Hogyan kell jó döntést hozni?

Nehéz kérdés, ahogyan nehéz jó döntést is hozni. Mert ki tudja, mi lesz a következménye? És vajon lehet egyáltalán jó döntést hozni egy kilátástalan helyzetből?

Mi alapján jó egy döntés? Ezerféleképpen lehetne ezt meghatározni. Én mindig a legegyszerűbbet szoktam választani.

Akkor jó egy döntés, ha utólag egyértelműen látható, hogy közelebb vitt a vágyaim, céljaim megvalósulásához.

És őrület, hogy ez a legegyszerűbb…. előre nem lehetne ezt látni?

Merre tart az életed? Mennyire veszel részt a saját életedben, vagy rohansz el mellette?

Mindenki életében eljön a pillanat, amikor radikális változtatásra van szükség. Talán ez a pillanat most van, a te életedben is.

Radikális változás alatt azt értem, amikor már a belső késztetés olyan erős a változásra, hogy nem várhat a döntés: fordítok egyet életem sorskerekén.

Amikor már mindegy mi volt, mi van, mi lesz, de dönteni szükséges, és egy új irányba indulni. A szeretettel teli célirányos cselekvés világába.

Nem számít már mit akartam, ki voltam, ki vagyok, azt tudom, ki akarok lenni. És a jelenlegi életem, már nem szolgálja ezt a víziót.

Az új célok belülről feszítik a komfortzónát, és az energia megállíthatatlanul tör a felszínre, szavakban kimondott örültségéknek tűnő formákban.

Már az sem tölt el ilyenkor félelemmel, hogy nem tudom, hogy lesz, csak azt tudom, mi a cél, és azt akarom. Mert érzem a belső szabadság édes fuvallatát, és mosolyra húzódik a szám mikor kimondja: ezt akarom.

Vállalom, hogy mindenki örültnek néz, talán páran megítélnek a teljes irányváltásom miatt. Bízom abban, hogy mégis jó példát mutatok azzal, hogy van bátorságom az intuícióm után menni. És radikális döntéseket hozni, hogy radikális változást teremtsek az életemben.

Ezek a pillanatok nem mindig könnyűek, de belülről érezhető, hogy ezt kell meglépni.

Sokszor fogalmunk sincs arról, hogy jó, vagy rossz, előrevivő döntést hozunk-e, de most menni kell a belső vezettetés után, mert onnan jön a fény, és menni kell előre.
Talán a vesztünkbe. Ám belül pontosan tudjuk, érezzük, hogy a boldogságunk, az életfeladatunk felé tettünk egy hatalmas nagy lépést.
És ez maga a csoda.
Mert ez jó.
Érzed, hogy jó.

Nincs racionális érv?  Nincs bizony. Persze lehet találni, hogy az ego is megnyugodjon, de biztosan érezted már te is azt, hogy nincs logika az intuícióból meghozott döntésekben.
Egy új világ tárta ki a kapuját, és te bátran beléptél rajta. Oda, ahova mindig is vágytál, de még talán saját magadnak se merted bevallani, hogy ezt akarod. Talán sokáig elfojtottad magadban.

Most, itt a pillanat, felrúgni az eddigi életed, megtartani mind azt, ami szeretetből való, és minden mást elengedni, magad mögött hagyni. Megbékélve így a múlttal, tisztán, mint egy ártatlan újszülött lépdelsz az új világban.

Már nem tud vissza fordítani semmi és senki.

A szeretetet választottad a félelem helyett, a boldogságot a szenvedés helyett, a gazdagságot, a csóróság helyett, önmagadat választottad a hazug minták helyett.
És egy időpillanatban meghozott múltbéli döntések összesűrűsödtek, és egy radikális döntéssé álltak össze.
És kimondtad.

Úgy döntöttem, hogy…..

Lesznek nehéz percek, amikor a felelősség nyomja majd a vállad, de semmi sem nagy ár, a saját életedért.

Nincs miért áldozatot hozni, amikor a szeretet szárnyán a saját szabad életedet teremted, éled és akár még tanítod is.

Minden ebben az egy szent pillanatban sűrűsödött össze. És már nem is akarsz, már nem is tudsz ellenállni a változásnak.

