Új Élet, Új Rend!

Rengeteg az új elvégzendő munka, új dicsőségek várnak ránk, és új területeket kell felfedeznünk.
Előttünk áll még a szív titkainak feltárása is, mikor az olyannyira túlcsordul, hogy beszélni sem képes, oly ragyogó, hogy alig lát, oly végtelen, hogy azt megragadni képtelen, és olyan örök, hogy megfoghatatlan, mert mindez itt és most történik, közelebb önmagunkhoz, mint a saját lélegzetünk, a gondolatainknál is beljebb önmagunkban, és közelebb a Szellemhez, mint bármi máshoz – ez a belsőnk olvassa most ezeket az oldalakat, s néz ki a világra, elgondolkozva azon, hogy mit is jelent mindez, miközben minden, ami van, saját maga.
Nem a látható én, hanem az az Én, amely látja az egészet.
Ken Wilber

Ebben az évben eddig a pillanatig, az Univerzummal összhangban, romboltunk, elengedtünk, kidobáltunk, elégettünk, elküldtünk, szakítottunk, mindentől megszabadultunk, ami nem szolgálta a fejlődésünket.
Kemény helyzetek a döntések vannak a hátunk mögött és most elérkezett az idő, hogy ami maradt, a valódi, új Rendet építsünk belőle.
Erre most van egy évünk, és egy év múlva, már teljesen más emberként fogsz felébredni, ha töretlenül haladsz tovább az utadon.
Nézz körül az életedben, a dobozon kívülről, érezd a felszabadulást, mint egy nagy lomtalanítás után, és kezdj el rendet tenni. Kívül és belül is.
Ha még mindig ragaszkodsz emberekhez vagy dolgokhoz, amelyek már rég eltűntek volna a mindennapjaidból, ha szívedre hallgatsz és nem az egodra, azok lefele fognak húzni.
Ha még mindig félelem alapú, megfelelési kényszerek motiválják döntéseidet és cselekvéseidet, süllyedni fogsz.
Ha még mindig a múlt tapasztalataira építed a gondolkodási szokásaidat és nem a jelen pillanat új, friss, felfedezett tapasztalataira, beragadsz a zűrzavarba.
A félelmeid és a múltad most azért tőr elő, mert esélyt kaptál arra, hogy fejlődj általuk.
Változtasd meg a reakcióidat, szokásaidat, és dönts és cselekedj másként.
Most is a legfontosabb a tisztánlátás, mert felismerések által, máris oldódhatnak beragadásaid, és csak a tiszta tudat állapota felé tartva leszel képes Új Rendszert teremteni.

Légy Bátor Utazó, aki tudatában van, önMAGának.

És még valami.

Soha ne tedd fel azt a kérdést, hogy MIÉRT? és HOGYAN?, mert ezek elzárnak a tiszta tudatosság létállapota elől.

Azt kérdezd:

Mi a cél?

Mi visz előre?

És akkor hirtelen megnyílnak a kapuk, és olyan dolgokat tapasztalhatsz, amit most még el sem tudsz képzelni.

A bátorság azt jelenti, hogy eljön egy pillanat, amikor minden rajtad múlik, minden, az élet is, és a halál is, minden, és tudod, hogy minden rajtad múlik, és elbírod ennek a tudásnak a felelősségét és súlyát, és vállalod a sorsod, és azt teszed, amit tenned kell. És ne gondold, hogy nem félhetsz közben. Mert az, hogy félsz, az nem jelenti, hogy gyáva vagy. Mert a félelem az alap, abból következik, hogy tudod, hogy mivel nézel szembe. Ha le tudod győzni a döntő pillanatban, az a bátorság.
Dragomán György

Ez a pillanat most van!

Van célod! A döntést is meghoztad!

Most kell lépned! Most lépned kell!

Gyerünk tovább a valódi önismeret útján!
Hajrá!