Most is, mint minden kérdést, a valódi önismeret szempontjából vizsgálunk!

Amikor a vágy elborít és nem talál viszonzásra:

Szerelmes, és érzései nem találnak viszonzásra, amitől szenved. Fókusza folyamatosan a férfin van: hogyan szerezhetné meg. Hogyan tartsa kordában az érzéseit? Hogyan ne váljon betegesen rabjává ennek a lángolásnak? Hogyan ne pusztítsa el mind azt, amit eddig felépített? Mik azok a női technikák, praktikák, varázslatok, amivel el tudom érni a célomat, hogy megszabaduljak a kínzó gyötrelemtől?

Mind erre, csak egy megoldást lát, MEG KELL SZEREZNEM ŐT, ÉS AKKOR MEGSZABADULOK (EGYCSAPÁSRA), MINDEN PROBLÉMÁTÓL.

Mielőtt belemennénk a fő kérdésünk megválaszolásába, szeretnék tisztázni pár dolgot.

Amire most választ keresel, hogy…

Hogyan bolondítsd magadba őt?

Ettől azonban sokkal többet fogsz kapni ebben az írásban.
Nem „felületi kezelésre” van ugyanis szükséged, hanem valódi, igazi önismereti megoldásra.

Ehhez viszont először is beszélnünk kell egy manapság burjánzó „trendről”…

Sajnálatomra a mai világban a felelősséghárítás az Úr!

Mire gondolok?

Korunk spirituális forradalmának és a spirituális ego elterjedésének köszönhetően, elterjedt az a nézet, hogy varázslattal, mindent meg lehet oldani. Erre száz, meg száz technika található, ám minden technika felhasználása magában hordozza azt a „bűnt”, hogy a spiri egonak köszönhetően belenyúlunk a másik ember szabad akaratába.

Itt a Földön a szabad akarat a tiszta tudatosságból meghozott döntésedben, választásodban nyilvánul meg. Mindig van választásod, mindig mondhatsz igent, vagy nemet. És ennyi.

Belenyúlni a másik ember szabad akaratába a legnagyobb bűn, amit ember elkövethet a másik ember ellen.

És bár nincs bűn a szabad világban, mivel még csak oda tartunk, így bizony van. Szerintem ez az egyetlen egy bűn, amire nagyon sok minden visszavezethető. (háborúk, politika, régi típusú marketing, hamis tanítók, stb.)

Azon technikák, melyek mentális és érzelmi entitást hoznak létre, manipulálják, befolyásolják a másikat a döntésében, azaz rákényszeríti a másikat önző módon, hogy olyan döntést hozzon, ami a varázslat használójának jó.

Sőt, a technika alkalmazása felelősséghárításba mehet át, ha olyan használja, aki a kicsinyes egos vágyait akarja megteremteni. Talán féltékenységből, talán birtoklási vágyból, talán irigységből.

Van, aki pénzt ad vagy kér azért, hogy különböző szerelmi mágiákat alkalmazva, belenyúljon mások szabad akaratába.

A szerelmi mágia nem új keletű. A fekete mágia része. Hiszen a szándék önző, az eszköze pedig a befolyásolás és a manipuláció.

És minden varázslat ide tartozik, ami nem őszinte kommunikáción, és szeretettel teli elfogadáson alapul.

Ha egy magas önismerettel rendelkező ember szabad akaratába nyúlnak bele, akinek fejlettek az intelligenciái, az meg úgyis érezni, és látni fogja, hogy manipulálni akarják. Még a drágán megvásárolt varázslatok sem tudni rajta fogni. És ez mindig kiderül. Mindig.

Mi ebben a felelősséghárítás?

Az, hogy nem áll oda a férfi elé, és mondja el mit érez és gondol, hanem különböző technikák segítségével próbálja felhívni magára a figyelmet, és befolyásolni a férfi gondolkodását és döntését!

Gyáva! Inkább fizet egy kuruzslónak, hogy a kiszemelt férfi szeressen belé. Vagy szeressen ki abból a nőből, akivel ép együtt van!

Rengetegen élnek megfelelési kényszerből egy párkapcsolatban. És ennek a párkapcsolatnak minden nap el kell szenvedni , hogy a felek hatalmi drámát játszanak, manipulálják, érzelmileg zsarolják egymást, félelemben vannak, a veszteségtől való félelem, a bírálattól való félelem tartja össze őket. Vagy, ami még rosszabb, a félelem a gazdasági kapcsolat felbomlásától.

