Túlmisztifikálsz mindent? Akkor indulj el a valódi önismeret útján!

 
Mert túlmisztifikálsz mindent, azért nem hallod meg a belső hangod! Harsonákra, angyalseregre, csillogó fényekre, rezonanciás hangokra, égő csipkebokorra, messiásra, meg még ki tudja mire vágysz. Nem attól vagy spirituális, meg szellemileg fejlett, hogy hatalmas nagy misztikus élmények történnek veled!

Senkit nem érdekel, hogy látod az aurát, a szellemeket, az asztrál lényeket. Atlantisziakkal beszélgetsz? Meg a Szírpiusziakkal? Láttál ufót, és a Karpát -medence fölött lévő St. Germain lila seregét? Szuper! És? Ez segíti céljaid elérését?
Egy fenét segít!
Magadat sem tudod már megmenteni a sok információtól. Spirituális egodat duzzasztod. Előadod, hogy Te milyen fantasztikus vagy, közben meg nem tudod kifizetni a villanyszámlát, és hitelre veszel mikrót és tele vagy félelemmel, frusztrációval, kompenzációkkal. 
 
Érted, mennyire nem vagy életszerű?
 
Akkor leszel tudatos, ha mind azt a tudást, amit szellemi esszenciádba elrejtettél, a lehető legegyszerűbben tudod felhasználni és alkalmazni a pillanatról pillanatra történő jelenben. És közben boldog vagy!
 
Nos, így élsz most?
 
Az öngyógyító és önfejlesztő spirituális technikákat a lehető legegyszerűbben alkalmazd, először magadon.
Ha kelő mennyiségű tapasztalatod van, utána kezdd el tanítani.
Elég hamis tanító van. Ne lépj be közéjük. Dönts, cselekedj, bízz és tapasztalj!
 
Az, aki mindenhez ért, nem igazán ért semmihez sem.
 
Felejts el mindent, amit eddig spirituális egodba gyűjtöttél. Inkább csak légy csendben. A Csend lélegzete elvezet magadhoz, ha hagyod.
 
Tudod mi bonyolítja az életedet? Az, hogy abban a hitben élsz, ahhoz, hogy valami hatásos legyen bonyolultnak kell lennie.
Ez nem így van.
Minden ami bonyolult az egodnak táplálék.
Minden ami egyszerű Isteni sugallat.
Felmagasztalod Istent, ezért gondolod, hogy ő bonyolult.
 
Miért is helyezed Istent magad fölé?
 
Gyere ki a gondolatból és érkezz meg a tudatos spirituális térbe.
 

Néhány inspiráló ötlet, különböző technikák egyszerű használatához.

 Szeretem a szertartásokat. Az egész életemet átlengi egy szakrális szertartásos életforma. Ez nem feltétlenül látszik beavatatlan szemeknek.

Pont azért, mert nem a megmutatása a lényeg, hanem a megélése.
 
Látszólag mind átlagos emberek vagyunk. Aki lát és nem csak néz, tud különbséget tenni. Egy pillantás elég.
 
Teátrális szertartásokat nem végzek.
 
A szertartásoknál is egyetlen egy fontos dolog van. A Hit. Ha hiszel az Erődben, a lehető legegyszerűbben végzed szertartásaid. Mindenféle hókuszpókusz-handabanda-duma, csak azért kell, hogy az egod fontosnak érezze magát.
 
Akkor a technikák: (még a szót sem szeretem, olyan materiális)
 
Alap:
Test-Lélek-Szellem harmóniába hozása.
Ez ha gyakorlod, 3 másodperc, 3 mély lélegzettel.
 
Ima 
kb. 3 másodperc. 
Dicsőség a mennyben Istennek! Ámen
Om, Om, Om, Om, Om!
Bármi , ami a mellkasodban életre kelt.
És már mész is és teszed a dolgod!
 
Hála Ima
kb. 3 másodperc
Rágondolsz, megérzed és mondod: Köszönöm!
 
