Most érdemes beletenned magad és az energiáidat.

Év utolsó intenzív és legmélyebb időszaka kezdődik önismereti szempontból. Nagyon sokat tudsz most kihozni az életedből, és a vágyaid, céljaid megvalósulásából. Az írásból mindent meg fogsz tudni, mire van most szükséged, mit tegyél meg ahhoz, hogy a legtöbbet hozhasd ki a fejlődésedből.

Csend van. Csak a kályha zúgása töri meg a lát mozdulatlanságát, ahogy a levegőt, átalakítja, formálja. Hatalmas ablakok mutatják a külvilág elmúlását. A levelek már lehullottak, és lassan az enyészetté válnak. Ködös, beborult idő van.
Gyújtottam egy gyertyát. A gyufa sercenése üvöltő és fülsüketítő őrjöngése galaktikus Világokon át is hallható.
Nincsenek madarak. Nem ciripel a tücsök. A kutyás is hallgatnak. Minden némaságba burkolózik.
Ez egy néma világ.
Mintha csak a lelkem élne. Mély légzéseim, és szívem dobogása sugallja, hogy van itt élet. Csak csendben pihen picit.

Megfogalmazhatatlan lehetőségek, melyek életünket formálják

Vannak pillanatok, amik átnyúlnak az időtér szövetén. Vannak döntések, melyek túlhaladnak az élet határain.
Vannak emberek, akikkel a kapcsolat örökké tart. És vannak megfogalmazhatatlan lehetőségek, melyek életünket formálják.

Év utolsó intenzív és legmélyebb időszaka kezdődik önismereti szempontból. Erősen a spirituális intelligencia területén járunk. 

Spirituális Intelligencia (SQ): új tudományágat képez, nem olyan rég kezdtek el vele foglalkozni a kvantum-neurológia tudósai (25 éve!). Jelenleg ez a legalapvetőbb és a legfontosabb területe a teljes emberi paradigmának. A lélek otthona, aki te valójában vagy. Életed igazi alapelveit mutatja meg, azokat az alapértékeket, amelyekhez döntéseidet és cselekedeteidet kapcsolod. Amennyiben már túl vagy a megfelelési kényszereken és nem ezek alapján éled az életed, akkor a spirituális intelligenciád is fejlődik. Lényegi esszenciád – mely oly régóta elnyomott és száműzött állapotban van jelen az életedben – mutatja meg, ki vagy te valójában és mi az életfeladatod, miért vagy itt a Földön. Teljes körű önismeret nélkül ez a terület egy vak folt. 

Minden összeáll, hiszen felülemelkedsz önmagadon, levágva mind azt, ami már nem szolgál téged.

Szeretem a kihívásokat, lehetőségeket váratlan, hirtelen helyzeteket, melyek megélése által, kedvesen kikacagom magam, vagy nagyrabecsülésem és büszkeségem túláradó boldogsággal tölt el.
Biztosan tudom, hogy rendkívüli események tanúja vagyok. És azt is hiszem, hogy alkotója és teremtője is. Akár csak te. Közösen alkotunk, valami megmagyarázhatatlan és rendkívüli csodát.

És most, lehetőséged lesz meghaladva önmagad, betekinteni a magasabb összefüggések függönye mögé.
Nézz szembe a sötétséggel. Indulj egy egy utazásra magadba, a lehető legmélyebb zugaidba.
Érdemes egy egyszerű meditációval feltérképezni és felfedezni az új világaidat. Ne félelemmel, hanem szeretettel a szívedben indulj el. Ott csak olyan dolgokkal találkozol, melyeket te pakoltál oda be, tehát minden ott létezőnél erősebb és hatalmasabb vagy. Urald felfedezéseidet.

A belső mély utazásnak hála, (ha megcsináltad) számodra is egyértelműen tudsz összekapcsolódni a legmagasabb szinteddel. És az egész életed egyértelművé fog válni. Miért vagy itt, ki vagy te, mi a küldetésed, megmutatja magát. Ha túl tudsz lépni, az egón, és be mered magadnak vallani, ami ott van előtted, megláthatod Igazságaidat.

Hogy ez pontosan mit jelent, nem tudom elmondani. A szavak a legnagyobb korláti mind annak, ami most lehetőségként vár rád.

