Az éj sötét, a Hold ragyog,
alattam a tüzes Föld, 
felettem ragyogó csillagok!
Dobbanás és lüktetés,
körbe-körbe pörgetés,
szaladok és szállok,
mezítláb a Földön állok,
extázisban Istennő táncot járok!
Hangos üvöltés és szelíd derengés,
tűz és víz, szél és föld, Hold és Fa szerelmeskedés!
Cseppekből állsz össze meztelen testem,
így köszönti Hold anyát és Föld anyát
Druida Papnő lelkem!

Az egyik legélesebb reinkarnációs emlékem.

Van még egy pár, amire emlékszem, és olyan is, amire sokkal jobb lenne ha nem emlékeznék. Megmondom őszintén a jelenlegi életemben sokkal könnyebb lenne nem emlékezni a sok misztikumra, a sok varázslatra, mágiára, szertartásra, kínzásra és még jó sok mindenre. A Föld fejlődése ma már másfajta szertartásokat kér tőlem.

Szent Szakrális Életet élek, és ezt sokszor elég izgalmas összeegyeztetni a 21 századi 3D-s élettel.

Ha Te is hasonló helyzetben vagy, akkor engedd meg, hogy adjak egy pár javaslatot, hogyan tudod a két világot, egymást teremtő egységgé kovácsolni.

Itt és Most élsz! Nem számít milyen technikákat, tudásokat tudsz lehívni a morfogenetikus mezőből, csak az számít, mit kezdesz velük.

A 3D-nek vannak játékszabályai, amiket elsajátítva, követhető példával tudod megélni a hétköznapok csodálatos pillanatit. Ám a spirituális tudás nem arra való, hogy kihasználd azon testvéreidet, akik még nem születtek le oly sokszor, és nem emlékeznek.

„A kihasználás alatt nem azt értem, hogy ne kérj pénzt a szolgáltatásaidért, mert akkor nem tanítod meg testvéreidnek, a 3D alapvető szabályát a pénzáramlást és a vagyonépítést. Arról beszélek, hogy sokan energia szívásra, önmaguk energiájának a növelésére használják az embereket. Azt érdemes szem előtt tartani, hogy szolgáltatásaiddal, drogra szoktatod őket, vagy valóban segíted a fejlődésüket, hogy visszaemlékezve önmaguk képességeire és visszanyerve önmaguk erejét, önjáróvá váljanak. A Zakkant Spiri szertartások sajnos, erről szólnak. A felelősség hárítás, amikor egy külső dologra helyezzük a hangsúlyt, csak visszatartják a fejlődést.

A konkurenciával vívott harc, az anyagi veszteségtől való félelem sok mindenkinek elferdítette a tisztán látását. A megfelelési kényszerek pedig elhitetik, hogy a tudás az információ habzsolásával egyenlő.

Érdekes világot élünk, és az eladhatóvá válás, sokszor ütközik a lélek szent céljával. Van harmónia, de ezt csak és kizárólag az önfelvállalásban lehet megtalálni.

A mai kor megköveteli tőlünk, hogy legyünk vállalkozó szelleműek, hogy mindenki tegye a saját dolgát, ismerve önmagát, éljen kiteljesedett életet.” – Mester

Hogyan tudod a belső szabadságodat e felgyorsult világban megélni?

Úgy, hogy nem foglalkozol azzal, mit gondolnak rólad. A szívedre és a lelkedre hallgatva fel kell vállalnod azt, amiért most itt vagy.

Ezt egy technika, egy elmélet nem fogja neked megmutatni, csak akkor, ha rendet tudsz tenni a sok információ között, és azzal foglalkozol, ami segíti megélni valódiságodat!

A Természet asszonya vagyok, Szent Szakrális Életet élek, és ezt sokszor elég izgalmas összeegyeztetni a 21 századi 3D-s élettel.

És pont ez a lényeg!

Ez az izgalom hozott ide mindannyiunkat, hogy megtapasztaljuk anyagtalan és határtalan valódiságunk belezsúfolását e csöpnyi testbe, hogy játszunk egy társasjátékot itt a Földön.