Meditáció
2 dolog:
1. ha tudsz fél órát ülni nyugton, mozdulatlanul, csak a légzésedre figyelve, akkor próbálj meg 3 órát így ülni. Amíg nem megy, nem tudod az elmédet lecsendesíteni, addig bármilyen meditációs technikát alkalmazol az egod hatalmában vagy. Lótusz ülés, csend, mozdulatlanság. Se zene, se immagináció, semmi. Gondolat csend. Ha ez megy,
2. Erősen tudod a figyelmedet egyszerre egy dologra koncentrálni, még akkor is, ha a külvilágban ezernyi dolog akarja elterelni arról a figyelmed? Ha igen, meditáció 3 másodperc, ha nem térj vissza az első lépcsőhöz.
3 másodperces meditáció: belélegzed amit be akarsz fogadni, kilélegzed, amit el akarsz engedni. Kész.
Mivel a tudatos térben nincs idő, honnan tudod meddig meditáltál? Tudjuk, hogy nincs lineáris idő, csak elménk alkotta meg. Pszihikai idő. Csak rajtad múlik, hogy használod fel.
 
Tértisztítás
1. nagytakarítás
2. szellőztetés
3. füstölő
4. telelélegzed a szobát szeretettel. Aki, ami nem odavaló, a szeretetet nem bírja elviselni. Elmegy. 
5. ha mindenképpen védelmet szeretnél, tudatod teremtő erejével képzeld el a falakat zöld energiának. Szeretet. Csak a jó szándék megy át e falon. Ha úgy gondolod más is, akkor úgy is lesz. Ki dönti ezt is el?
 
Kezelés
Ez is nagy kedvencem. A kezünk gyógyít. Ezért is hívjuk kezelésnek. Ha fáj, tedd rá a kezed. Határozd el, hogy most szeretsz. Pont annyira, amennyire annak van szüksége, akit kezelsz.
Igen, ennyire egyszerű.
Miért nem csinálod?
Mert nem hiszel benne.
Miért nem hiszel benne?
Mert nem csináltad még teljes hittel, és nincs róla tapasztalatod.
 
Ho’oponopono
Mondd bele az éppen felmerülő saját érzésedbe a négy varászszót. Ott és akkor, azonnal amikor az érzés megszületik benned. Ne várj vele. Nem kell erre külön időt szentelni. Mantrázd, amíg az érzés fel nem oldódik. Bármit is csinálsz éppen.
Igen, lehet egy hétig fogod nyomni. Gyerünk, ideje elkezdeni, most.
Abszolút használ. Mert hiszek benne.

Minden cselekvésemet átszövi egy szakrális szertartásos létezés. Főzést, takarítást, kávézást, bevásárlást, szerelmeskedést, wc-zést, fürdést, beszélgetést, írást, olvasást, autó vezetést, fényképezést, facebook-ozást, zenehallgatást, telefonálást. Maga az életem egy szakrális szertartás. Az életem egy játék. Paradoxon? Az. Az élet egy paradoxon. 
Ám a szakrális létezés még nem célirányos cselekvés! 

Mindig mindent tudatosan, szeretettel végzek, hálával a szívemben és a fejemben. Ha a cselekvés előtt, nem tudok rendet tenni a fejemben, nem cselekszem. Átkapcsolom a racsnit és gyerünk tovább.


Érzed, hogy mire szeretnélek rávezetni? Nem azt kérem, hogy kontárkodj. Azt szeretném, ha kijönnél az egod csapdájából. És mivel olvasol, ki is szeretnél jönni. Minden szertartás, ami kifele irányul, nem magadra, hanem kifele helyezi a fókuszodat. Ez nem szertartás. Az esszenciáját és hatását veszed el. magadra irányítsd a figyelmed fókuszát, kapcsolódj össze isteni esszenciáddal, így ott, a csendes térben nincs szükség felesleges tevékenységekre. 
 
Azért gondold végig:
Azért csinálod a szertartásokat, hogy elmondhasd magadról, hogy Te csinálod, vagy azért, hogy megéld a változást, és a vagyok, aki vagyok létállapotát?
 
Nos, van kérdésed?
Írj meg hozzászólásban.
Kattints az ingyenes értesítőért!