Eleged van az unalmas és terhelt hétköznapokból és szabad élet az amire vágysz? Ezt olvasd el:

Tény, hogy mai világunkban ciki, ha valaki nem fejleszti önmagát.

Pláne a sokasodó önismereti önfejlesztők, akik megteremtik a saját, szabad, szenvedélyes, gazdag életüket, ahol őszinte, önazonos, önfelvállaló, önmegvalósító életet élhetnek, egyre nagyobb űrt hagynak maguk után a lemaradóknak.

Hosszú önismereti önfejlesztésem során megtanultam, szabadon szárnyalva „csinálni a semmit” a legnehezebb dolgok egyike. Mert ez azt jelenti, hogy nem a megfelelési kényszereid szerint élsz félelemből, hanem szabadon a szíved vágya szerint a saját életedet.

Ám ahhoz, hogy változást idézhessünk elő az életünkbe, meg kell hallanunk a szívünk válaszait a nem szűnő kérdésáradatra.

És szívünk halk suttogó szavát, csak a csendes elmében, a nyugodt és lazafizikai állapotban lehet a legkönnyebben.

És a szabad életet, mégis hogyan lehet elérni?

Az út eddig az állapotig egyáltalán nem mondható könnyűnek. Sőt az elején pont olyan őrjítő tud lenni, mint amikor előszőr meditáltam, vagy előszőr gyakoroltam a gondolat kiürítést.

Szavak, gondolatok képek, érzések milliói robbantak a tudattomban és szét akartak szakítani belülről kifelé.

Elcsendesedni, lenyugodni, lelazulni, alkohol és egyéb tudatmódosító szerek nélkül, igencsak próbára teszi az embert.

Mit tehetünk a zakatoló elmével, az érzelmi káosszal, hogy végre meghalljuk mit is akarunk igazából?

Hogyan lehet elérni, hogy belső bizonyosságból tudni lehessen, mi is az, amit akarunk?

Az önismeret ebben is segít

Az élet rohanó autópálya

Gyorsan csinálni a mindent, és nem hagyni magunkat rendeződni, lelezulni ez a mai kor emberének a legeslegnagyobb problémája.

Félelem a veszteségtől, hogy kimarad, lemarad, nem fogják szeretni olyan döntésekbe, tettekbe sodor sokszor, ami garantáltan boldogtalanná teszi.

Az egos nyüzsgés, ami nem hagyja, hogy szabadon szárnyalva csináljuk a semmit, a legnagyobb korlátja az önmegvalósításnak és a boldog saját élet megteremtésének.

Abba az örültbe vetett hit, hogy akkor vagyunk értékesek és hasznosak, ha egész nap csinálunk valamit, a legnagyobb börtönünk.

A céltalan, robotikus napi rutinak, az állandóan ismétlődő napok, hetek, hónapok, évek, elhitetik velünk, hogy az életben nincs szenvedély, szerelem, lendület, szabadság. És ami a legrosszabb, a végére elhisszük nincs élet az életünkben, és az életet valami feladatkipipálós, félelemmel teli szenvedésnek, büntetésnek éljük meg. És ha ez sokáig tart, az ember el is hiszi, hogy bűnös a bármiért is, és büntetés a földi élete.

És ez az önkéntes börtön tarja fogságban a lélek tudatát, hogy miért is van itt a földön. És emészti fel és bebetonozi körbe védő falakkal a szívet, hogy a negatív érzések káosz poklában elvesszen. Elgyengüljön és idő előtt megálljon.

Az önismereti önfejlesztés a lehetőség rá

Szinte végtelen lehetőséget ad az önismereti önfejlesztés (ami nem egyenlő az önfejlesztéssel), hogy kiszabadítsuk a szívünket és a lelkünket.

Az önfejlesztés azt jelenti, hogy információkat gyűjtünk, és azokat probáljuk meg beépíteni az életünkbe.

Az önismereti önfejlesztésnek köszönhetően, nem csak másokat másolva, technikákat próbálunk beépíteni az életünkben, hanem személyre szabottan leépítjük a hamis énképet, felfedezzük kik is vagyunk valójában, majd felépítjük az őszinte, önazonos, önfelvállaló, önmegvalósító szabad, szenvedélyes és boldog saját életünket, szeretetben és bőségben.

