Fénysebességgel száguldozunk az érzelmi hullámvasúton a valódi önismeret útján!

– Mester! Ahhh… micsoda változást segítő égi energiák vannak! Jupiter (Hit és a Szerencse)-Vénusz (Szerelem és Szenvedély)-Telihold (Bőség és Nőiesség- víz) HÁROMSZÖG! PLUSSSZZZ Omega Hőségriadó. tehát a Nap (Erő – Férfi- Tűz) is tombol! Most vagy soha, igaz Mester?

– Tudsz a lehetőségedre álló energiákkal élni? Vagy erősen kapaszkodsz a biztonságot adó illúziódba? Vagy bízol és bátran hagyod, hogy elszállj a következő kanyarban?

Félelmetesen hangzik? Elméd teszi félelmetessé.

Azt gondolom, ez az időszak csodálatosan szimbolizálja mind azt, ahol leláncoltad magad a korlátaidhoz. A biztos munkahely, az unalmas, de már megszokott párkapcsolat, a barátok, akik elvártak tőled dolgokat, családod, akik megszabják ki is vagy Te valójában, szokásaid, melyek gusba kötnek.

Most minden és mindenki arra törekszik körülötted, hogy a figyelmed neki add! Ha kívül van a figyelmed, azonnal ki tud billenni az érzelmi ingád, attól, amit a külvilágtól kapsz. Ha számodra felcímkézett módon jót kapsz, jól vagy, ha nem jót, akkor meg szarul. Ha képes vagy a figyelmed fókuszát önmagadon tartani, feltöltöd magad energiával, és így jöhet bármi, semmi és senki sem tud kibillenteni.
Ez végtelenül egyszerű. Gyakorold!
Az élet egy paradoxon, ne akard megérteni, mert akkor csak túlélni fogsz, HANEM ÉLJ!

Ki vagy Te valójában?
Mit szeretnél tenni?
Ki szeretnél lenni?
Mit szeretnél birtokolni?
Vannak válaszaid?
Remek. Boldoggá tesznek a válaszaid?

Tök jó, hogy van véleményed és tudsz, de ezek a gondolatok felszabadítanak, vagy leláncolnak. Itt az ideje, hogy elengedd mind azt, amit eddig tudni véltél, és mint egy kisgyermek indulj el a nagyvilágban, légy felfedező, és lásd meg a valóságot.

Mi a valóság? Döntéseid következményei. A kvantumrealitás szerint egy eseménynek végtelen számú következménye lehet és a döntéseidtől függ, hogy melyik válik valóra.

Kérdezz rá, életed minden egyes területére. Mindenre! Ha valahol megalkuvást tapasztalsz, már nem vagy kerek egész, nem mondhatod, hogy boldog vagy. Nem mondhatod, hogy harmóniában vagy.

Csak magadtól kérdezd, mert ott találod meg azt a teret, ahol a valamiből semmi lesz, és letisztultan felismered önmagad.

– Mester! Minek ez a hajszolás? Minek a változás? Minek a fejlődés?
Nem elég, ha egyszerűen megengedem magamnak, hogy megérkezzek a szeretetbe és elfogadjam a dolgokat olyannak, amilyennek?
Hiszen már most tökéletes vagyok! Kész vagyok! Megvilágosodtam! Felébredtem! Hova ez a kényszer?
Akkor most mi van?

– Minden információ a rendelkezésedre áll ahhoz, hogy megéld önmagad, azt aki valójában vagy, hogy kiteljesedett, boldog életet élj.
Elérkezett az idő, hogy mind azt, amit tudsz, valósítsd is meg a valóságodban. Alkalmazd az elméleti tudásod!

Amikor bátran gyakorlod a felejtés művészetét, és fel mered végre vállalni, hogy nem tudsz semmit, megérkezel oda, ahol most is vagy, csak kicsit más hozzáállással, más tudatossági szinten. És akkor megszületik benned a Fényt eltakaró fátyol, hogy elvesd, és megtapasztald a tapasztalások nélküli Csönd létét. Mert most még tele vagy definíciókkal, dumálsz magadnak folyton, függsz a külvilágtól, agyalsz. Ezért vagy csak káoszban. Önkorlátozó gondolataid, melyek a félelem illúziójából táplálkoznak, tesznek téged szerencsétlenné. Új gondolkodási szokásaid, felemelkedésed, pozitív és magas önbecsülésed, önérdekérvényesítő hozzáállásod, és ezek által motivált döntéseid és cselekedeteid tehetnek téged önmagaddá.
MILYEN GONDOLATOKAT ENGEDSZ BE AZ AGYADBA?
HOL VAN A FIGYELMED FÓKUSZA?
MIT DÖNTESZ?

Most mit érzel?
Ellenállást, vagy Csöndet?
MEGREKEDÉST, VAGY FEJLŐDÉST?

MIT VÁLASZTASZ?
A választás, A DÖNTÉS a tiéd!

Ha van kérdésed írd meg hozzászólásban.

Kattints az ingyenes értesítőért!