfontosabb tulajdonságod, amit most alkalmaznod szükséges:

Mióta együtt utazunk, jól megtanultad alkalmazni, a cél, döntés, cselekvés a töretlen hit terében, szentháromság erejét.

Most tovább kell lépned egy magasabb dimenzióba, hogy folytatni tudd az utad, hogy felemelkedhess a rabszolgaság vakságából, hogy ne eladhatóvá akarj válni, hanem önmagad legtisztább és legerősebb lényét tudd megélni.

LÉGY KEZDEMÉNYEZŐ ÉS VÁLLALD A BIZONYTALANSÁGOT!

Ha mindig csak biztonsági játékot játszol, nem szerzel új tapasztalatokat, és nem lelsz rá az igazságra, amely odaát van, mert Te nem jutsz el oda, ha nem vállalsz egy kis kockázatot.

Április 17-től ha végre fel mered vállalni önmagad, beindul a buli!

21-én, amibe belekezdesz, sikeres eredményt hozhat!

23-án érkezik Szent György energiája, győzelmet arathatsz önmagad negatív tulajdonságai felett.

25-én!!! felülemelkedhetsz a káoszon, ha képes vagy nézőpontot váltani.

27-én életed kapitányává válhatsz a legmélyebb szinten.

Ha tisztán érzékeled az intuíciódat és nem vagy elszállva, odaülhetsz a kormányhoz, vissza kettő, padlógáz és hajrá! Ám a napok energiái azoknak hoz sikert, akik élnek a lehetőségekkel, és bátran szembenéznek önmagukkal.

Milyen állapot támogatja most leginkább a teremtésed?

Azt teremted meg, amit kisugárzol magadból, gondolati, érzelmi, biológiai kvantum szinten. Nem mondok tehát ezzel újdonságot, hogy ahogy jelen vagy a pillanatban, meghatározza teremtésed.

Ha egy trikorderrel (A trikorder a standard kézben hordozható érzékelő, letapogató, rögzítő és információ elemző eszköz) megvizsgálnálak, milyen elektromágneses teret érzékelnék belőled kiáradni? Nos, gondold végig, a gondolataid, érzéseid, cselekvéseid, milyen jeleket küldenek ki a térbe? Mert pont ezt teremted ÖNTUDATLANUL.

TUDATOS TEREMTÉSED ALAPJA MOST A BELSŐ BÉKE ÉS HARMÓNIA ÁLLAPOTÁBÓL TUD MEGSZÜLETNI.

Mi gátolja leginkább a teremtésed?

Ha öntudatlanul beleragadsz a fizikai világ kicsinyes dolgaiba, miközben el vagy szállva!

Április arra akar megtanítani téged, hogyan szabadulj fel a korlátaid, paradigmáid, félelmeid alól, hogy Tudatos Teremtő lehess, a saját boldog életedben!

A Tudatos Teremtés nem „csak” egy technika, nem egy stratégia, hanem maga az élet, amely magas szinten szerveződik belőled!

Egy csodás szokás, mely mint a szívdobogás keringeti a vért az ereidben, de az már nagyon nem mindegy, hogy békében, vagy óriási akadályokat leküzdve tud az életet adó elixír terjedni.

Szeretnéd megélni e csodás állapotot életed minden pillanatában?

Akkor a következő programomat, ami április hónap lezárásaként, felkészít a májusi és azutáni energiákra, Neked ajánlom:

Tudatos Teremtés – Mellébeszélés nélkül!

>>> Részletek <<<

Mind ezt azért, hogy az ugrás az „ismeretlenbe” csodákat hozzon Neked!