TÜKRÖM FELDOLGOZÁSA A VALÓDI ÖNISMERET ÚTJÁN

Kemény tükröt kaptam a hétvégén! Egy on-line hálózatépítős cég, az OtthonFa oldalt használja fel arra, hogy a saját hírlevél listáját növelje. (semmi bajom a hálózat építéssel)

Az első érzésem elképesztő felháborodás volt, amikor valaki szuper sikeres önismereti trénernek adja ki magát, közben meg ilyen elképesztő eszközökhöz nyúl.

A második érzésem a mély szomorúság volt, hogy mennyi hamis tanító van, és hogy kihasználják az emberek tudatlanságát.

A harmadik érzésem a mély fájdalom, hogy milyen tükör ez nekem?

Az érzelmi hullámvasút fénysebességgel robogott velem, és a dühöm a fájdalmam, alig bírtam visszafogni, hogy ne rombolásba és azonnali, kétségbeesett tettre késztessenek.
Mi a tükör?
Mire akar tanítani ez?
Ezer és ezer érzés, gondolat, mondat kavargott a fejemben. Losi nyugtatott. Elképesztően diplomatikus tudd lenni. Minden önfegyelmemet összeszedve, mélyen magamba léptem, túl az érzéseken, túl a múlton, hogy felemelkedhessek a tisztán látás állapotába.

Nos, miért is félünk a sikertől? Pont ezért! Mert tiszta célpontokká válunk! Minden tulajdonságunk, aspektusunk nagyító alá kerül. Minden múltbéli (előző életbeli) tettünk felszínre kerül, és mind megmérettetik a tiszta lélek oltárán, valóságos élethelyzeteket generálva. Ezért választják sokan a szegénységet a gazdagság helyett, a sikertelenséget a siker helyett, mert ezer éve megbúvó aspektusaink így sosem kerülhetnek a felszín közelébe. És bár sok sikeres és gazdag ember szemet huny önmaga, fejlődésre váró aspektusai felett, én a fejlődést választom és vállalom az ezzel járó felelősséget. Még akkor is, ha ez nem a könnyebbik út.

Vállalni kell, a kellemetlent is, ha kidugod a fejed, mert sok irigyed lesz! – mondta anno a Mesterem!

Vállalom!

(De.) Az egészben nem az fáj a legjobban, hogy felhasználta valaki a népszerűségemet, a neki tetsző írásaimat a saját népszerűségének növelésére, hanem az a fajta hozzáállás, hogy etikátlanul és erkölcstelenül, a szeretet törvényének betartása nélkül cselekszik, átveri embertársait, testvéreit, rövidtávú haszon érdekében.

Hány és hány ember esik áldozatul nap, mint nap, az ilyen eseményeknek?

Tisztul a piac, és egyre több hamis tanító cselekszik kétségbeesésből.
És bár ez egyáltalán nem okoz örömöt! Sőt! Mert a CÉL SOHASEM SZENTESÍTI AZ ESZKÖZT!!!!

Mit mutat nekem a Tükör?
Az OtthonFa Csoport első alapértéke, hogy SOHA NEM ADJUK EL A LELKÜNKET!
És ebben erősített meg ez a szituáció, hogy árnyék részem, soha nem lehet erősebb a küldetésemnél! Hogy soha ne vesszek el vállalkozóként a kicsinyes egós, népszerűségi és pénz játékban!
És amíg élek, egyre több és több embernek szabadítom fel a tudatát, hogy tisztán lássa az őt körülvevő világot!

FELFORDÍTOTT EZ A FELISMERÉS! SZEMBENÉZEK VELE!

Gyűlölöm, amikor két élőlény bántja egymást, kicsinyes önző vágyak miatt.

Nos, és itt nem vagyok elfogadó szeretetben. EZ ITT A TÜKÖR! Itt kerül ki a figyelmem fókusza. Ilyen esetekben nem magamra figyelek, hanem előtör bennem a mindenkit meg akarok menteni érzés. Dolgoznak a múlt paradigmái, és az illető személy által, megértettem, hogy nem szeretem azokat, akik így viselkednek. Nem szeretem, sőt gyűlölőm azon részem, mely a 3D-ben elveszve, a túlélés és a védekezés által akarja véghezvinni a szent célját. Nagyon mélyen bújt el. Szinte észrevétlenül élt bennem. Eltörpülve, cizelláltan, ám most megtaláltam.

yoda

Óvakodj a dühtől, a félelemtől és az agressziótól, mert ez mind az ERŐ sötét oldala!

Úgy döntöttem, hogy szeretem a kicsinyes egós Bogi részt. Elfogadom olyannak, amilyen. Elengedem, és meglátom tettei mögötti a félelmet. Segítem és támogatom, időt szánok a gondolkodási szokásainak megváltoztatásában.

Ez most nagyon nehéz, húz odabent egyre mélyebbre. Legalább is az egom, ezt akarja elhitetni velem.

Már megint megvártam, hogy fájjon! – OHH… A FÁJDALOM ILLÚZIÓJA, DE MÓKÁS…..

Nem figyeltem rá, már nagyon rég nem. Nem biztosítottam a szeretetemről, és arról, hogy vigyázok rá. Elhanyagoltam, és ő mindent megtett, hogy felhívja magára a figyelmet!

Az EGYséget választom, és minden következményét felelősségteljesen vállalom!

Jó kis tükör volt, mert megváltoztam általa.

Minden megváltozott. Vállalom a Sorsom!

Természetesen megtettem a szükséges lépéseket az ügyben, de ameddig nem rendeződik, akartam hogy tudd:

Sem én, sem az OtthonFa nem áll semmilyen kapcsolatban a webogi.com és a szeresdatested.hu oldallal!

Ha véletlenül egy ilyen oldalon olvastad az írásaimat és feliratkoztál, az e-mailben megkapott anyagokat nem tőlem kapod!

KÉRÉS:
Ha bárhol hasonló oldallal találkoznál…
Ha úgy találsz rá egy írásomra, hogy engem, vagy az OtthonFát nem nevezik meg, mint szerzőt…
…kérlek írj a hello@otthonfa.hu-ra. Köszönöm!

Nos, indulok és felfedezem, mi minden csodát tartogat nekem ez az új kör!

GYERÜNK TOVÁBB!

Kattints az ingyenes értesítőért!