Már csak rá kell ugranod a változás szabadon szárnyaló sárkányára…..

Január óta, közösen dolgozunk azon, hogy életedbe beálljon a pozitív változás!

Most jött el az ideje, hogy a belső munkálatokat összhangba kell hozni a külvilággal, azaz a külvilágban is meg kell tenni a megfelelő lépéseket!

A legfontosabb, amire most a figyelmedet fókuszálni kell, az a kapcsolódás másokkal. Eljött az ideje, hogy megnyílj, hogy megnyisd magad a világnak, az életednek, hogy azok is meg tudjanak neked nyílni és elhalmozzanak a bőségükkel.

Rengeteget dolgoztál már magadon, most itt az ideje, hogy kitedd azt, ami benned szunnyadt eddig.
Bárhol is tartasz a változás útján, bármelyik szakaszában tartasz a változás jeleinek, mindenképpen érdemes nyitni. Csak így tudnak vágyaid formát és anyagot ölteni.
Ez persze nem azt jelenti, hogy a figyelmed fókuszát kihelyezd. Nem. Csak azt, hogy áradj!

Áradj és élj!  Éld azt az életet amiért eddig megdolgoztál a változás útján!

A következő két hét eseményeiben nagyon fontos szerepet kap a tudásod, hatalmad, képességeid felszabadítása. Minden esemény, azért érkezik hozzád, hogy legigazabb önmagad fel tudjon szabadulni.

Aki fél önmaga hatalmától, az nem szereti önmagát.

Nagyon fontos, hogy miképpen választod meg a reakcióidat, milyen válaszokat adsz, milyen döntéseket hozol. És minden döntésedet és cselekedetedet az önszeretet motiválja!
Mindazzal, aki-ami nem te vagy, találkozni fogsz, azért hogy még jobban, megismerhesd önmagad.
Ezek az események nem tragédiák, nem próbák, nem büntetések, minden a javadat szolgálja, csak fel kell vállalnod önmagad!

Ehhez ki kell lépned programozottságod rabságából. Csak így tudsz önmagad lenni.

A valódi bölcs semmit sem tud biztosan, hiszen minden, minden pillanatban változik! – Kiss Kúnó

Így a bölcs nem hozza be a jelen pillanatba a múltban eljátszott álarcait, sem szerepeit. Minden pillanat új, friss. Mindig felfedező.
Az energiája hatalmas és nem fél eggyé válni az erejével. Nem fél tőle, hanem magas mentális és érzelmi önkontrollal jól kezeli.
Ez a Te utad is!

Általános paradigma, hogy októberben mindenki beteg. A te döntésed, mit kezdesz ezzel a programoddal. Ha pihensz eleget, nem fogja a lelked ezt az utat választani, hogy utol tudjon érni a változásban. Légy egységben önmagaddal. Foglalkozz a testeddel, a lelkeddel, a szellemeddel együtt, nagy szeretetben! Hozz tudatos döntést erről is, ne engedd meg az öntudatlan teremtést!

Október 17, szombat és Október 28, szerda között beérik a múlt letétele, amennyiben jól csináltuk. Mint egy megszelídített sárkányra, úgy tudunk felülni az így felszabadult energiákra és erőkre, és tudunk a magasba szárnyalni segítségükkel. És minél magasabbra tudunk emelkedni, annál jelentéktelenebbnek, használhatóbbnak, elbírhatóbbnak fognak tűnni még az akár ott maradt feldolgozatlanságaink. – Babity Richard

Egyszóval, most végre ki tudsz jönni az ego és a spirituális ego dobozából, és magas tudatossági szinten tudsz ránézni az életedre!

Azért vagy itt, hogy ezt megtapasztald. Azért, hogy bátran felvállald azt, aki vagy és ne válni akarj valakivé!

Most mondom, nem tudod rosszul csinálni a változást, csak ha nem csináltál semmit! Az nem túl jó…

Ha nem néztél önmagaddal bátran szembe, ha nem tetted le a hazugságaidat, ha nem változtattál a reakciódon, és nem cselekedtél célirányosan, akkor lehet zűrzavart fogsz még tapasztalni!

Ne agyalj, nézz szembe a félelmeiddel, és bátran engedd ki a féket!
És akkor meglátod, hirtelen megváltozik minden.
Mert Te megváltoztál.