Problémáid vannak

Pénzzel, párkapcsolattal, munkahellyel, barátokkal? Hiányt élsz meg bőség helyett? Félelmet, szeretet helyett? Szenvedést, boldogság helyett?

Problémáid uralkodnak rajtad! Mert ragaszkodsz hozzájuk! 
Hogyan?

Vedd vissza a hatalmad életed felett

„Soha nem ér célba, aki félúton megáll, s ezzel belső, lelki öngyilkosságot követ el. Túl korán jut el határaihoz, anélkül hogy mindent kihasznált volna. És még valami: aki fél a sötétségtől, az éjszakától, az soha nem fogja lelkének csakis az éjszakában megújulni képes mélységét megtapasztalni. Visszariad, mert újra kell járnia a megismerés útját.

Természetesen minden út a sötétség felé is tart. Át kell azonban jutnunk rajta, nem ijedhetünk meg a sötétségtől. Elszáll félelmünk, ha elegendő önuralommal és önismerettel rendelkezünk. Ennek megszerzése igen nehéz feladat, hiszen egyértelműen megmutatja korlátainkat. Ez a kígyó és a sas általunk Skorpiónak nevezett szakaszának értelme.” B. A. Mertz

Tehát a problémáid gyökere abból a félelemből táplálkozik, hogy nem akarod magad rosszul érezni. Nem akarsz szembenézni önmagad árnyék személyiségeivel, félsz szembesülni a múltban elkövetett hibákkal, nem akarsz csalódni másokban és önmagadban. Nehéz, nagyon nehéz őszintén felvállalni és kikommunikálni mind azt a szennyet, amit az évek alatt a lelkedben, tudatalattidban eldugtál.

Az elfojtásra rengeteg energiát felhasználsz, és úgy érzed, belehalnál, ha minden kiderülne rólad. Ez a folyamat nem mindig van jelen a tudatodba. Védekező mechanizmusaid úgy épültek köréd, hogy nem is tudod, sokszor mitől véded magad, csak a törekvésed és a szándékod, hogy boldog legyél és jól legyél, arra ösztökélik az egodat, hogy védjen a fájdalomtól, a keserűségtől, a boldogtalanságtól és a csalódásoktól.

Ez teljes mentális zűrzavart eredményez, ekkor érzed, hogy káosz van a fejedben és a lelkedben és ennek érzed és látod a fájdalmas manifesztációját a jelen pillanat valóságában. Elvesztél elméd labirintusában és fogalmad sincs arról, merre indulj, hogy kijuss a fénybe.

Ez az illúziók hazug világa.

Tisztán látásod hiánya egyre csak rossz irányba vezet, és már félsz lépéseket tenni, félsz cselekedni a rettegett jövőbeli kudarcok miatt. Közben hitrendszered arra épül, hogy rombolja önbecsülésed, negatív énképed egyre jobban beépül és hiteddé válik, míg el nem hiszed, hogy képtelen vagy változtatni az életeden.

A folyamat elszívja életerődet, energiádat és már nincs bátorságod célokat kitűzni, miért is tennél ilyet, hiszen képtelen vagy átlátni a teremtés folyamatát. Csalódásaid, hogy folyton az ellenkezője válik valóra annak, amit szeretnél, térdre kényszerítenek sem erőd, sem motivációd nincs arra, hogy felállj.

Lelkesedésed aprócska lángként pislákol benned és a mindennapjaid rutinja kilökött a Fényből és a középpontodból. Érzelmi ingád a külső világod eseményeire reagálva billen a boldogság és a boldogtalanság irányába, így törekvéseid a külvilágban az élvezetek hajszolására céloz, hajszolva a boldog pillanatokat, gyűjtve mások szeretet energiáját, így végérvényesen elveszel a megfelelési kényszerekben.

De így legalább nem bántanak, instant boldogságot bár ingatag lábakon, de áll.

Drogod a külvilágban van, szükséged van mások visszacsatolására, hogy szerethető vagy, jól végzed a munkád, jól játszod a szerepeidet, mert jelenleg ezek a visszajelzések adnak irányt az életednek, motiválják döntéseidet és adnak erőt cselekvéseidhez.

Az első kérdés az, hogy ki akarsz-e jönni ebből a sötétségből?

Ha nem, akkor nincs több kérdésem.

Ha igen a válaszod, és szeretnéd tisztán látni a belső folyamataidat, van még egy kérdésem:

SZERINTED MEGTALÁLOD EGYEDÜL A KIUTAT VEZETŐ NÉLKÜL?

Persze, hogy nem! És bárhogy is tombol az egod most, (hidd el, pontosan tudom mit érzel, mert keresztül mentem én is ezen), a válasz a fenti kérdésemre csak egy van:

NEM, NEM MEGY EGYEDÜL.

A mentális pokolból és káoszból a kiutat megtalálni nagyon nehéz.

Ha már ment volna egyedül, kijöttél volna?

Nem szégyen segítséget kérni. Elesni, gödörbe zuhanni és ott maradni, na az a szégyen.

Válogass>>> Bogi OtthonFás önismereti tréningjei


 

Kattints az ingyenes értesítőért!