A Nap az Oroszlánban, az Uralkodó (aspektusod) visszatért!

A vad és megszelídíthetetlen oroszlán erejét összeszedte és most minden porcikája feléled! Rohan benned feléd és még kérdéses ki lesz a győztes!

Az igazi Uralkodó önmaga felet uralkodik!

Önismerete mély, érett-integrált személyiség, tisztán látja a dolgok összefüggéseit, alázatos, magabiztos, határozott, szelíd. Tisztában van saját képességeivel, önérdekérvényesítő, vállalkozó szellemű, a szeretet az otthona, szíve irányítja döntéseit. Kellő mértékű érzelmi és mentális önfegyelemmel és önkontrollal rendelkezek. A szent célja beteljesítése motiválja és lelkesíti döntéseit és célirányos cselekvéseit. Rengeteg „kudarc” éri, amiből rengeteget tanul, feláll és önszeretetben megy tovább. Példamutató életet él, szeretettel, megértéssel kommunikál és cselekszik. Bátran vállalja a konfrontációt, asszertív attitűd jellemzi. Tisztán látja félelmeit, még sincsenek rá blokkoló hatással. Szabad akaratát éppúgy tiszteletben tartja, mint másokét. Sikeres, bőségtudatban van, átlátja tudatalatti játszmáit, folyamatos önfejlesztésben van: spirituálisan, érzelmileg, mentálisan és fizikailag is törekszik a belső harmónia megtartására. Nehezen kibillenthető, mégis az ember kiegyensúlyozottnak és Erősnek érzi magát a jelenlétében. Őszinte önfelvállalásban éli „játssza” az életét, élvezi a földi csodát, tartalmas és eseménydús napjai vannak.

Aki gyakorlatba ülteti az elméleti tudását, cselekszik, gyakorol, konfrontálódik, kilép a komfortzónájából, szembenéz a félelmeivel, bátran megy előre, asszertíven kommunikál, belül stabil és kibillenthetetlen, mind ezt szeretet alapon teszi, Bölcs Uralkodóvá válik.

Az uralkodás mindig a belső folyamatok uralását jelentik, és nem a külvilág kontrollálását és irányítását és nem is a belső állapotok elfojtását. Aki önmagán uralkodik, könnyedén elenged mindent. Nem csak azt, amire már nincs szüksége, ami nem szolgálja őt, vagy ami nem szeretetből való, hanem elengedi mind azt, amit elért, amit megszerzett, amit birtokol, a sikerét, győzelmeit is.

A Bölcs uralkodó nem ragaszkodik, így semmi esetre sincs birtokló szeretetben. Elengedő, megbocsátó szeretetben létezik, a jelenben, az itt és most -ban.

Amit elért, fejlődésébe integrálja, és nem ragaszkodik eszközökhöz, tárgyakhoz, emberekhez (pár, szülök, gyerekek) és (ügyfelekhez, üzleti partnerekhez sem). Mert tudja, ragaszkodása gúzsba köti őt is és ragaszkodásának tárját, személyét is. És ezzel mind a saját maga, mind a mások fejlődését is bekorlátozná. Így nem teszi.
Uralkodóként, természeténél fogva elengedő. Élete az örök jelenben van, és minden nap nyitottan, befogadóan éli az életét, majd este elenged mindent, teret teremtve az új lehetőségek megjelenésének. Így tágítja nap, mint nap a tudatát és válik egyre tudatosabbá.

A Bölcs uralkodó megfejlődi a vonzás törvényét, teremtései a tiszta tudatos akaratból származnak. Világát ő teremti, mert tudatosan uralva gondolatait, mindig arra gondol, amit látni akar. Árasztja magából a felelősségteljesen meghozott döntéseit, mellyel uralja az energiákat, nem belenyúlva mások szabad akaratába. Mindeközben a világ szolgálatában tevékenykedik alázattal és mesterien.
Megkérdőjelezhetetlen hittel hisz és bízik önmagában, a társteremtő halhatatlan létezésében. Árad belőle a szeretet és a jóság, ugyanakkor erős és határozott. Közelében szabadnak érzi magát az ember, megtelik hittel és azt érzi, bármire képes.

A szeretet uralkodója

A tisztánlátás uralkodói minőség. Ahogy  sokat foglalkoztunk az önuralás képességével, most ezt még stabilabb szintre hozzuk. Ez azért csodás, mert életed uralása, önmagad uralása feltétlen szükséges a sorsfordításhoz.
Aki szeret, emelkedik, aki fél, lefelé zuhan. Ha félsz, félj bátran, szeretettelien.
A szeretet könnyeddé teszi az életed, a félelem terheltté és nehézkessé.
Hogy melyik minőségben élsz, te választod meg, a te tudatos döntésednek (döntéseidnek) az eredménye.

