Hogyan kell jó döntést hozni?

Nehéz kérdés, ahogyan nehéz jó döntést is hozni. Mert ki tudja, mi lesz a következménye? És vajon lehet egyáltalán jó döntést hozni egy kilátástalan helyzetből?

Mi alapján jó egy döntés? Ezerféleképpen lehetne ezt meghatározni. Én mindig a legegyszerűbbet szoktam választani.

Akkor jó egy döntés, ha utólag egyértelműen látható, hogy közelebb vitt a vágyaim, céljaim megvalósulásához.

És őrület, hogy ez a legegyszerűbb…. előre nem lehetne ezt látni?

Merre tart az életed? Mennyire veszel részt a saját életedben, vagy rohansz el mellette?

Mindenki életében eljön a pillanat, amikor radikális változtatásra van szükség. Talán ez a pillanat most van, a te életedben is.

Radikális változás alatt azt értem, amikor már a belső késztetés olyan erős a változásra, hogy nem várhat a döntés: fordítok egyet életem sorskerekén.

Amikor már mindegy mi volt, mi van, mi lesz, de dönteni szükséges, és egy új irányba indulni. A szeretettel teli célirányos cselekvés világába.

Nem számít már mit akartam, ki voltam, ki vagyok, azt tudom, ki akarok lenni. És a jelenlegi életem, már nem szolgálja ezt a víziót.

Az új célok belülről feszítik a komfortzónát, és az energia megállíthatatlanul tör a felszínre, szavakban kimondott örültségéknek tűnő formákban.

Már az sem tölt el ilyenkor félelemmel, hogy nem tudom, hogy lesz, csak azt tudom, mi a cél, és azt akarom. Mert érzem a belső szabadság édes fuvallatát, és mosolyra húzódik a szám mikor kimondja: ezt akarom.

Vállalom, hogy mindenki örültnek néz, talán páran megítélnek a teljes irányváltásom miatt. Bízom abban, hogy mégis jó példát mutatok azzal, hogy van bátorságom az intuícióm után menni. És radikális döntéseket hozni, hogy radikális változást teremtsek az életemben.

Ezek a pillanatok nem mindig könnyűek, de belülről érezhető, hogy ezt kell meglépni.

Sokszor fogalmunk sincs arról, hogy jó, vagy rossz, előrevivő döntést hozunk-e, de most menni kell a belső vezettetés után, mert onnan jön a fény, és menni kell előre.
Talán a vesztünkbe. Ám belül pontosan tudjuk, érezzük, hogy a boldogságunk, az életfeladatunk felé tettünk egy hatalmas nagy lépést.
És ez maga a csoda.
Mert ez jó.
Érzed, hogy jó.

Nincs racionális érv?  Nincs bizony. Persze lehet találni, hogy az ego is megnyugodjon, de biztosan érezted már te is azt, hogy nincs logika az intuícióból meghozott döntésekben.
Egy új világ tárta ki a kapuját, és te bátran beléptél rajta. Oda, ahova mindig is vágytál, de még talán saját magadnak se merted bevallani, hogy ezt akarod. Talán sokáig elfojtottad magadban.

Most, itt a pillanat, felrúgni az eddigi életed, megtartani mind azt, ami szeretetből való, és minden mást elengedni, magad mögött hagyni. Megbékélve így a múlttal, tisztán, mint egy ártatlan újszülött lépdelsz az új világban.

Már nem tud vissza fordítani semmi és senki.

A szeretetet választottad a félelem helyett, a boldogságot a szenvedés helyett, a gazdagságot, a csóróság helyett, önmagadat választottad a hazug minták helyett.
És egy időpillanatban meghozott múltbéli döntések összesűrűsödtek, és egy radikális döntéssé álltak össze.
És kimondtad.

Úgy döntöttem, hogy…..

Lesznek nehéz percek, amikor a felelősség nyomja majd a vállad, de semmi sem nagy ár, a saját életedért.

Nincs miért áldozatot hozni, amikor a szeretet szárnyán a saját szabad életedet teremted, éled és akár még tanítod is.

