Ha az alábbi gondolatsorban nem hiszel, és hasonló tüneteket produkálsz, menj el orvoshoz, vagy konzultálj gyógyszerészeddel.

„A mély búvárok is felkészülnek a merüléshez!” – Losi

Betegség, vagy újjászületés a transzmutáció?

Amikor elhatározod, hogy megváltoztatod az életed, lesznek olyan mély pontok a valódi önismeret útján, mint amilyen még soha. Hoztál egy radikális döntést, és ezzel belenyúltál az energetikai rendszeredbe.

Olyan ez, mikor egy pattanást szeretnél kinyomni, de nagyon fáj, így csak a tetejét nyomod ki, a gyökere benne marad. Ám szabad területet kapott a további gennyesedéshez, amit ki is használ, majd amikor már nagyon feszít, veszel egy nagy levegőt és jó mélyen megnyomod. Tehát megvártad, hogy jobban fájjon. És amikor már elviselhetetlen a fájdalom végre cselekésre szánod el magad.

A félénk utazó, ekkor szokott megállni és feladni az utazását. A bátor utazó teszi, amit mestere kér tőle, és talán soha többet nem kerül ebbe az állapotba többet.

Az önismereti transzmutáció

Amikor eldöntötted, hogy elindulsz a valódi önismeret útján, magabiztosan arról döntöttél, hogy megismered önmagad, feltárod rejtett képességeidet és a saját, önazonos életedet akarod élni. Ettől a döntéstől az egod megijed, és az összes védekezési mechanizmust bekapcsolja, hogy megállítson lelked útján. Ez a  belső ellenállás váltja ki az önismereti transzmutációt.

Tünetek

Influenzai szerű állapot, belső láz, enerváltság, szomorúság, depresszió, étvágytalanság, magány, és bármilyen testi tünet. Általános energia szint csökkenés, zavar a fejben, lélek fájdalom, szédülés, hányinger, elképesztő testi gyengeség, türelmetlenség, nem akarok dönteni, bevackolás, elvonulás, mások utálata.

Nem ismeretlen igaz? Ha elmész dokihoz, mivel az a dolga és ebből kapja a fizetését, felír neked valami elképesztően kemény drogot, amit antibiotikumnak hívnak, teljesen leszedál, lebénítja az idegi kapcsolatokat, lesavazza a bélbolyhokat, összezavarja a vesét, és mintha romlott lennél az aurád összeszűkül, fénytelenné válik. Természetes homeosztázisod összeomlik, és azt hiszed mind ez az ismeretlen vírustól van. Vagy talán nem?

Ha nem mész el orvoshoz, mert hiszel önmagadban és a természet rendjében, a transzmutációs folyamatodat tisztulásnak és újjászületésnek fogod fel. Nem veszel el a fájdalmaktól az önsajnálatban, figyelmen kívül hagyod egod üvöltő hangját, miszerint minél hamarabb meg kell gyógyulnod.

Tehát a látszatra katasztrofális állapotot, ajándéknak és áldásnak fogod fel, mely egy remek eszköz a valódi önismereted elmélyítésében.

Az első és legfontosabb, amit rendezned érdemes, a hozzáállásod a folyamathoz. Ha vádolod magad, ha elhiszed, hogy beteg vagy, ha bünteted magad, ha neki állsz panaszkodni és sajnálni magad, az a legrosszabb, amit tehetsz.

A transzmutáció tisztulás

És rombolás, a régi elengedése, a genny kinyomása, saját mérgeid eltávolítása és démonaid leküzdése, feloldása.

Emlékszel a régi bölcsek is mindig ki akarták űzni a rossz szellemet az ember testéből. Megtették és meggyógyultak.

Valóban saját démonaidtól és mentális entitásaidtól tudsz most megszabadulni.

Hogyan állj jól a transzmutációhoz?

A hozzáállásod megengedő legyen, támogasd a folyamatot, légy a tested-lelked-szellemed segítségére. Ne megoldani akard, hanem alázattal támogatni a folyamatot.

Elvégre nem te vagy rosszul, hanem a tested-lelked-szellemed. Ez valóban hatással lehet a hangulatodra, ha hagyod. Ne hagyd, hanem emelkedj felül és mintha egy gyermeket ápolnál, úgy ápold a tested, lelked, szellemed.

A tisztán látásod megőrzése mint mindig, most is nagyon fontos. 

Hiszen nem fáj a fejed, hanem fájdalom van a fejedben. Válj le az illúziókról!

Most lehetőséged van megfigyelni azokat a szokásokat, paradigmákat, programokat, amelyek nem szolgálják tovább Létezésed. Döntéseid eredménye, hogy most ebben az állapotban vagy, így csináld végig!

Ne vegyél be fájdalom csillapítót, mert az megöli a tisztánlátásodat és semmit sem fogsz tanulni a folyamatból. Ha leszedálod az agyad, nem fognak jönni a felismerések. A látás az, ami kirobbanthat ebből az állapotból, azonban ahhoz tiszta fejre van szükséged. Ha lázas vagy, hűtsd a tested, hideg vizes borogatással.

Rengeteg folyadék, gyógytea, fokhagyma,  C, D, B, MG, Ca, Omega3 vitamin nagy dózisban segíti tested folyamatait. Sötét és csend, minimális kommunikáció és mozgás. Csak figyelj befelé, nyugtasd le elméd, és légy résen mi történik. Ne a fájdalomra szögezd a figyelmed, hanem a végtelen térbe. Sötét és furcsa képek jelennek meg először, de hidd el, egy-két nap és kitisztul a kép.

Felismerések formájában megérkeznek a válaszok és megérted, mert tisztán látod, mi történt veled. És mind ez, miért!

Szintet léptél! Gratulálok!

A transzmutáció akkor jön, amikor valamit megváltoztatsz.

Általában ez mindig a tudatalattiban gyökerező programok felülírása.

Miért is szoktál beteg lenni?
Mely testrészed fáj?
Hogyan kezdődött?
Mi történt, amikor kezdődött?
Mit nyomtál akkor el?
Milyen fájdalom tested kapcsolt be?

És miért produkálsz ilyen elképesztő tüneteket? Mert az egod nem szeretné, ha te bármit is megváltoztatnál. Így harcol. Neki minden úgy jó, ahogy volt, és nem akarja a változást. Nem akarja, hogy megismerd önmagad, mert akkor az ego feleslegesség fog válni. Eszköz lesz, és nem uralkodó, mint most. És ez ellen harcolni fog a végsőkig. Ezért transzmutálódunk. Az út elején nagyon hevesen, aztán egyre enyhülnek majd.

Nem szégyen szarul lenni

Ha állandóan tiltakozol a transzmutáció ellen és baromi büszke vagy magadra, hogy neked soha semmilyen tüneted sincs, akkor biztosan masszívan az egod rabja vagy.

Nem kell „szörnyet halnod”, mert szarul vagy. Légy rá büszke, hogy transzmutálódsz. A mai világban ciki betegnek lenni, pláne egy hétig, amikor már csoda neocitránok, azonnal meggyógyítanak. Elképesztően beteg a társadalmi elvárás. Mindig legyél jól, és szégyen az ha beteg vagy. 

Hagyd magad mögött ezt a butaságot. 

Nem ciki a gyengeség. Sőt, hatalom! Mert aki valóban megismeri önmagát, a Univerzum hatalmával ér fel! 

Gyerünk tovább a valódi önismeret útján.