A szeretetben élés, nem egyenlő a zakkant spiriséggel, az alárendeltséggel, hogy hagyom mindenkinek azt csinálja velem, amit akar, hogy nem védem meg magam, hogy nem húzom meg a határaimat. Nem egyenlő a kompromisszummal, nem egyenlő a megalázkodással, nem egyenlő a szolgasággal, rabszolgasággal. És a szeretet nem egyenlő a szegénységgel.
Akik ilyennek képzelik el a szeretetet, sosem szeretett igazán.

Hogy milyen a szeretet?

Ahogy emelkedik a rezgés és tudatossági szinted meg fogod tapasztalni. És amikor megtapasztalod, egyértelművé fog válni számodra az életfeladatod is.
Minden szó és tanítás a szeretetről csak korlát.
Inkább fedezd fel te saját magad, és tapasztald meg.

Ahhoz, hogy rezgésszintedet a szeretet szintjére tudd emelni, a következőket gyakorold:
– elfogadás
– megbocsátás
– elengedés (folytonos elengedés, ragaszkodás nélkül)
– megengedés
– nincs vélemény, kritika, bírálat
– nincs vágy a másik elnyomására
– nincs kontroll, irányítási kényszer
Ezeket gyakorold, fejleszd magadban az önszeretetet és áraszd ki mindenkire. Leginkább azokra, akiket a legnehezebb szeretned.
Mert csak így lesz szíved könnyebb egy tollpihénél, és így válik az életed is könnyeddé.
A terheidet nem tudod letenni, ha nem fejlődsz és nem emeled a rezgésszinted.

A szeretetben a halhatatlan részed uralja teremtésed és nem a halandó. Halhatatlan részed a felettes éned, Isten, univerzum, kinek hite szerint, mi.
És ami még ennél is fontosabb, hogy a halhatatlan részed nem harcol a halandó részeddel, csak a halandó részed harcol a halhatatlan részeddel,
Így tehát a belső békét, az egységet, csak akkor érheted el, ha a halhatatlan részednek átadod a hatalom botját.
Aki te vagy.
Kivéve, mikor az egod felülkerekedik.
A legmagasabb szinteken minden egy. És ezt nem is érthetjük meg, fel sem foghatjuk, amíg nem emeljük fel a rezgésszintünket.

A szeretet minősége semleges. Azért mert a szeretetben megjelenik a polaritások mögötti egység. A szélsőségek egybeolvadnak a szeretetben.
Így a férfi és a női rész kiteljesedve, szabadon, egymást támogatva létrehozza a harmóniát. Ha a férfi békén hagyja a nőt, és a nő békén hagyja a férfit, közös békéjük a szeretetben felerősödve harmonikus rezgést alkot.

A harmónia, a béke, a szeretet nagyon magas rezgésű minőségek. Ezeket törekedj megélni nap, mint nap, bármi is történjék a külvilágodban. Semmi más nem felelős azért, ahogy vagy, és semmi sem lehet elég erős kifogás arra, hogy jogosan szarul legyél. Akkor vagy szarul, ha te úgy döntesz, szarul akarsz lenni.

 

Hol tartasz a valódi önismeret útján?

A fejlődés örök, mindig van hova fejlődnie, mindenkinek. Ha valaki el van attól ájulva, hogy ő mennyire szuper és kész van, bizony csak az ostoba spirituális ego rabszolgája.

Lásd tisztán és bátran vállald fel önmagad minden aspektusát, hogy tudd, merre vezet az utad és mi a következő lépés a valódi önismeret útján.

Az önfelfényesítés azt jelenti, hogy lerakva a terheidet, felülemelkedve az egon, túlhaladva az elme poklain, sötétségén, alacsony rezgésszintjén, magasabb rezgésszintre emelkedsz, megérkezel a szeretet minőségébe, és fényleni kezdesz, azaz kiárasztod magadból, őszinte, önfelvállaló, önazonos önmagadat.
Egyszerűbben fogalmazva, haladsz tovább a valódi önismeret útján.

Az a csoda az OtthonFában, hogy ha csak és kizárólag a dolgodat teszed, akkor már szinte 80%-ban megtettél mindent. A maradék 20% a finomítás, csiszolás, elengedés dolgaiból állnak össze. Amik így is, úgy is megtörténnek, ha teszed a dolgod.

Mi a dolgod?