Minden ebben az egy szent pillanatban sűrűsödött össze. És már nem is akarsz, már nem is tudsz ellenállni a változásnak.

Békét hoz az új élet. Igazi, belső békét. Felébreszti az elhalványult szenvedély és lelkesedés tűzét, hited önmagadba visszatér, és határozott lépésekkel vágod magad körül az energiát: itt vagyok, a saját utamra álltam.

Sok minden van már mögötted, mégis könnyedén tudsz hátat fordítani régi korok eszméinek és szíved dallamára táncolni tovább. A saját zenédre és már nem másokéra.
Most ki fog derülni, ki tart veled az úton. Lehet, kevesen maradnak, de pozitív hatásuk óriási lesz, hiszen már nincsenek veled azok, akik elszívták az energiád, a bátorságod és elhitették veled, hogy nem vagy elég jó, nem vagy szerethető.

Már csak te vagy, és az, aki igazán számít.
És ez igazán felszabadító.

Megtisztulva a sok felesleges gondolattól, hamis barátoktól, negatív eszméktől, korlátozó hitrendszerektől, megtapasztalhatod igazi teremtő erődet, és tiszta céljaidat.
Megismered végre esszenciális önvalódat.

Itt és most, egy radikális döntés után, a radikális változtatások időszakában, minőségi szint lépést hajtasz végre.
Nem azért mert mások ezt várják tőled, csakis a saját szabadságodért, és boldogságodért teszed.
Önszeretetből.
Mert csak így tudsz szeretni, támogatást adni, ha azt adod, aki te valójában vagy. Szabad és boldog önmagadat, aki a saját életét éli, a bőség békéjében.

Mély, radikális változtatások, döntések meglépése, az ego kitisztulása által.

[bts_restricted_content title=”Ez a doboz értékes extra tartalmat rejt” desc=”Ezt azonban csak OtthonFa Club Tagok (előfizetők) láthatják. Te még nem vagy OtthonFa Club Tag? Ugyan már! Regisztrálj most és máris olvashatod ezt a részt is. ” ]

2019 Február – Önismereti előrejelzés

/tudásanyag formájában letölthető az OtthonFa Club weboldalon, a letöltések menüpontból/

Mély belső átalakulás, radikális döntések hónapja jön tehát.
Nem fogunk unatkozni 😀

Februári lehetőségek és teendők

A földi mennyországra nem rátalálni kell, hanem mellette dönteni. – Wayne Dyer

A Hónap fő célja, hogy itt és most, azaz a jelen pillanatban, az egótól megtisztított elmével meghozd életed radikális döntéseit.

Hatalmas szintlépés lehetősége érkezik. Amiért azért jó sok mindent meg kell tenni.

Ez a szintlépés folyamat lesz, lépcsőről, lépcsőre fogunk felfelé haladni. Ám mindig az új lépcsőre való ráállás a legnehezebb, az irányváltás, az új, járatlan útra való rálépés.

Egy radikális és dinamikus táncba hív a felettes éned.

A legmélyebb szinten tudsz most megváltozni, a szeretet törvényével, saját erőforrásaidból.
Mély, intenzív, radikális változásokat hozó időszak következik. Hogy könnyű vagy nehéz lesz neked, az csak attól függ, hogy együtt táncolsz a változással, hagyod, hogy megtörténjen, vagy ellenállsz neki, és akkor rohadt nehéz lesz minden.

Jó hír, mivel OtthonFa Club tag vagy, már régen eldöntötted ezt a radikális pozitív változtatást az életedben. Már csak fel kell vállalnod önmagad és mások előtt is.
A mély, radikális változás, a szeretet törvénye alapján, mindenképpen meg fog történni. Csak rajtad múlik, hogy mikor, és milyen lesz ez számodra.

Ebben a hónapban tisztul a múlt, tisztulnak a célok, a feladatok, és rengeteg karmát fogunk letenni. A belső korlátok szétfeszülnek, jönnek a sugallatok és a zseniális ötletek.
Így végre újjászületünk és felfrissülhetünk a belső szabadság világában, hogy megteremtsük az egységet és a bőséget.

