Mi a döntés?

Szabad akaratod kifejezése, mentes minden félelemtől, megfelelési kényszertől, védekezési mechanizmustól, külső körülményektől. Önszeretetre épül.

Kattints a képre és nézd meg a Döntés hatalmáról készült videó tanításomat.  😀 

Életünk, mindent megváltoztató pillanata: A Döntés

Igen, ezt tudtam, és mélyen nyomasztottak gondolataim, érzéseim, mert mind negatívak voltak. Úristen ezeket fogom magamhoz vonzani? Féltem! Rettegtem! Éreztem ebből a helyzetből nincs kiút.

Beteg vagyok, szegény vagyok, nem tudok adni a páromnak derűt, és békét, minden kusza és félelmetes. Nincs ötletem, nincs barátom, nincs kihez fordulnom. Szenvedek és szenvedésem lesz a vége jelenlegi életemnek, mert inkább megadom magam a halálnak, csak ne kelljen ezt tovább elviselnem.

Végső elkeseredésemben eldöntöttem, hogy meghalok. Nem tudtam, hogyan fog ez megtörténni velem, de azt éreztem, hogy csak radikálisan változtathatok. Csak a halál mentheti meg az életemet, és én nem akarok a biztonság illúziójának az arany középútján tétovázva, félelmekkel teli szívvel, négykézláb nyomorogni, saját pokol bugyraimban.

Tudtam, démonjaimat én hoztam létre, jelenlegi helyzetem, eddigi gondolkodásmódomnak az eredménye. Emberi kapcsolataim, hazugsággal, színjátékkal, megfelelési kényszerekkel teli energiája szétrombolja finom anyagi testemet, és rothasztja fizikai testemet, melynek emberi kapcsolódásaim lesznek áldozatai.

Vagy meghalok, vagy élek. Halál, vagy Élet!

Éreztem eljött a döntés pillanata.

Rettegtem a félelemtől, a döntésem következményeitől. Hogyha az életet választom, változnom kell, változtatnom kell. Meg voltam rémülve. 
Az Életben, ha nem az életet választom, megéri itt lenni? Élőhalottként? Álomjáróként?

Valamiért mégiscsak leszülettem ide. Valami dolgom van itt, ha itt vagyok. Mi a dolgom? Mit kell tennem?
Nagyon kész voltam, Mind fizikálisan, mind lelkileg, mind szellemileg, mind érzelmileg.

Konkrét megoldásokra vágytam. Valaki jöjjön ide, mondja meg mit kell tennem, én megteszem, de akkor legyen végre minden jó!

Nem jött se angyal, se mágus, se tanító, se mester, senki. Egyedül voltam. Végtelenül egyedül. Saját kínzó börtönömbe zártam magam, mindenkitől el, minden intuitív érzéstől távol és már ezer éve elfelejtettem, hol van a kulcs.

Szerinted hol volt? 😀

A kezemben!

Hatalmamban állt volna azonnal változtatni bármin. Miért nem tettem meg? Mert negatív programjaim, félelmeim elnyomtak minden kezdeményezést. Az egóm hatalmának szolgálatába álltam, és ő oly hangosan üvöltött, hogy nem hallottam a békés, csendes hangot a szívemben, mely egy pillanat alatt átlökött volna komfort zónám határán, át a csodák birodalmába, a belső béke szentélyébe.

Miért nem akartam észre venni megszabadulásom kulcsát?
Mert féltem a változástól.

Mert döntéseket kell hoznunk

Ami lehet fájdalmas lesz, és vállalnunk kell a felelősséget döntéseink következményeiért. Felelősséget vállalni, (akkor még azt hittem) nem szeret senki.

Ezekkel az érzésekkel és gondolatokkal értem el, hogy egy asztmás befulladás alkalmával mentőt kellett hívni hozzám. Kétoldali tüdőgyulladásom és mellhártya gyulladásom volt, így azonnal bevittek a Törökbálinti Kórházba, ahol kiderült, hogy 30%-ot is alig éri el a tüdőkapacitásom, egy erősebb köhögés megölhet. Egy hétig élet halál között voltam.

Hát megteremtettem döntésem kicsikarásának körülményeit. Halogattam döntésem, hát az élet segített, kikényszerítette belőlem a döntést.

Most kell döntened

Vagy mások döntenek az életed felett. Persze akkor a felelősség nem a tiéd, de akkor azt kapod amit szeretnél? Megalkuszol? Behódolsz? Megalázkodsz? Megbuksz az élet nevű játékban?

Milyen érzés lesz a végső elszámolásnál?

Kullogva, lehajtott fejjel bevallani, elbuktam végleg. Nem csak elestem, ott is maradtam. Eltékozoltam egy életet, melyet ajándékba kaptam, magamtól.

Feküdtem a kórházban. Csövek, sípoló hang, beteg emberek, szagok, fájdalmak, kegyetlen emberek, rideg orvosok. 

Éjszaka, talán a második éjszaka volt, könyörtelen elvárt csendben, mikor hirtelen egy kedves hang belülről, nagy szeretettel megkérdezte:

Miért vártad meg, hogy ennyire fájjon? Igen, kibírsz bármit, de ki is kell bírnod? Nem lenne jobb, ha ezt a végtelen energiát, mely felett korlátlan hatalommal rendelkezel, pozitív teremtésre használnád?
Mit veszíthetsz, ha kipróbálod?
És mit veszíthetsz, ha nem próbálod ki, és mégis bejött volna?
Ha bejön, akkor egy olyan minőségű életet, amelyet szeretnél, amelyet megérdemelsz?

Zokogtam. Keservesen sírtam, őrjöngve, hangtalanul. Görcsök rázták testem, tüdőm majd szétszakadt a fájdalomtól. Éreztem itt a pillanat. Most meghalok.

A döntés hatalma

AZ ÉLETET VÁLASZTOM!!!! – üvöltöttem magamban – ÉLNI AKAROK!!! VÁLLALOM A FELELŐSSÉGET, ÉS MINDENT MEGTESZEK, AMI A POZITÍV VÁLTOZÁST ELŐSEGÍTI!!!

Testemet a belső forróság és a hideg veríték kínozta. Fejem majd szétrobban a belső zajoktól, mintha hurrikánban lettem volna, sodródtam az energiában, mint egy rongybaba, erőtlenül, esetlenül, meggyötörve.

Talán egy pillanat volt, talán órák teltek el, mire elaludtam az erős antibiotikumoknak, és a rengeteg szteroidnak köszönhetően. Nem volt tiszta a tudatom. Nem voltam tiszta. Nem voltam biztos abban, hogy lesz reggel.

Felébredtem.
Csend volt. Mélységes csend. Éltem. Éjjel meghaltam. Reggelre újjászülettem. Újra leszülettem, mert ezt döntöttem.

Ma már bátran és gyorsan döntök. Nem halogatok, mert tudom, a belső bizonyosságból meghozott intuitív, szívbéli döntéseim, azonnal beindítják az energiákat körülöttem, és a kívánt manifesztációs folyamatok beindulnak.

Az elmúlt években kudarcok, sikerek váltották egymást, élethelyzetek változtak, emberek, barátok jöttek mentek, egy dolog azonban változatlan maradt.

A VÁLTOZÁS. Hiszen mindig minden változik.
Én is!

Élet-lélek-szellem-test-szív felszabadító, EGYSÉGbe RENDező konkrét tanácsokkal, ötletekkel, motivációkkal, inspirációkkal, felkészültem Rád.

Minden tudásom a Tiéd is. Élj Vele!

Bogi OtthonFa Önismereti Videó Tréningek

Kattints az ingyenes értesítőért!