Radikális hónap, radikális felemelő energiákkal, radikális változás, most!

Végre Itt a tavasz. Juhééé! November után a március a kedvenc hónapom. Talán, mert pont az ellentétei egymásnak.

Megengeded nekem, hogy beavassalak?
Ha igen, kérlek olvass tovább!

Földanya ébred, radikális, Magot repesztő, rügyet fakasztó energiák érkeznek. Az Univerzumban, minden változik. Most, ebben a szent pillanatban is történik valami csoda, ami hív, ami húz és már egyre nehezebb ellenállni, hogy a belső Erőt visszatartsuk! Nincs mese, vállalni kell a kockázatot és felelősséget vállalni döntéseinkért. Fel nőttünk, azonban érett személyiséggé is kell válnunk.

2015 a cselekvés éve, és most már nagyon itt az idő a cselekvésre.

Március a megtisztulás ideje. A böjt, a tavaszi nagytakarítás külső és belső otthonodban rendbetétele. Mindennél fontosabb, hogy felkészüljünk a tavaszi napéjegyenlőség, mindent felforgató szent idejére. Nem véletlen, hogy az Új Antares Önismereti csoportot, március 21-én indítom el! Mert tudom, mit jelent az indulás pillanata! Hatalmas változás érlelődik a Kozmoszban, és ehhez meg kell tenni a szükséges lépéseket.

Beavatlak, hogy pici-apró lépésenként, hogyan érd el a tavaszpontot, majd egy bátor ugrással szimbolikusan átlépve a tavaszpont határvonalát, átléphesd a saját komfortzónád határát!

2012-ig, minden a spiritualitásról szólt, azonban sok esetben ez csak az önámítást segítette. Rátoltuk a felelősséget Istenre,  hogy vezessen, és oldjon meg helyettünk mindent, és semmit sem tettünk meg, hogy valóban együttműködhessen velünk. A rózsaszín mámor köd már rég elúszott, sokan mégis benne maradtak az illúzióban. Gondolkodtál már azon, miért van benned még mindig az a mély információ éhség? Miért vagy a sok információ ellenére óriási káoszban? Mert eltakarod szemed elől a valóságot. Vedd észre a valóságot! Ne félj szembenézni vele, csak csodát, felszabadulást, békét, nyugalmat fogsz találni. Persze ehhez át kell menni az aluljárón. És ezt kerülik sokan, ezért ragadnak be programok, paradigmák, szokások visszafogó és fojtogató energiáiba.

Amint elkezdesz felelősséget vállalni önmagadért, elkezded levetni álarcaidat. Mások megzavarodnak, mert mindig voltak elvárásaik feléd, amelyeknek mindig megfeleltél. Most úgy érzik, kezdesz felelőtlenné válni. – Osho

Most végre itt a felszabadulás ideje, ehhez csak egy pár dolgot lenne érdemes megtenni!

A Beavatás az alagúton most már felfelé vezet! Könyörgöm ne állj meg, és bármivel is találkozol menj tovább! Haladj, lépésről lépésre! Nem vagy egyedül, csak lélegezz mélyeket, kapcsolódj össze önmagaddal, és gyerünk tovább!

Aki most nem változik, az lemarad! Közhely? Az! Igaz? Igen!

„Milyen szép!” – gondolja az ember, ha egy pillangót lát. De abba már senki sem gondol bele, hogy milyen átalakuláson ment keresztül az a pillangó. Amikor a hernyó bebábozódik, nem tudja, mi történik vele, nem érti, mi változik meg. Azt hiszi, meg fog halni. Hogy vége a világnak. A metamorfózis fájdalmas. Hátborzongató ugrás az ismeretlenbe. A hernyó csak utólag döbben rá, hogy megérte. – Emma Chase

A metamorfózis a latin közvetítésével a görög nyelvből (μεταμόρφωσις (μετα-, meta-, változás + μορφή, morfé, forma) átvett szavunk. Jelentése: átalakulás egyik formából a másikba, átváltozás, alakváltoztatás, formaváltoztatás.
A görög-római mitológiában a csodálatos átváltozásokat, mint amilyen az ember madárrá vagy fává válása, nevezték metamorfózisnak. Tudományos szakszövegekben ezeken az általános jelentéseken túl tudományágankénti sajátos jelentésben használatos.- Wikipédia