Békét hoz az új élet. Igazi, belső békét. Felébreszti az elhalványult szenvedély és lelkesedés tűzét, hited önmagadba visszatér, és határozott lépésekkel vágod magad körül az energiát: itt vagyok, a saját utamra álltam.

Sok minden van már mögötted, mégis könnyedén tudsz hátat fordítani régi korok eszméinek és szíved dallamára táncolni tovább. A saját zenédre és már nem másokéra.
Most ki fog derülni, ki tart veled az úton. Lehet, kevesen maradnak, de pozitív hatásuk óriási lesz, hiszen már nincsenek veled azok, akik elszívták az energiád, a bátorságod és elhitették veled, hogy nem vagy elég jó, nem vagy szerethető.

Már csak te vagy, és az, aki igazán számít.
És ez igazán felszabadító.

Megtisztulva a sok felesleges gondolattól, hamis barátoktól, negatív eszméktől, korlátozó hitrendszerektől, megtapasztalhatod igazi teremtő erődet, és tiszta céljaidat.
Megismered végre esszenciális önvalódat.

Itt és most, egy radikális döntés után, a radikális változtatások időszakában, minőségi szint lépést hajtasz végre.
Nem azért mert mások ezt várják tőled, csakis a saját szabadságodért, és boldogságodért teszed.
Önszeretetből.
Mert csak így tudsz szeretni, támogatást adni, ha azt adod, aki te valójában vagy. Szabad és boldog önmagadat, aki a saját életét éli, a bőség békéjében.

Mély, radikális változtatások, döntések meglépése, az ego kitisztulása által.

ELŐFIZETŐI TARTALOM

Ez a doboz értékes extra tartalmat rejt

Ezt azonban csak OtthonFa Club Tagok (előfizetők) láthatják. Te még nem vagy OtthonFa Club Tag? Ugyan már! Regisztrálj most és máris olvashatod ezt a részt is.

Bejelentkezés Club regisztráció

Hogyan hozz jó döntést?

  1. legyenek tiszta céljaid
  2. célokhoz előrevivő döntéseket hozz
  3. hallgass az intuíciódra
  4. ne foglalkozz azzal, mások mit mondanak
  5. légy bátor, merj radikálisan új döntéseket hozni
  6. légy szeretetben önmagaddal, hogy önszeretetből tudj dönteni
  7. járt utat, járatlanért hagy el

Ha így teszel, biztosan jó döntéseket fogsz hozni. És ezt onnan fogod tudni, hogy a döntésed felszabadít, ugyanakkor beindul az izgatottság érzése is. És talán azt is fogod érezni: megörültem picit .

OtthonFa Clubból ajánlott anyagok

Kifejezetten olyan anyagokat válogattam össze, melyek a fejlődésed szolgálják. Így nem kell találomra válogatnod köztük, ezekre koncentrálva, garantáltan sikeres hónapod lesz. Ezeket mind megtalálod az OtthonFa Club oldalon és a zárt facebook csoportban.

Webinárium:
 Hogyan Urald az EGO-d?
 Miért nélkülözhetetlen, hogy alázatos tanítvány légy?
 A Párkapcsolat Univerzuma
 Szent Cél, Önfelvállalás, Komfortzóna

Heti Gondolatrendező:
8., 42,. 50,. 70., 71., 79., rész

Meditációk:
 Elméd természetes működése a gazdagság és a bőség
 Gondolatok Elcsendesítése Meditáció
 Belső Erő Előadás és Meditáció

Színezni, rajzolni is lehet, a céltudatos szabad kezes rajzolást, festést, alkotást ajánlom.

Minden nap szívvel és lélekkel, szenvedélyesen és hiteles példát mutatva, azon fogok dolgozni, hogy a lehető legtökéletesebben szolgáljam a fejlődésed, és a boldog, szabad, saját életed megteremtését. Együtt, megcsináljuk!

Minden nap hálát mondok az OtthonFa Clubért, hogy együtt, támogató csapatként éljük és teremtjük az életünket.

 

Kattints az ingyenes értesítőért!

Pin It on Pinterest