Most mindenképpen megtapasztalod a Valódi Önmagad

„Az út két felé ágazott. Megtorpantam. Úristen, hát tényleg lehetséges, hogy elértem idáig? Jobbra az új élet vár, a csodálatos, felemelő, szabad önmegvalósító életem, balra a régi idők moziját látom.

Félelem, és izgatottság van bennem.
Mi a francét toporgok?
Miért nem lépek?

Hiszen karnyújtásnyira van tőlem a saját életem!
Miért nem rohanok bele? Mi tart vissza? 

Jó oké, vagy egy csomó dolog és ember, tárgyak és még ezernyi dolog, amit sajnálok magam mögött hagyni. Vajon mindenről le kell, hogy mondjak, ha jobbra megyek? Vagy ezt csak az egom akarja elhitetni velem, hogy mindent elveszíthetek? Csak a veszteségtől való félelmem kapcsolt be?

Vagy a jövőtől való félelem?

Ahhh, de nehéz ez. Dönteni, lépni, és az a legnehezebb, hogy idegesítem magam, amiért itt állok egy helyben, és minél többet agyalok, a látomás egyre halványabb és érzem esek vissza a múltba!

NE, VÁRJ MÉG! NE CSUKD BE AZ AJTÓT! ÉN MENNI AKAROK, CSAK EGY KICSI IDŐT KÉREK MÉG! ERRE FEL KELL KÉSZÜLNÖM! NE! NE! VÁRJ!”

2015 November

Új fejezetbe lépett az életed! A külső és a belső szorítás, tépés, nyomás lassan befejeződik. Elmúlt a pillanat. Most a számadás, az új élet időszaka érlelődik. Állj meg egy kicsit, és nézd végig az elmúlt évedet! Honnan, hová sikerült eljutnod? Miken sikerült változtatnod? Vedd észre mindazt, ami megváltozott, és légy érte hálás önmagadnak, és a Mindeneknek! Majd pihenj meg egy kicsit három szinten és november második hetétől figyelmedet fordíts CSAK arra, amit akarsz!

Erős tisztító energiák dolgoznak, a végső elengedés fázisába értünk. Ha tetszik, ha nem, minden leválik rólad. Könnyűnek fogod érezni ezt a folyamatot, ha engeded, nehéznek, ha ragaszkodsz!

Ne menekülj tovább, nézz szembe a félelmeiddel!

A szétrobbantó energiák hozzák most a stabilitást az Elfogadás, Elengedés, Egység hármas körében.

A múlt a mélységekből agresszíven tőr fel és EGO Kapitány irányítása alatt, mindent meg tesz annak érdekében, hogy Önvalódat elbújtassa Tudatosságod elől.

Határozott döntésekkel, célirányos cselekvésekkel, szép lassan haladj előre az úton. A múlt, csak és kizárólag gondolati szinten létezik. Csak gondolat. Mint a félelem. Így soha, egyik sem lehet erősebb Nálad!

Mindenképpen megtapasztalod most a Valódi Önmagad, csak a Te választásodon múlik, hogy ez a tapasztalás Csodálatos, vagy szőrnyű lesz. Még mindig félsz önmagadtól és az erődtől, vagy minden egyes apró kis részeddel együtt megérkeztél az önszeretet állapotába és hajlandó vagy végre felvállalni ÖnMAGad!

A Valóságod mindenképpen megmutatja magát neked! Kíváncsi rá, hogy be tudod-e fogadni Tudatosan, vagy megijedsz a felelősségtől?

Hogyan? Minden oldalról, ám leginkább az emberi kapcsolataidban robban a bomba. A káoszban, lásd meg a rendet. A félelemben, lásd meg a szeretetet. A fájdalomban, lásd meg gyönyört. A szenvedésben, lásd meg a szenvedélyt! Az Átokban, lásd meg az Áldást!

Mit tennél ha éjszaka amikor felriadsz, az ágyad mellett ott ülne egy zöld kicsi emberke, és azt mondaná: Szia!

Tudod, hogy létezik másik élet az Univerzumban, mégis mikor valósággá válna a hited, nagyon megijednél.

Nos, lehet így vagy ÖnMAGaddal is.

Ne pánikolj, ne ijedj meg! Kezeld és fogadd szeretettel a lehető legtermészetesebben.

Állítsd önmagad befogadó, elfogadó, megengedő állapotba!

Rengeteget dolgoztál Önmagadon és a céljaidon az idén! Már csak be kell engedned, meg kell engedned, hogy valósággá váljanak.

Ha most nagyon nem vagy jól, az csak azért van, mert megálltál, megijedtél, visszatáncoltál a vackodba.

Csak egy döntés és egy apró lépés választ el…. a mitől is? Pont attól, amit tiszta szívedből akarsz!

Ez november 24-én meg fog történni! Készülj! Légy befogadó és légy HÁLÁS! Már most!

„NE, VÁRJ MÉG! NE CSUKD BE AZ AJTÓT! ÉN MENNI AKAROK, CSAK EGY KICSI IDŐT KÉREK MÉG! ERRE FEL KELL KÉSZÜLNÖM! NE! NE! VÁRJ!”

Igazából kinek is mondom, hogy várjon?

ÉN VAGYOK A TUDATOS TEREMTŐ! ÉN DÖNTÖK! AZ AJTÓ NYITVA MARAD!

MINDAZT AKAROM, AMI SZOLGÁLJA A FEJLŐDÉSEM!
Tartozzon, az bármelyik idősíkhoz is! 

Megyek előre tovább!

Úgy döntöttem befogadom, beengedem, megengedem!

Beléptem a saját életembe, választottam!”

HAJRÁ!

Kattints az ingyenes értesítőért!