„Teremtsd meg a változást, nem azért mert az a bizonyos dolog rossz, hanem azért mert már nem fejezi ki pontosan azt, Aki Vagy!”
Neal Donald Walsch

Bogi Bolygó – a Belső Bolygó

Életem abszolút teremtője vagyok és 100%-ban vállalom a felelősséget a gondolataimért, érzéseimért, tetteimért, döntéseimért, cselekedeteimért!

Ahogy visszatekintek az elmúlt 34 évre, büszkeség és végtelen szeretet az, amit érzek önmagammal kapcsolatban. Ahhoz, aki ma vagyok, mindennek úgy kellett történnie, ahogy történt. Életem szereplőinek hálás vagyok, hogy tanítottak és csiszoltak. Pont ott tartok, ahol tartanom kell és minden ami most a jelenem része, csodálattal és tisztelettel tölt el.

Hazaérkeztem. Itthon vagyok. Vagyok, aki vagyok! Teljes egész, tökéletes, érett személyiség, aki folyamatos változásban és fejlődésben szárnyal. Megérkeztem a középpontomba, Magomba. Csend, nyugalom, szeretet. Szeretek.

Szeretem önmagam, a szerelmem, az életet, az embereket, a Földet.

Tudatalattim fényesedik, tudatom tágul, tisztánlátásom élesedik.

Minden az alázatos hatalmam alatt áll.

Csodát varázsolok, ahogy gyorsan döntök és határozottan cselekszem.

Önmagam vagyok, önfelvállalásom egyre teljesebb.

Határozott feladattal érkeztem a Földre és ennek minden kockázatát és felelősségét vállalom.

Csak ámulok e sok csodán, ami pillanatról-pillanatra bontakozik ki az Élet játékában. Néha nehéz az itt létem, és szívesen elmenekülnék. Ám ekkor eszembe jut, miért vagyok itt.

Saját fejlődésem által szolgálom a világ fejlődését. Célom, minél több embernek felszabadítani a tudatát, és Antares segítségével hazavezetni őket otthonukba, a tiszta szeretet állapotába.

Senki sem mondta, hogy könnyű lesz, ez a küldetés. Vállaltam, megcsinálom!

Eszközöm az ősi tudás, a valódi önismeret.

Mindent és bármit hajlandó vagyok megtenni feladatom sikeres elvégzéséért. Ehhez hozzátartozik az is, hogy felvállaljam azon vezetői szerepet, mely néha félelemmel és szenvedéssel tölt el, nem mindig szimpatikus, és sokszor bírált. Elfogadom, megköszönöm és megyek tovább!

Szövetséget kötöttünk Te és én még odaát, hogy milyen szerepet játszunk egymás életében. Közös együttműködésünk által, az Univerzum e csöndes szegletében, e csöpnyi bolygón, megmentjük Őt, harcolunk érte és ha kell e pillanatnyi életet adjuk, hogy az Örök Életből visszatérve, újra és újra átsegítsük a nehéz időszakban lelkek millióit, az ő dicsőítésére.

Mondd, Te emlékszel? Emlékszel eskünkre? Emlékszel vérszövetségünkre? Emlékszel rá, hogy testvérek vagyunk? Mit érzel a szívedben, mit suttog a lelked? 

Biztosan oly félelmetes az önfelvállalás? Tényleg oly nehéz a cselekvés? Értelmetlen mentális orgiák hada telepedett rád. Hát tényleg nem látod a szépet? Tényleg választod a félelmet a szeretet helyett?

Milyen bolygón élsz? Milyen belső bolygót teremtettél magadnak? Állj meg egy pillanatra és vedd számba jelened eseményeit. Valóban a dolgodat végzed? Nem csak ámítod magad és kicsinyes dolgok miatt, menekülsz és bujdokolsz a valódi dolgod elől?

Nem érzel hányt, szomorúságot, otthontalanságot, bizonytalanságot, fájdalmat, félelmet? És mondd, ha igen, miért nem hagyod el az árnyék világot? Miért nem lépsz ki a Fénybe, hogy saját fényed gerjesztésével, visszatekintve a homályba felfényesítsd belső tered?

Testvérem, hol vagy? Szükségem, szükségünk van Rád! Ne süsd le a szemed, ha rám tekintesz, fogd meg a kezem és cselekedjünk!

Én itt vagyok és várok Rád! Az örök időben, az időnk most véges. Most kell élnünk! Most élnünk kell! 

Ha csak egy kicsit is érzed a hívást belülről, ne tagadd meg a választ!

Mondj igent a változásra! Emelkedj felül kicsinyes egos léteden, tanuld meg a Föld játékát, és élj!

Teremtsd meg, saját bolygódat, alkoss, építs, hagyj nyomot, teremts értéket!

Csak csinálj már végre valamit, mert eltűnsz, az örök idők homályában. Lelked visszatért. Vedd fel vele a kapcsolatot és dolgozzatok együtt e szent szakrális világ megteremtésében.

Miért?

Hogyan?

Minek?

Csak az ego kérdései. Útközben, mindent meg fogsz érteni. Indulj, várnak Rád!

Minden jó! Minden Rendben! Egyek vagyunk! Nem vagyok egyedül!

Nagy levegő és…. te jössz.

Teremtsd meg a változást!