Végre Vége, gondolataim szexről, pénzről és szeretetről

– több mint 80 oldal transzcendencia

Mit adhat neked ez a könyv?

Érdekes lehet, az a számodra, mi köze van a szexnek, a pénznek a szeretetnek a hatása a te életedre? Miben változtat meg, emel egy magasabb szintre, ha felszínre hozod a káoszból e három energiához fűződő viszonyaidat? Hogyan lesz az életed ettől boldogabb, bőségben gazdagabb? Hogyan segítheti ez, a rendbe tett viszony, az emberi kapcsolataidat? Ha ezek izgalomba hoznak, akkor szerinted érdemes erről olvasnod? Az egész könyv egy gondolatszálra felfűzött egy Egésznek kell tekinteni. Folyamatos és hullámzó, mint egy folyó, mely hol lassan hömpölyög, hol gyors folyású, néhol örülten zubog a mélybe, hol felszálló légnemű könnyű pára. Hol tiszta, hol átláthatatlan, örvénylik, tekeredik, hol táplál, hol elvesz. Szeret.

Tehát mit tartalmaz az ajánlat:

A „Végre vége, gondolataim a szexről pénzről és szeretetről” című anyagomat írásos  formában megvásárolhatod, most kedvezményes áron.

1)

A „Végre vége, gondolataim a szexről pénzről és szeretetről” című elektronikus könyvemet pdf és epub (e-book olvasókhoz ajánlott) formátumban. Olvashatod a gépeden, telefonodon, tableten és e-book olvasón egyaránt! Vagy akár ki is nyomtathatod természetesen.

Végre végre, gondolataim szexről, pénzről és szeretetről

Mennyibe kerül?

A könyv ára 4375 forint.

És ne feledd: Ez nem kiadás, hanem befektetés magadba, a saját életedbe!

Hogyan veheted igénybe ezt a remek ajánlatot?

Töltsd ki most azonnal a lenti űrlapot és minden szükséges információt megkapsz e-mailben!

A megrendelt anyagot befizetésed / utalásod után fogod megkapni.

Ne halogass tovább!

ne-most-vedd-megTudom, hogy nagyon szeretnél hozzájutni ehhez a tudáshoz, amely talán a legnagyobb hatással lesz az életedre. Azonban olyan lehetőséggel készülök Neked, amely még nagyobb segítséget nyújt Neked, hogy boldogabb párkapcsolatban, nagyobb bőségben és könnyedebb hétköznapokban legyen részed. Ha nem szeretnél lemaradni erről a lehetőségről, akkor olvasd a rendszeresen küldött -egyébként is hasznos tippekkel teli- leveleimet. Ha pedig még nem olvasod az OtthonFa hírleveleket, iratkozz fel most! Én pedig értesítelek erről a lehetőségről, hogy biztosan ne csússz le róla!

Kárpáti Boglárka

Szeretettel figyelek Rád!

Kárpáti Boglárka

az Önismereten alapuló problémakezelés specialistája,
a hamarosan megjelenő „Végre vége” című könyv írója,
az Élet Öröm Női Önismereti és Életvezetési „Iskola” előadója