Az önfelvállalás nem azt jelenti, hogy mindenkit elküldesz a fenébe, aki miatt eddig nyeltél egy csomót. Nem azt jelenti, hogy kiállsz a domb tetejére, és majd most jól megmutatod magad! Ha alázattal és végtelen szeretettel vállalod fel önmagad, akkor csak annyi történik, hogy befejezed a színjátékot, a hazudozást, és csendes megfigyelője leszel az életednek és ha kérdeznek őszintén válaszolsz.

Ez nem jár harsonákkal, dobbal, éljenzéssel. Nem kapsz érte díjat, elismerést, semmit sem kapsz a külvilágtól azért, mert őszinte életet kezdesz élni. Tudom, most az egód csalódott….

Pozitív változást viszont tapasztalni fogsz. Ha csendesen figyelsz észreveheted. És érezni fogod a felszabadulás állapotát.

Lesznek, akiknek nem tetszik ez, mert megszokták a hazug szerepedet, és most, hogy te őszinte vagy, érzik, hogy nekik is annak kellene lenniük de ezt nem akarják felvállalni, inkább azt mondják:
– Huhh, de megváltoztál, milyen nagyképű lettél, kimosták az agyad, te nem ilyen vagy, ismerlek én jól.

Nevetséges igaz?

Lesznek akik nyom nélkül eltűnnek, és lesznek, akik támogató közegként életed részévé válnak.

Ha egész eddigi életedben színjátékot játszottál, miért csodálkozol azon, hogy hamis barátok, kevés bevétel, rossz párkapcsolat, szenvedős élet a jutalmad?

Ha fojtogatnak a múlt árnyai, vedd már észre, hogy a jelenlegi problémákon (pénz, párkapcsolat, életcél) agyalsz és tessék végre felülemelkedni!

Ne menj a kisebb ellenállás irányába, ne menekülj a gyomorgörcs elől, ami a felelősségvállalást jelenti, ha még nem néztél soha igazán szembe önmagaddal.

A zakkant spirik térnek ki a felelősségvállalás alól!

A Tudatos spirik szembemennek a rossznak hitt érzésekkel és uralják az érzéseiket, erős érzelmi önfegyelmet és önuralmat tanúsítanak!

Mi a dolgod?
Friss szemmel tekinteni önmagadra és a világra. Őszintén, türelemmel!

Tedd a dolgot, láss tisztán és élvezd a felelősségvállalás adta személyes szabadságodat!

Ha most nem hagyod abba a szépnek és jónak hitt könnyed illúziókba való kapaszkodást, nagyon rossz irányt vehet életed!

CÉL-DÖNTÉS-CSELEKVÉS!

Megfelelési kényszerből vagy önszeretetből cselekszel?

És ha nem a célod és döntésed szerint cselekszel, akkor pofonok várnak rád, egyre erősebbek és egyre fájdalmasabbak! Nem ijesztgetni akarlak, csak őszinte vagyok Veled.

Az önbecsülésed, az önszereteted, az önmagadba vetett hited, az önbizalmad, nem fog nőni, ha magadnak és másnak is hazudsz.

Hogyan is bízhatnál így magadban?

Hidd el kérlek, könnyebb szembenézni a jelenben a kicsi gyomorgörccsel, mint hagyni, hogy a lavírozás (kitérni a nehezebbnek tűnő helyzetek elől) miatt, egy boldogtalan jövőt építs!

Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy:
A SZABADSÁG IGAZI ÉRZÉSE BELÜLRŐL TART KIFELÉ!
FEJEZD BE AZ ÖNÁMÍTÁST ÉS NE HAZUDJ TOVÁBB MAGADNAK!

EZ A VALÓDI SPIRITUÁLIS ÖNISMERET!

ŐSZINTESÉG, HAZUDOZÁSOK HELYETT!

Most már tudod, miért vagy szarul.

Persze a döntés a tiéd!
Neked van jogod elcseszni az életedet!

Akinek nem inge ne vegye magára!
Akinek meg inge, az öltözködjön fel!

(most őszinte vagy magaddal?)