„Kezdődik?

 
Amikor ezt írom, még csak annyit tudok, hogy véget ér a sok évszázada gyűlő karmáim szövevényes szerkezete. Kiüresedtem. Még nem tudom, mi indul el, ehhez szükségem van rád, hogy együtt tegyük a helyére a dogokat. Bennem, és ha beengeded szívem szívedbe, téged is meg fog változtatni. Pont annyira fog hatni rád, amennyire te engedélyt adsz tudat alatt a változásnak. 
Egy biztos: egy hosszú utazás lezárult. Mindannyiunk életében. Szeretném, hogy minden a helyére kerüljön. Végre elindulhat a Tiszta Isteni Terv szerinti Szolgálat. 
 
Szeretnélek végig vezetni a számomra már felismert lelki bugyrokon, annak reményében, hogy segít téged a felismerésekben eligazodni. Segít, hogy könnyebb legyen az utazás, hiszen egy skorpió ott is szenved, ahol nem érdemes, így te könnyedén áttáncolhatsz, a nehézségeken. Megismerheted a dolgok legalsó és legmagasabb részét. Te dönthetsz merre mész. Légy, mint a folyó. Gyere velem.


 
Milyen buktatói lehetnek életünknek, ha hagyod, hogy más illetve saját magad beleavatkozz az életed irányításába? 
Fizikai jellegemet tekintve női testbe születtem. Lelkemet tekintve nő+férfi, Szellememet nézve Mágus. Az a célom ezzel a könyvvel, hogy olyan gondolatokat ébresszenek benned, melyekkel könnyen megtalálhatod az Utad. 
 
Életcélom: egy olyan folyamatos szeretet létállapot, amikor úgy tudom megélni a Jelent, hogy már nem nyomasztanak a múlt árnyékai, már nem rettegek a jövő feladataitól, nincs bennem elfojtott harag és fájdalom, elnyomott szexuális vágy. Olyan ember szeretnék lenni, aki folyamatosan harmóniában rezeg a Forrással. Félelem nélkül, szabadon, egészségesen, folyamatos Szeretetben létezni, s mindenkinek megmutatni ezt, hogy hogyan lehet elérni, akit a Szellem hozzám vezet. 
 
Tehát változásra buzdítalak! Mert a változások nem mindig rosszak.”
 
 
***
 
 
„Oda adom magamat az Életnek. Nem azért mert ismerem, hanem mert bízom benne! Az EGÓ-m félre állt, ami történik, egy magasabb hatalom általunk hajtja végre. Nem a felelősség alól bújok ki! Felvállalom, hogy a természet törvényei szerint élem az életem, és mindazért, ami ezzel együtt jár vállalom a felelősséget.
 
Elfogadom magamat EGÉSZ-nek, EGÉSZ-ségesnek. Szeretettel átölelem minden árnyékos oldalamat, megbocsátok magamnak mindenért. Mindenkiben a legjobb jót figyelem, és veszem észre. Nem folytok és nyomok el magamban semmit. Érzéseimnek nyíltan őszintén hangot adok.
 
A Végtelen Szeretet, a Végtelen Bölcsesség, és a Végtelen Bőség állapotában élek!
 
Az erényeket betartva Szent Szellemként, segítőként vezetve élem az Életem.
 
Lao-ce 4 erényt ír le a Tao -ban:
  1. Az Élet megbecsülése, ami a tiszteletet jelenti.
  2. Nyíltság, ami nem más, mint az őszinteség.
  3. Kedvesség, ami a jóindulat formájában jelenik meg az életünkben.
  4. Segítőkészség, ami szolgálat formájában jelenik meg, amit másoknak nyújtasz.
 
Rossz érzések fenntartásával még több rossz érzést vonzok magamhoz. Jó érzések fenntartásával, még több jó érzést vonzok be. Ha én dönthetem el, hogy érzem magam, hát majd úgy csinálom, hogy jól érezzem magam.
 
Az út nyitva van. 
Szelíden cselekszem. 
Megőrzöm valódi lényemet. 
Új jövőt teremtek magamnak. 
Megmaradok középpontomban, a szívemre hallgatok, és a saját zeném szerint élek.
 
Új Életemben Egység-ben élek az Új Földön!”

 
                                                  ***
 
2011 októberében vetettem papírra a fenti sorokat.
 
Mind az, amire akkor vágytam, nem csak hogy megvalósult, hanem történt mind ez úgy, ahogy elképzelni sem tudtam.
Sokkal többet kaptam egy kicsi álomtól, mint ahogy reméltem.
 
 
Ezzel a tapasztalattal szerinted, mennyire szilárd a hitem magamban?
 
Drága Utazó Társam!
 
Térden állva vagyok jelen most előtted, és szelíd szóval mondom:
 
INDULJ EL ODA, AHOVA A SZÍVED VEZET!
 
NINCS VESZÍTENI VALÓD!
 
Kattints az ingyenes értesítőért!