Amit érdemes most azonnal befejezni:
– hazugság spirál további fenntartása
– megfelelési kényszerek alapján dönteni
– önbecsapás, önámítás
– ellenállni a belső késztetésnek (itt most nem a szabados szexuális energiák megélésére gondolok)
– félelem alapú gondolkodás

Márciusban, folyamatosan jönni fogsz magaddal szembe, kapsz még egy esélyt arra, hogy felszabadítsd a tudatod egy magasabb minőségbe. Ehhez már nem elég csak spirituális technikákkal cselekedni. Elmúlt 2012 és nem lehet a felelősséget hárítani a szeretetre. Kevés lesz a továbblépéshez, ha mindent ugyanúgy csinálsz tovább, mint eddig. Ezért javaslom, fogadd be az alábbi gondolatokat és cselekedj a nyugodt és békés életedért!

Amit érdemes megtenned márciusban:
A leírtakkal kapcsolatban, ha ellenérzésed támad, vagy azt érzed ez nem neked való, vagy túl általános, nincs benne semmi új, semmi hűha, akkor tudd, hogy pontosan ezeket a dolgokat kell megtenned. Az egod vár mindig az új és izgalmas dolgokra. Ha csak ennyit teszel meg a változás érdekében, hidd el, radikális módon tapasztalod meg a pozitív változást. Ha engedsz a paradigmáidnak, elveszel.
Ezért javaslom, fogadd be az alábbi gondolatokat és cselekedj a nyugodt és békés életedért!

– önszeretet felébresztése – tipp: naponta mantrázd el, hogy szeretem magam, szeretlek, szeretek.
– tudatos és tiszta táplálkozás – tipp: fehér liszt, cukor tilos, napi 4 liter víz, sok mély és lassú levegővétel
– test felszabadítása – tipp: mozgasd a tested, hogy távozzanak belőle a fáradt energiák, bármilyen RENDSZERES tökéletes
– gondolat nagytakarítás – tipp: nem mondhatsz, illetve nem gondolhatsz magadról soha többet negatívat
– felelősségvállalás a kommunikációban – tipp: hagyd abba a sumákolást, a mellébeszélést, a ködösítést
– inkább kérdezz, ne kinyilváníts – tipp: Kérdezd meg a környezetedben lévőktől, hogy mit akarnak valójában? Ez segít megtalálni a saját válaszaidat, életcélodat.
– szenvedélyes szerelemmel vágj bele új dolgokba – tipp: amit régóta tervezel, hogy megcsinálod, elkezded, csináld meg!

„Megfutamodni a harctól (célirányos cselekvéstől), ez a legrosszabb, ami történhet velünk. Rosszabb, mint vereséget szenvedni, mivel a vereségből mindig tanulhatunk valamit, de a megfutamodással csak ellenségünk győzelmét hírdetjük.” – Paolo Coelho

Azonban van egy remek hírem!
Ha nem teszel semmit, akkor is be fog következni az életedben a változás. A kérdés csak az, hogy tudatos cselekvőként, vagy áldozat-szenvedőként mész a folyamaton végig.

Március 21-e, mindenképpen eljön. Téged, hogy talál? Mutass példát a környezetednek, hogy igenis lehetséges, hogy ők is képesek megtenni, amit Te véghez viszel!
Hagyd a múltat és nézz rá a jövőre! Most dől el, mennyire lesz csodálatos! Ehhez, itt és most kell a változást előidézned!
Minden segítséget meg kapsz most, Földtől és Égtől egyaránt! A lehető legkönnyebb most ezt kivitelezni!
Gyakorlat teszi a Mestert!
Gyakorolni együtt könnyebb, mint egyedül, mert támogat a csapat ereje.

Szeretettel meghívlak Ingyenes Gyakorlásra Az Otthonodba, Március 5-én a Beindító Telihold és Teremtő Tízmiliószoros Nap napján, este 19:00kor, egy Élő Önismereti Videó Tréningre, melynek címe: A TEREMTÉS 7 LÉPCSŐJE!

Ha szeretnél velünk tartani, kérlek itt add le a jelentkezésed>>>

>>> VELETEK TARTOK <<<

HAJRÁ!

Kattints az ingyenes értesítőért!