Ahol azt csináljuk, amiért idejöttünk a földre, és csodás életet teremtünk magunknak. Nem másokat másolva, hanem a saját képességeinket, lehetőségeinket megragadva teremtjük szabadon a mindennapokat.

És szerintem ez az az élet, amit az élet is díjaz. Legyél önmagad, és bontakoztasd ki a saját képességeidet.

Szabadon szárnyalni

Nos, és vissza az elejére: hogyan szárnyalhatna szabadon, hogyan is tudhatná bárki ki is ő valójában, mi benne a hazugság, mi benne az igazság, mi az életfeladata (ha a boldogság megélésén kívül még van neki), ha nem tud önmagával csendben lenni.

Aki nem tud egy órán át, csak csendben meditálni, révülni, teljes mentális csendben lenni, uralva a gondolatait, érzéseit, nincs jóban önmagával.

Aki nincs jóban önmagával, folyamatos belső harcokat vív odabent, aminek az lesz az eredménye, hogy az egész élete csak egy harc lesz, amiben nagyon szarul érzi önmagát.

Hiába a pénzt, a luxus, a lehetőségek, mint egy robot rohan át az életen a félelemtől és persze önmagától is menekülve.

Szomorú.

Talán te is hallod a fejedben ezeket: nem tehetem meg, most ezt kell megcsinálnom, nem ülhetek le, nekem nincs időm meditálni, nincs időm magamra, nincs időm a boldogságra.

Egyszer azt mondta nekem valaki: az élet nem arról szól, hogy folyamatosan minden rendben van.

Fúúúúúú ezen úgy felbosszantottam magam, hogy eldöntöttem, változtatok, és csak azért is boldog leszek.

De térjünk is vissza eredeti témánkhoz.

Hogyan lehet elkezdeni szabadon szárnyalva csinálni a semmit?

  1. Tudatosítsd magadban, miért lesz ez neked jó, ha csinálod. Mitől akarsz megszabadulni?
  2. Szükséged van magadra, kezd el feldolgozni az ingyenes OtthonFa Önismereti önfejlesztő tudásanyagokat. Miért? Mert rengeteg felismerést fognak neked adni önmagadról, és így lépésről lépésre fel tudod fedezni a benned rejlő csodálatos lehetőségeket.
  3. Lépd meg a szükséges változtatásokat az életedben, amiket a szíved és a lelked suttog neked.
  4. És ezt a 4 lépést rendszeresen csináld meg, mert a folyamatos és rendszeres önismereti önfejlesztés adhat neked rendezettséget és tisztánlátást. És mutatja meg azt az életet, amit most ép eltékozolsz.

Általánosságban elmodható, hogy valakinek akkor siklik nagyon félre az élete, hanem a saját életét éli. Akkor van minden baja, szar kapcsolatai, robotikus élete.

Életednek értelme és célja van. És ehhez a benned rejlő titokhoz csakis akkor férsz hozzá, ha foglalkozol Önismereti önfejlesztéssel. Azaz, amikor látod az egészet, az összképet, és nem csak technikákkal túrsz bele önmagadba össze-vissza.

Gyors lépések a szabadon szárnyaláshoz

Erős akaraterővel és egy kis bátorsággal az önismereti önfejlesztés is gyorsabb.

  1. Pozitív céltudatos, szeretet alapú ( és nem félelem) gondolkodásmód rutinjának kifejlesztése
  2. Leépíteni, elengedni, ami már nem tesz boldoggá
  3. Lelazulni, elcsendesedni, hogy le tudd írni a szívbéli céljaidat
  4. Felépíteni az új életedet a szenvedélyes lélekre és a szívbéli céljaidra hallgatva

Meg lehet csinálni! Én vagyok rá az élő példa! És persze még rengeteg OtthonFás is.

Ha valaki nem foglalkozik önismereti önfejlesztéssel, vajon kinek az életét éli, ami maradéktalanul boldogtalanná teszi?

Az a fájdalmas belső nyomás nem fog megszűnni. Az belső űrt nem lehet anyagi dolgokkal feltölteni. A hazugságot nem lehet egy életen át tartani. És vinni. Önismereti önfejlesztés kell mind ezt rendezni.