Amire most szükséged lesz, a szeretetre épülő, céltudatos gondolkodás szellemiségében:

• belső belassulás
• mély kapcsolódás önmagaddal (egész nap)
• fókusz megtartása önmagadon és a céljaidon
• találd meg az örömöt mindenben
• radikális döntések meghozatala
• gyors, érzelem mentes elengedés
• bátor célirányos cselekvés tudásod gyakorlatba ültetésével

 

Így érhetsz el a földi mennyország kapujához, azaz annak az életnek az ajtajához, ami a tiéd, szabaddá, boldoggá tesz, maradéktalanul.

Mint mondtam ez egy folyamat, amin dolgozni kell folyamatosan, akkor is, ha fél évig nem látszik az eredménye.

De mindvégig hinned és bíznod kell önmagadban, őrizd meg a látomást és a fényt, hogy a radikális pozitív változás, amelyre oly régóta vágysz (talán több ezer éve, mint én) megtörténjen végre.

A Békés Harcos és a Kreatív Zseni Művész egységbe olvadása hozza el az ego nélküli tiszta elme állapotát.

Egyszerűbben, a szeretet törvényére alapozott céltudatos gondolkodás és célirányos cselekvés.
EGO NÉLKÜL.

Így a férfierőben fellobban a tetterő lángja és behatoló erejével teremti meg a vágyott életet, amit a kreatív művész zseni megálmodott és befogadott.
Igen, én is azt tapasztalom, ez most egy csodás feladat a párkapcsolatokban is.

A radikális, mély, dinamikus tánc, melyre igent mondtál a felettes énednek (a benned élő Istennek) komfortzóna tágító, mély szeretettel átitatott, célirányos cselekvésbe hívó, sorsfordító, minőségi emelkedést előidéző lesz.

A Bőség örvényébe lépünk.

Odabent. Mert a bőséget magadban találod, és azt az energiát tágítva tudod majd kiterjeszteni az egész életedre, univerzumodra.
Számomra megható ez az egész folyamat, annyira gyönyörű és csodálatos.

Kivéve, mikor épp tombol az egóm 😀

Ám tudjuk, hogy csak akkor tudunk változtatni az életünkön, ha más utat választunk, mint az eddig megszokott.

És tudnod kell, hogy 250 évente jön el ilyen lehetőség.
Én nem szalasztom el. És te?

ÚjHold
Február 4-én, hétfőn lesz, amikor indul a 6. hét. (bővebben, adott hétnél)

TeliHold
Február 19-én, kedden lesz, a 8. hét elején (bővebben, az adott hétnél)

És ez egy gyönyörű szimbólumot mutat, lehetőséget, amire oly régóta vártunk, és dolgoztunk érte.
Az Új szint, ahova fellépünk, az ego nélküli szint lesz. A 6. héten betekintést kapunk arról, milyen is az a tudatosság, úgy valójában, majd egy kis ideig, még betámad az ego, ám utána képesek leszünk MEGÉRTENI milyen is az az elme, az az élet, amit nem terhel az ego védekezési, féltési őrülete.

Bátran tudunk kezdeményezni, belevágni új dolgokba, könnyedén szembenézni a félelmekkel, és megugrani mindent, amit eddig sose mertünk.
Mély, radikális, változás.

Ez az, végre, Juhuuuuuuuuuuuuuuu, innen indul a fizikai világba is megjelenő sorsfordítás.
Ez egészen elképesztően csodálatos!
Alázatosan menetelünk bele, az új, szabad életünkbe.

Amiért persze tenni kell, kint és bent is, de minden pillanatnyi erőfeszítést megér, hogy itt vagyunk és élhetünk ezzel a csodálatos lehetőséggel.
Sok gazdag és boldog OtthonFa Clubost látok. És ez jó <3

 

Összefoglaló

2019 Február fő célja: itt és most, azaz a jelen pillanatban, az egótól megtisztított elmével meghozd életed radikális döntéseit.

