December az Új életed stabil alapjainak megteremtésének ideje a belső térben!

„Ami elég volt életünk délelőttjén, már kevés lesz délután” Wyne W Dyre

Ha megengedted magadnak, mára már minden más, mint egy hónappal ezelőtt! Ha bátran cselekedtél, felrobbant a bomba és megmutatkozott előtted a Titkod, aki te valójában vagy!

Ám az új élet, új célokat, új döntéseket, új cselekvési mechanizmusokat igényel tőled!

Mind az, amit eddig megtanultál, ismeret, amit elsajátítottál, technika, amit begyakoroltál a felfele ívelő spirál, következő pálya szintjén, nagyon kevés lesz.

Esélyed van egy boldogabb életre, ám csak akkor ha a rögzült gondolkodásodat elhagyod és a fejlődő gondolkodás, felfedezésekkel teli világába lépsz!

A világ ketté válik és aki nem változik, az lemarad. 

A következő évben az önismeret sokkal nagyobb hangsúlyt kap, mint eddig bármikor, ezért is volt az elmúlt 3 hónap a próbák időszaka, melyek segítették és támogatták önmagad megvalósulását! Ha mindezen próbákat, elszenvedted, átoknak, nehézségnek élted meg, és nem engedted meg, hogy tisztánlátásod fejlődjön, bizony a következő negyed év, még nehezebb lesz.

De tudom, hogy közösen utazunk, így köszönöm neked, hogy teszel önmagad, szeretteid és világunk pozitív változásáért!

Az szív értelmének korszakába léptünk!

Mindannyian azért vagyunk itt, hogy hozzájáruljunk a világ megmentéséhez, csak az eszközöket kell megtalálni hozzá, mindenkinek egyéni szinten, mellyel a leginkább ki tudja fejezni önmagát. Hiszen csak azt tudod adni, aki te valójában vagy.

December az emberi kapcsolatok hónapja!

Az emberi kapcsolatok az egyik legfontosabb területe életünknek, a valódi önismeretnek, és az érzelmi intelligenciának. Nagyon fontos, hogy fejleszd a mentális-érzelmi önkontrollodat!

Ami persze nem azt jelenti, hogy mindent nyomj el magadban, hanem pont az ellenkezőjét, engedj mindent szabadon, de őrizd meg a kapitányi szerepedet!

Önfelvállalásod akkor lehet 100%-os, tiszta és őszinte, ha bátran kinyilvánítod az érzéseidet, gondolataidat és mind azt, ami valójában boldoggá tesz.

Emberi kapcsolataid legfontosabb szelete, az önmagaddal való kapcsolódásaid rendezése. Hiszen rengetegen vagy ott belül, és akkor tudsz hatékony és boldog életet élni, ha belső békében, harmóniában vagy önmagaddal. Az összes aspektusoddal (belső gyermekeid, árnyékszemélyiségeid, egod, spiri egod, isteni esszenciád, férfi és női részed, az összes energetikai lenyomat mely benned él, emberi kapcsolataid által!) Egy irányba kell őket állítanod, hogy tudatos teremtéseid könnyedén megvalósulhassanak, hogy belső Erőddel tiszta kapcsolatban lehess. Ezt csak önszeretettel tudod elérni, belső harcokkal soha! Fogadd el, hogy mind ez te vagy, vannak furcsa és megmagyarázhatatlan gondolataid, érzéseid, perverzióid. Ne nyomd el, ne fojts el, ha vetítsd rájuk szeretettel teli fényedet, hogy feljöhessenek a tudat szintjére az öntudatlanságból. Nézz velük bátran farkasszemet, állj sereged élére, légy a vezetőjük, és közösen, együttműködve, Egységként tegyetek önmagatok és a világ jobbításáért. Soha ne félelemből és megfelelési kényszerből, hanem Önszeretetből!