Vajon kik lesznek azok, akik lemaradnak? És kik lesznek azok, akik szabadon szárnyalva élik a saját életüket?

Te hova akarsz tartozni?

Légy te a Pozitív Vihar az életedben

Azaz ne várd, hogy események jöjjenek és te majd a lehető legmagasabb tudatossági szintedben, önismereti szinteden reagálsz a dolgokra.

Légy te az, aki előidézi a változások eseményeit. Légy te az, aki behozza a vihart az életedbe. Ne a stagnálásra, változatlanságra törekedj, hanem te idézd elő az eseményeket. Légy te az ok, és ne csak az okozat. Légy te a teremtő és ne csak az elfogadó.

Amikor minden jó, kavard fel az állóvizet, és csinálj belőle mégjobbat!

Hidd el, hogy mindig van jobb, és újabb, sokkal jobb, és a cél a folyamatos fejlődés. Szóval, azért mert volt rossz, és most jó, ne akard stabilizálni ezt az állapotot, hanem növeld az önértékelésed, és hidd el, hogy még jobb jön. A jobb után még jobb, és még jobb, és utána még jobb.

Hazugság, hogy a jó után rossz jön

Ne csak fuss az életed után, versenyt futva az idővel. Te legyél az életed!

Mind az, amit eddig tanultál itt az OtthonFa Clubban, feljogosít téged arra, hogy proaktív módon állj hozzá a változásokhoz. Azaz, előzd meg a fájdalmas pofont, ami kilök a komfortzónából. Ha folyamatosan a komfortzónádon kívül élsz, te leszel a változások oka, te teremted a körülményeket is.

Nem az az erős, aki folyamatosan bent tartja magát az érzelmi stabilitás és az érzelmi biztonság állapotában.

Hanem az az erős, aki elég bátor ahhoz, hogy kilépjen az érzelmi stabilitás és érzelmi biztonság szűkös teréből, és tágítva a saját időterét egy magasabb szintű érzelmi stabilitást és érzelmi biztonságot hoz létre.

Az a bátor, aki a végtelen jelből, az élet virága szimbólumát is fel tudja rajzolni az életében megélt mindennapok sokszínűségével.

Légy bátor, légy kreatív, légy te a kibillentő vihar a saját életedben. Mert sokkal kevésbé fáj, ha proaktívan te emeled az életed és nem várod meg, míg valóban jön egy fájdalmas vihar.

Én a szeretet hedonistája lettem

Hedonista életet élek, minden nap. Losi szerint pszichedelikusak a napjaim. 😀 És csak a végleteket látom, amit folyamatosan tágítok. Magas térdemeléssel, kacagva ugrom át a komfortzóna határokat, még akkor is ha kiderül közben, hogy szakadékba ugrok. Jót kacagok, és felszárnyalok, vagy hatalmasat koppanok és akkor is kacagok. Elvonult mégis kiáradó életet élek.

Mert vagy élek, vagy zombi vagyok. Ahogy mindenki. És én inkább az életet választom, bármekkora őrültnek is néznek érte mások.

Nem szímít mások mit gondolnak.

Én boldogan élem a saját, szabad, boldog, gazdag őszinte, önazonos, önfelvállaó, önmegvalósító szenvedélyes életemet.

Az önismereti önfejlesztésnek köszönhetően.

Most te jössz!

A te döntéseden múlik, mire használod az életet

Ha jól akarod megélni, és a halálod pillanatában azt akarod érezni: Megcsináltam!, akkor mindenképpen fontos elkezdened, mélyebbre ásnod magad az önismereti önfejlesztésben.

Ennek az első lépése, hogy minden nap, legalább fél órát ismerkedj magaddal.

Az OtthonFa Önismeret tudásanyagai között több száz önismereti videó és blogbejegyzés, rengeteg ingyenes önismereti letölthető munkafüzet, és megvásárolható tudásanyagok segítenek ebben.

>>> OtthonFa Önismereti Blog<<<

>>>OtthonFa Önismereti videótár<<<

>>>OtthonFa Önismereti megvásárolható anyagok<<<

>>OtthonFa Önismereti önfejelsztő könyv<<<

>>>OtthonFa Önismereti Önfejlesztő Club<<<

Sikerülni fog, gyerünk tovább a szabad életbe!