2015. október 23 este a Nap belép a Skorpió jegyébe.

Mit hoz ez az időszak?

Mire érdemes figyelni a valódi önismeret útján?

A Skorpió jegy bolygója a Plútó. A radikális változások bolygója.   Mind ehhez az energiához társul még egy csodálatos esemény, ami egészen karácsonyig kitart: a Szaturnusz a skorpió csillagképben van!

Ezek az Égi hatások, melyek valójában isteni esszenciánk kivetülése(a makrokozmosz a mikrokozmoszban és fordítva) „Kegyetlenül” megmutatja, mi az illúzió és mi a valódi az életedben.

No, de mit is jelent ez önismeret szempontjából?

2015 januárjában az Évindító napon (2016 januárjában is tartani fogok egy ilyen napot), elmondtam, hogy ez az év a cselekvés éve lesz. Sokakkal ellentétben nem voltam túl szimpatikus, mikor arról beszéltem a bőség évével kapcsolatban, hogy mennyi dolgunk lesz önmagukkal az idén.

Csodálatos hírem van! Ha velem utazól már egy ideje, és megtetted azon dolgokat, melyek a fejlődésedet szolgálják, akkor ma szabadon, csodásan és boldogan vagy jelen a valóságodban.

Ha sokszor a könnyebbik utat választottad, nem engedted el, nem lépted meg, nem tágítottad a komfortzónádat, hanem visszatáncoltál a múlt illuzórikus biztonságába, most nagyon „furcsán” érzed magad.

Ám most eljött a számadás ideje, még nincs veszve semmi. Hallgatva a belső késztetésedre és a szívedre, még most is meglépheted a szükséges lépéseket. Csak halkan súgom meg, ha te nem lépsz, a körülményeid áldozatává válhatsz!

Advent első hétvégéjéig a következő dolgokat érdemes megtenni, újragondolni a fejlődésed érdekében a valódi önismeret útján:
– vonulj vissza a saját csendedbe, ez most nem a bulik időszaka, a lelkednek szüksége van egy kis pihenésre
– készíts számadást az évedről, nézd meg, hol tartottál tavaly októberben és vedd észre, mennyi minden változott(vagy nem változott) az életedben
– készíts hála listát, miért vagy magadnak és másoknak hálás az elmúlt egy évben
– írd össze mi az, amin most még a Fény Ünnepéig változtatnod szükséges, hogy december 21-én megszülethessen benned a Fény, hogy ki tudd árasztani, ezzel megágyazva a következő év sikeres teremtéseinek
– menj le a lehető legmélyebb pontodra, légy bátor, fedezd fel az Erőd, a Valódiságodat
– fogadd el, hogy Te is Varázsló vagy, mert a különleges képességeid, a szent célod, csak akkor mutatkoznak meg neked, ha elfogadod és természetesnek veszed őket
– fontos szerepet kap a szexuális energiák kitisztítása, légy őszinte, fejezd ki, mi tesz boldoggá, és ne megfelelési kényszerből, hanem önszeretetből szerelmeskedj
– mindig minden pillanatban hallgass az intuíciódra
– az igazi biztonság Te Magad vagy, nem valami külső dolog, ez alapján dönts mindig
– az önszeretet vezet el az önfelvállaláshoz, ideje meghoznod a szívbéli döntést

Az október 27-i teliholdkor, „Hozd magad Állapotba”, azaz légy befogadó, nyitott, engedd meg, hogy a Világ Varázslata megszólíthasson téged. Mind ezt azért, hogy a tiszta tudatosság állapotában önvalódra ébredhess!

Novemberben még mindig nagy szerepet kapnak a párkapcsolati tükrök feldolgozása. Erről majd a novemberi blogbejegyzésben olvashatsz bővebben.

November vége felé érezhető lesz, hogy mi az amihez ragaszkodsz, és már rég el kellett volna engedned! Azt érezheted, hogy mindent elveszíthetsz, ami fontos neked, ám tudatosan engedj el mindent, hogy csak az maradhasson, ami felemel, felszabadít!

Azt hiszem, már nem titok, hogy 2016 az Önfelvállalás éve lesz! illetve már most is érezheted, hogy minden energia ezt támogatja. Erről fog szólni az Önismereti Évindító Nap is januárban, illetve ahogy a Változás Jelei Tréningen elneveztem „véletlenül”, ÖNINDÍTÓ NAP!

Válaszúthoz érkeztél.

Vagy felelősségteljes tudatos teremtője leszel életednek, vagy öntudatlan teremtéseid által egyre nehezebb helyzetbe sodrod magad. Egyre nagyobb a szakadék és aki nem változik, az lemarad. A skorpió alacsony energiája a szenvedés, a magas energiája a szenvedély. A te hatalmadban áll, hogy melyiket választod! Ám soha nem elég dönteni, célirányosan cselekedni szükséges!

Ha felülsz az Univerzum által felajánlott hullámra, könnyedén berepülhetsz a saját életedbe, a hazug, illúziókkal teli életből. Természetesen ehhez meg kell hozni új döntéseket, merészen kell cselekedni, fel kell vállalni önmagad. És ha most félelem van benned, akkor használd fel ezt az energiát és cselekedj!

Csodákkal teli változást kívánok Neked!

És tudd, Hálás vagyok, hogy közösen utazunk és közösen teszünk e csodás bolygó lakóinak életérét!
Kezd magaddal!
Hajrá!

Ha úgy érzed, elakadtál, beakadtál a Változás Útján, van még mit dolgoznod az elengedésen, szeretettel ajánlom Neked ezt, mert tudom, hogy segíteni fog!

Kattints tovább>>> 

Kattints az ingyenes értesítőért!