Fejezd be az önámításokkal teli életet, és élj önfejlesztő életet, mert csak a folyamatos változás áll összhangban a Mindenséggel.

Hiszen ha magaddal egységben vagy, elfogadásban vagy, csak és kizárólag akkor tudod rendezni külső kapcsolódásaidat is és emelni egy magasabb minőségbe!

A párkapcsolat is hatalmas figyelmet kap egész decemberben!

Tisztán kell látnod saját magad, és őt is. Az emelő párkapcsolatban a felek egy irányba néznek, egymást támogatva, hagyják a másikat szabadon szárnyalni. Közös célok, közös teremtések, őszinteség, elfogadó szeretet, alázat, 100%-os figyelem van jelen. Nincs annál felemelőbb, amikor két szabad ember, szabad akaratából döntenek önmagukról és a kapcsolódásukról.

Ragaszkodások, félelmek, hatalmi drámák nélküli szent kapcsolat, amely leginkább támogatja önfelvállalásod.

Párod, a legőszintébb, legtisztább tükröt és rengeteget támogatja a fejlődésed! A legfontosabb, amit érdemes meglépni most, hogy ne vegyél soha, semmit személyes sértésnek a párodtól. Ha nyomogatja fájdalom testeidet, mondd el neki, nagy szeretettel, hogy mit érzel, beszéljétek meg. Ám ha még mindig hatalmi drámákat, egos játékokat játszotok, be fogjátok őrölni egymást. Ha a párkapcsolatod, a sumákolásra, hazugságokra, harcokra épül, biztos lehetsz benne, hogy meg fogsz rekedni a fejlődésed útján! csak és kizárólag rajtad múlik, hogy mi történik most az életedben! Csináld úgy, hogy jó legyen!

Szüleiddel való kapcsolatodban a legfontosabb, hogy a hozzáállásodra figyelj. Soha nem az a lényeg, ők mit gondolnak rólad, hanem az, te hogyan viszonyulsz hozzájuk. Önfelvállalásod nem lehet szilárd, ha a szüleid felé megfelelési kényszerekkel kapcsolódsz. Ők olyanok, amilyenek, mindent megtettek érted, ami tőlük telt, engedd meg neki, hogy úgy éljék az életüket, ahogy az őket boldoggá teszi.

Barátaiddal kapcsolatban lásd meg a valóságot! Valódi, őszinte, egymást emelő kapcsolódásotok van?

Ha félsz az egyedülléttől, (mert társfüggő, energiavámpír vagy), bizony azt érezheted, hogy mindig kell hogy legyen körülötted valaki, különben minden bajod van.

Az érett személyiség egyik alapja, az egyedüllét jó megélése, hiszen ha önmagaddal nem vagy jól, hogyan is lehetnél mással jól? Csak azért tartasz fent kapcsolatokat, hogy energiát rabolj, vagy azért, hogy közösen alkossatok, teremtsetek valami új csodát, ami leginkább kifejezi önvalóságotokat?

„Nehéz” idők vannak, amik „nehéz” döntéseket követelnek tőled!

Minden egyes szívbáli döntésed fel fog szabadítani, emelni, és egyre közelebb visz önmagadhoz. És minden egyes gondolatoddal teremted a valóságodat. tehát ha nehéznek érzed, igazad lesz.

Az élet egy játék, csak elfelejtettünk játszani, mert azt hittük, hogy a felnőtté válás része az, hogy megtagadjuk önmagunkban a gyermeket. Ez hazugság. Vállalj felelősséget, dönts, cselekedj a szíved szerint. Hogyan? Úgy, ahogy az téged boldoggá tesz és nem úgy, ahogy a rögzült gondolkodású paradigmák elvárják tőled!

SZABADSÁG-SZERELEM, E KETTŐ KELL NEKEM!

Nos, a kettő egy és ugyan az!

Most is, mint mindig, minden csak rajtad múlik! Hajrá!

Kattints az ingyenes értesítőért!