És ha semmi érdekes sem történik, akkor is megtörténik minden, csak te nem akarod érzékelni. A legnagyobb problémád, hogy a megfoghatatlant is úgy akarod érzékelni, mint bármi számodra jelenleg is egyértelmű dolgot.

Ahhoz, hogy Láss, új látásmód szükséges.

Ha zakkant spiriként, vagy racionálisan állsz a belső folyamataidhoz, soha semmi sem lesz valós az életedben. Csak a memóriád, és a képzeleted káoszos védekezési mechanizmusokkal teli szappanoperája. Ha kifele tekintesz, semmit sem látsz. Ha befele, akkor mindent. (és az összes többit 😀 )

A rögzült szemléletedet fel kell cserélned a fejlődő szemléletre, gondolkodás módra. Akkor is, ha hirtelen, váratlan fájdalmas szituációval szembesülsz.

Kép forrása: hvg.hu

Még mindig a tudatalattid zegzugos és titkos részeit fürkészve találhatod meg kincseidet és ajándékaidat.
Ha fejleszteni akarod érzékelésedet, ajánlom neked a Tudatos Spiritualitás tréningemet.

Túl nagy jelentősége van ennek az időszaknak az életedben, ne menj el mellette öntudatlanul.

Legyen eszköz a kezedben, erő a szívedben és megértés az elmédben.

Hogy összhangba kerülj önmagaddal, az univerzumoddal, mert csak így érheted el azt az állapotot, amire vágysz.

Én abban hiszek, hogy a tudatlanság megbetegít, a tudatosság felszabadít. Tudatlanságban félelem érvényesül, a tudatosságban a szeretet. Tehát aki buta, ő fél.

Nem akarom, hogy félj. Azt akarom, hogy szabadítsd fel a tudatod, hogy uralhasd az életet, és bevégezd a küldetésed.

Javaslat, ha félsz:
A félelem sosem múlik el. Meg kell tanulnod kezelni. Túl sokat gondolkozol, keveset cselekszel. Mert aki minden nap teszi a dolgát, nincs ideje azzal foglalkozni, hogy fél.
Legyenek tiszta céljaid, döntsd el, hogy megcsinálod, és cselekedj minden nap a céljaiddal és a döntéseiddel összhangban. Így egyre nagyobb lesz a motivációd és a lelkesedésed, és kicsi idő alatt, minden félelmednél nagyobb leszel.

Közös célunk, hogy együttműködésünk eredménye küldetésünk sikeres bevégzése legyen. Mert a feladatunk egyben a boldogságunk.

Amire szükséged van és tegyél is meg

  • Legyen könnyű a szíved.
  • Csak pozitív érzéseknek adj teret, a negatívakat küldd el. 
  • Törekedj gyakorolni (minden pillanatban) a koncentrációt, és a figyelem fókuszálását. 
  • Minden nap szánj időt a belső csend megteremtésére, meditálj.
  • Törekedj a tiszta kommunikációra, és inkább hallgass, mint beszélj.
  • Ne menj olyan helyre, ne beszélj olyannal, aki hátráltat előremeneteledben és felemelkedésedben.
  • Ne „varázsolj” (Varázsolni csak az akarjon, akiben sziklaszilárd az önbizalom, a magabiztosság, és erős a hite, azaz megingathatatlanul hisz önmagában. Ha bármelyiknek híján van aki varázsol, csak fekete mágiát űz. A technika elsajátítása, még nem tesz senkit sem Mágussá. Önismereti hiányosságban és gyenge akarattal (nulla mentális és érzelmi önfegyelemmel) pl.: tarot kártyát kirakni élet veszélyes.
  • Minden nap, mind a 4 szinten erősítsd a magabiztosságodat és az önmagadba vetett hitedet.

Folyamatosan készíttettelek fel arra, ami most következik. Kész vagy, és meg fogod tudni mind azt ugrani és tenni, amit szükséges lesz. Sokkal többet, mint amit most el tudsz képzelni magadról.

Lesz aki, feladja és végleg elmerül az egóban és a félelmekben, azaz a külvilági visszacsatolások fogságában, és lesz, aki a céltudatosságának, kitartásának, önfegyelmének köszönhetően, magasabb szintre lép önmagában.