A Baby Boomer paradigmák már nem érvényesek a mai világban. Az Y generáció világát éljük, amit sokan ledegradálnak, bemocskolnak, életképtelennek tartanak. Ezt is csupán csak félelemből.
Pedig eljött az idő az Igaz Szív világának, ahol az érzések egy szakrális világot teremtenek.
Igaz, őszinte, isteni szereteten alapuló világot.

És akkor mondom a választ fő kérdésünkre:

Hogyan bolondíts magadba a férfiakat?

Már a kérdés is mutatja, hogy aki ezt a kérdést felteszi, szándéka nem tiszta, önző, manipulálni akar. Nagyon alacsony az önbecsülése, félelem alapú életet él, tehát egóban vagy spiri egoban van.

Ugyanakkor szakrális csakrából való kérdés, a megzabolázatlan éretlen (gyermeki) személyiség tomboló vágyára utalhat, aki nem önmagát akarja csiszolni, fényesíteni, nem az önismeretét akarja fejleszteni, hanem a környezetén változtatni.

Aki szakrális csakrából éli meg a nőiességét, akkor érzi magát „jó nőnek” ha élvezi azt a férfi magatartást, hogy „meg akarlak d…ni.”. A mély dekoltázs, a szinte már kurtizánhoz hasonlatos öltözködés és viselkedés, mind szakrális csakrából való. (mindannyian átmegyünk ezen tini korunkban, ám van, aki ott ragad)

Ha nő vagy, és nem tudod kiteljesíteni a nőiességedet, megélni az istennőt aki benned lakozik, nem az a megoldás, hogy manipulálod a férfit, hanem dolgozz magadon, old fel az önkorlátozó paradigmáidat, érkezz meg az elfogadás, befogadás állapotába.
Ismerd meg önmagad és éld meg a női befogadás princípiumát.

Valójában semmit sem kell tenned, hogy „jó” nő lehess, hiszen nő vagy és ha felvállalod azt a csodát aki te valójában vagy, csak akkor találod meg azt a férfit, és talál meg ő téged, ha igazi önmagad vagy és nem egy hazug színjátékot játszol. akkor sosem leszel méltó megtalálni a lelki társadat, ikerpárodat, duál párodat, akivel szenvedélyes szerelemben élhetnél.

Önérdekérvényesítő (mi nem egyenlő az önző attitűddel) attitűddel, asszertív kommunikációval, őszintén, bátran, felelősséget vállalva éld az életedet, felvállalva minden tulajdonságodat, hiszen nincs rossz vagy jó, csak tulajdonságaid vannak, melyek némelyike fejlődésre szorul.

Legyenek céljaid, amiért érdemes reggel felkelned, hozz határozott döntéseket szabad akaratodból, melyekért minden körülmények között vállald a felelősséget, és cselekedj bátran, azonnal.

Mind ez úgy, hogy ne nyúlj bele mások szabad akaratába!

Mert ez az első lépés ahhoz, hogy te is szabadon élhess!

ferfi

KONKRÉTAN
„Hogyan találd meg őt”
és élj egy szabadon szárnyaló szenvedélyes szerelemben?

FEJLESZD AZ ÖNISMERETEDET

  1. tárd fel azon önkorlátozó hiedelmeidet, melyek miatt nem tud az istennő kiteljesedni az életedben
  2. fejleszd az érzelmi intelligenciádat, hogy könnyedén, egyszerűen, őszintén ki tudd fejezni az érzéseidet, és növelni tudd az önszeretet szintedet, és az érzelmi önkontrollodat
  3. fejleszd a mentális intelligenciádat, hogy ne egoból, és ne spiri egoból, hanem tiszta tudatosságból hozhasd meg a döntéseidet, és növelni tudd az önbecsülésedet és a mentális önkontrollodat
  4. fejleszd a spirituális intelligenciádat, hogy ne zakkant spiriként gondolkozz, hogy ne felelősséghárító életet élj
  5. fejleszd a fizikai intelligenciádat, hogy megtanuld igazul játszani a 3D-s játékot!

Még konkrétabban?

Élj önfejlesztő, önfelvállaló életet, önámító élet helyett

és vállald fel önmagad jelenlegi állapotát,

aki elkötelezett az örök fejlődés mellett

és hajlandó tenni azért, hogy önmaga legtisztább valódisága legyen.