1, spirituális szint: Hinni
2, mentális szint: Figyelmed fókuszát a céljaidon tartani
3, érzelmi szint: felhatalmazni magad, mindent megérdemelsz, amit csak akarsz
4. fizikai szint: célirányos cselekvés közben, gyakorlatba ültetni a tudásod

Minden nap végezni a szertartásaidat, megfelelő minőségű és mennyiségű pihenés, célirányos gondolkodás, célzott kreativitás, célirányos cselekvés.
Szertartásaid fő célja az legyen, hogy összhangba hozd a tudatalattid hiedelmeit, a tudatos döntéseddel.

 

Türelemre és Alázatra törekedj

Nem akkor vagy győztes, ha mindig te nyered a csatákat.

Akkor vagy győztes, ha önismereted példaértékű, és másokat is emelni tudsz önmaguk felé! Ám emelkedni csak akkor tudsz, ha elfogadod és elengeded ragaszkodásaidat, védekező mechanizmusaidat, hazug kompenzációidat és annak a hitét, hogy az vagy, amit birtokolsz.

Ki vagy Te?
Miért vagy itt?
Mi a célod, amiért itt vagy a Földön?
Hogyan válsz példamutatóvá, aki igazi értéket teremt itt a Földön?
Mi a te értéked?

Amíg ezekre a kérdésekre nincs meg a belső bizonyosságból feltörő szívbéli válaszod, addig légy felfedező, megfigyelő és tanítvány.
Addig ne oszd okoskodásból és kéretlenül másoknak a tanácsaidat.
Ám önbecsülésed emelésével, pontosan tudni fogod, hogy vagy Mester és Tanítvány.

Uralkodónő:
A beindítás, a szellemi kapcsolat, a varázslónő, a befogadás, a termékenység, az otthon, a művész, a kezdetek.

Uralkodó:
A cselekvés, az erő, a harc, a teremtés, anyagba öntés, alázat, hit, alkotó.

Az ő kettejük együttműködő tánca lesz jelen májusban.
Uralod önmagad, vagy még mindig a külvilág hatásainak börtönében élsz?

Ezt meg lehet élni a két szélsőség között vergődve és szenvedve, és meg lehet élni egy emelő spirálon táncolva is.

Te döntesz.

 

Én a legmélyebb szeretetemből döntöttem.

Én úgy döntöttem, hogy jöhet és mehet minden, ami csak akar, én minden személyiségemmel szeretettel és alázattal, hatalmas erőket megmozdítva állok elé, bárminek is.
Eldöntöttem, hogy amit akarok, az megvalósul, és törekszem nem belenyúlni és hátráltatni a teremtésem.
És közben örömömet lelem mindenben, szenvedélyes szerelemmel törekszem megélni minden pillanatot.

És igen. Nagy mentális és érzelmi erőfeszítést igényel ez a fajta minőségű élet megteremtése. Nem engedek az álmaimból, és pláne nem az egom és gondolataim fognak visszatartani. A külvilág az én jelenlegi tudatossági szintemnek a kivetülése. Nos, van ami nem annyira boldogító. Így úgy döntöttem, emelem a tudatossági szintet, folyamatosan arra gondolok, arról kommunikálok, amit akarok, és minden pillanatban hajlandó vagyok ezért dönteni, cselekedni, felelősséget vállalni, és bárkivel konfrontálódni, nagy szeretettel, HOGY HŰEN ÉS CÉLIRÁNYOSAN CSELEKEDJEK A DÖNTÉSEMMEL ÖSSZHANGBAN. Vagy ott hagyni, hátat fordítani, és menni tovább a szerelem és a szolgálat útján.

Ha a Mindenség csak az én parancsomra vár, Bölcs Uralkodóhoz híven, Önmagamat emelve, tudom csak emelni ember testvéreimet.
Megteszem, ami szükségszerű, és még élvezni is fogom, hogy mások is élvezhessék az életüket.

Pozitív példaként megmutatom az embereknek, hogy hozzám hasonlatosak, és őket is csak egy döntés választja el a boldogságtól.

Míg élek itt a Földön, hirdetem a szabad szeretet eszméjét, és hiszek, hogy közösen egy jobb világot teremtünk.

Én úgy döntöttem, hogy alapértékeimhez hűen, teszem a dolgom, és leszarom a félelmeimet, egós hátráltatásokat, nehézségeket, mert szent cél űz, és én beteljesítem a küldetésem. és még örömömet is lelem benne.
Mert így döntöttem.

MI A TE DÖNTÉSED?

Mindezek megéléséhez törekedj a tisztánlátásra!

Légy önmagaddal és mindenkivel elfogadó szeretetben!

Gyerünk tovább!
Hajrá! 

Kattints az ingyenes értesítőért!