Minden nap földelj le, és ha tombolna az egód, földelj le újra.
5. hét: Szintlépés, a nő feljön az alvilágból, a férfi visszakapja erejét, egységbe forrnak
6. hét: Ismerkedés az új szinttel (ÚjHold)
7. hét: Az ego
8. hét: Az ego fegyverei lebuknak (TeliHold)
9. hét: Felismerések gyakorlatba ültetése (a márciusi előrejelzésben bővebben)

 

Alacsony szinten, minden egós dolog előkerülhet. Az Ego offenzívát indíthat, ha még erős benned, hogy ne tudjon megtörténni a szintlépés.
Az erők tehát összecsapnak: a felettes éned változásba hívó tánca, mely egy sokkal magasabb minőségű életet ajánl fel neked, és az ego komfortzónába visszahúzó ereje, bevetve minden félelmet, amit csak tud.

Csak ego nélkül lehet szeretetből célirányosan cselekedni. Alázattal és szeretettel fordulni önmagunkhoz és másokhoz is, és bőségesen megélni a küldetésünkből.
Most akkor mi legyen?

Mi akarsz lenni? Az ego rabszolgája, vagy Isten házigazdája?

Tehát a hónap fő feladata:
Mély, radikális változtatások, döntések meglépése, az ego kitisztulása által.

Hónap megerősítő mondata:
Januári: Úgy döntöttem, hiszek és bízom magamban.
Februári: Úgy döntöttem, belső békéből azonnal döntök és gyorsan cselekszem.

Amire most szükséged lesz, a szeretetre épülő, céltudatos gondolkodás szellemiségében:
• belső belassulás
• mély kapcsolódás önmagaddal (egész nap)
• fókusz megtartása önmagadon és a céljaidon
• találd meg az örömöt mindenben
• radikális döntések meghozatala
• gyors, érzelem mentes elengedés
• bátor célirányos cselekvés tudásod gyakorlatba ültetésével

[/bts_restricted_content]

Hogyan hozz jó döntést?

  1. legyenek tiszta céljaid
  2. célokhoz előrevivő döntéseket hozz
  3. hallgass az intuíciódra
  4. ne foglalkozz azzal, mások mit mondanak
  5. légy bátor, merj radikálisan új döntéseket hozni
  6. légy szeretetben önmagaddal, hogy önszeretetből tudj dönteni
  7. járt utat, járatlanért hagy el

Ha így teszel, biztosan jó döntéseket fogsz hozni. És ezt onnan fogod tudni, hogy a döntésed felszabadít, ugyanakkor beindul az izgatottság érzése is. És talán azt is fogod érezni: megörültem picit .

OtthonFa Clubból ajánlott anyagok

Kifejezetten olyan anyagokat válogattam össze, melyek a fejlődésed szolgálják. Így nem kell találomra válogatnod köztük, ezekre koncentrálva, garantáltan sikeres hónapod lesz. Ezeket mind megtalálod az OtthonFa Club oldalon és a zárt facebook csoportban.

Webinárium:
 Hogyan Urald az EGO-d?
 Miért nélkülözhetetlen, hogy alázatos tanítvány légy?
 A Párkapcsolat Univerzuma
 Szent Cél, Önfelvállalás, Komfortzóna

Heti Gondolatrendező:
8., 42,. 50,. 70., 71., 79., rész

Meditációk:
 Elméd természetes működése a gazdagság és a bőség
 Gondolatok Elcsendesítése Meditáció
 Belső Erő Előadás és Meditáció

Színezni, rajzolni is lehet, a céltudatos szabad kezes rajzolást, festést, alkotást ajánlom.

Minden nap szívvel és lélekkel, szenvedélyesen és hiteles példát mutatva, azon fogok dolgozni, hogy a lehető legtökéletesebben szolgáljam a fejlődésed, és a boldog, szabad, saját életed megteremtését. Együtt, megcsináljuk!

Minden nap hálát mondok az OtthonFa Clubért, hogy együtt, támogató csapatként éljük és teremtjük az életünket.

 

Kattints az ingyenes értesítőért!