ROMBOLNI-TEREMTENI-FENNTARTANI-ROMBOLNI……

Az Ősrobbanás előtti csöndnek vége!

Kezdődik….. 

Ha velem utazol a valódi önismeret útján, akkor hamarosan learathatod a bőséget! Mind az a munka, amit önmagadon dolgoztál, és cselekedtél a 3D-ben, láthatóvá válik itt és most!

Hiszen ha emlékszel, 3 hete mondtam, hogy bár minden lassúnak tűnik, semminek sincs látható eredménye, te csak szüntelenül és óriási lelkesedéssel tedd a dolgod, és megkapod majd méltó jutalmad! Élj az energiák adta lehetőséggel, és haladj tovább  a valódi önismeret útján!

Sokan azt hiszik, hogy a a bolygók, a csillagok, a Hold, a Tízmilliószoros nap, a fekete lyuk, az időjárás, a különböző energia betöltések, (gravitáció érzése), határozza meg őket! EZ CSAK PUSZTA FELELŐSSÉGHÁRÍTÁS!

Én mindig arra kérlek, hogy ne ezek határozzanak meg téged, hanem fogd fel ezeket úgy mint lehetőségek, tedd a dolgod lelkesen, alkalmazd a kapott információkat, élj az energiák támogató erejével és tapasztalj! Mert csak a tapasztalat (cselekvés) által tudsz változtatni! És vállalj felelősséget a saját életedért!

Aki kihúzta magát a cselekvésből az elmúlt hónapokban (és most itt egyszerre gondolok a belső és a külső térre), akkor bizony érdekes hónap elé néz.

Ám ha utaztál velünk, és megtetted, amit a fejlődésed megkövetelt, akkor SZUPER POZITÍV ROBBANÁS LESZ AZ ÉLETEDBEN Júniusban!

Megnyugtatásként mondom, nincs még késő, vákuumot létrehozni, tisztítani, alkalmazni a tudatos teremtést, elengedni, és ahhoz, hogy maximális teljesítményt hozz ki magadból, tudatosan pihenni!

Csak ennyi mindent csináltunk eddig….

Nem vagyunk semmik, igaz? Állj neki és csináld!

Nos, ezért neveztem a 2015-ös évet a cselekvés évének, mert bizony erről szól és fog szólni ez az év!

Ha halogatod a szembenézést önmagaddal, ha nem vállalod fel önmagad, ha nem számolsz le a múlt visszahúzó energiáival, ha nem emelkedsz felül a félelmeiden, lemaradsz.

Mit hoz a Június?

Szellemi ugrást és óriási tudat tágulást belül, és a céljaid megvalósulása láthatóvá válik a 3D-ben, kívül! Persze, csak ha hagyod, azaz ha nem szabotálod saját magad fejlődését!

Hát nem csodálatos, hogy kezdenek láthatóvá válni a vágyaid?

Tedd meg a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy szüntesd meg minden ellenállásod, ami a radikális pozitív változást eredményezi az életedben.

Júniusra gyakorlati tippek:

1. Engedd meg magadnak, hogy azt az életet élhesd, amit valójában szeretnél.
2. Ne félj az újtól, a bizonytalantól, a magasabb minőségű élettől.
3. Bátran vállald fel önmagad, merj konfrontálódni.
4. Tedd a dolgod, cselekedj töretlenül, célirányosan.
5. Minden reggel hozd magad „állapotba”, azaz tartsd fenn az önmagadba vetett hitedet!
6. Köszönj el a múltadra emlékeztető „barátoktól”.
7. Vigyázz, ne válj zakkant spirivé!

+1 Tök jó, hogy van véleményed, csak gondold végig, hogy a véleményed léte korlátoz, vagy felszabadít?

„Ha változni szeretnénk, ahhoz nem csak újat teremteni kell megtanulni, hanem rombolni és fenntartani is tudni kell! Ha félünk teremteni nincs változás, ha képtelenek vagyunk fenntartani a világunkat, nincs változás, ha rettegünk a pusztítástól, nincs változás!” – Feldmár András

Légy őszinte önmagaddal és a világgal, hogy könnyed, nyugodt, kreatív és felszabadító életet élhess!

Hajrá!

Kattints az ingyenes értesítőért!