Mint minden változás, ez is egy döntéssel indult.

Ám akkor még nem tudtam, milyen következményei lesznek szívem vágyának. Azt viszont belső bizonyosságból tudtam, hogy ezt akarom!

Szeretném felfedezni a belső szabadságomat megtapasztalni a szenvedéllyel és kalanddal teli életet!

És amikor ezt kinyilvánítottam (cél), és meghoztam a döntést (úgy döntöttem, hogy felszabadítom az életem és önmagam) az életem felfordult és minden elkezdett úgy alakulni, ahogyan az a számomra a legjobb volt. Cselekvések sorozata következett, menny és pokol, majd csend és a semmi, majd újabb repülés és zuhanás. Minden korlát, szabály, megfelelési kényszer kezdett széthullani. Először azt hittem, belehalok a sok elengedésbe, a hirtelen jött változásba. Az érzéseim és a gondolataim kusza káosza uralkodott felettem. Nem a sors és nem is isten írta életem meséjét, hanem én, és amilyen állapotban voltam. Erre nem lehet felkészülni. Ezt nem tanítják sehol. Egom szüntelen üvöltése visszafordulásra késztetett, a biztonságba, a vacokba, az ismert, megszokott hétköznapokba. Akkor már tudtam, nem ezt akarom. Nem fordulok vissza. Megyek előre, és bármeddig is tartson ez az állapot végig csinálom.

VÁLLALOM A BIZONYTALANSÁGOT

És akkor eltűnt mindenki. Egyedül maradtam. Kiléptem önmagam börtönéből és sivatagba értem. Ez a szabadság? -zokogtam- A semmi?

És akkor beütött: Üdvözöllek a valóság sivatagában! Most, hogy bármit megtehetsz, mit kezdesz az életeddel?

Úristen! Ki vagyok én? Mit akarok valójában? És még ezernyi kérdés! Éreztem a felszabadító érzést, ám fogalmam sem volt mihez kezdjek.

Hát elkezdtem ismerkedni önmagammal. A valódi önismeret az eddigieknél is jobban felforgatott mindent! Megtudtam a titkokat, megismertem önmagam, ezáltal kiérdemeltem, hogy megmutassa magát egy cél, aminek szentelhetem a pillanataimat a csodálatos jelenben.

Elérkezett a továbblépés.

ÉN IRÁNYÍTOM AZ ENERGIÁT!

Ezután a döntés után visszavettem a hatalmat az életem felett. Vállaltam az ezzel járó felelősséget.

Beléptem az ajtón! Ám egyáltalán nem azt találtam, amire számítottam. A tudatos belső szabadság állapotát, csak érett, integrált személyiségek érhetik el. Döntöttem, hajrá!

BELSŐ SZABADSÁG = Felelősségvállalás

Gondolati, érzelmi, lelki, fizikai függetlenség.
Mentális, érzelmi, spirituális, fizikai önfegyelem és önkontroll.

A valóság sivatagát én töltöm fel információval, én alakítom, én rendezem összhangban az univerzum titkaival, valódiságával, örömben és szabadon élem az életem.

Felszabadítottam magam!

Hogyan érheted el a belső szabadságodat?

Saját magadnak kell folyamatosan átalakulnod. Nem adhatod állandóan saját megposhadt önmagadat a világnak, azt várva, hogy az viszont mindig új legyen a számodra. Törölj ki mindent és lásd azt, ami van.

Komolyan azt hiszed, hogy úgy élheted az életed, mint eddig?

Az erős gravitációnak köszönhetően az idő a Földön sokkal lassabb. Lehetőséget kaptunk arra, hogy egy pillanatot 100 évre nyújtsunk és tapasztaljunk meg. Ehhez fel kellett vennünk a legideálisabb formát, az emberi testet. Mert itt a Földön ez használja fel legjobban az energiát. A sejtmag végtelen információja egyenlő az univerzum végtelen tartalmával. És bennünk 100 billiónál is több ilyen sejt van. A végtelen lehetőségek végtelen kapacitása ott lüktet minden sejtünkben, ahogyan a szívünk dobog, úgy dobban a tér-idő és a gravitációnak köszönhetően lehetőségünk van felfedezni a végtelen szabadság jelenvalóságát.

Ám jelenlegi tudatod a korlátaidnak köszönhetően rabszolga.

” Álomvilágban éltél mostanáig. Üríts ki magadból mindent! Félelmet, kétséget, hitetlenséget. Szabadítsd fel a tudatod.” – Morfeus

Nem tudom elmondani neked, mi a belső szabadság. Csak megmutatni tudom.

„Megmutatom az embereknek, amit eltitkoltak előlük. Megmutatom, milyen a szabályok, ellenőrzés, határok, és korlátok nélküli világ. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges.” – Neo

MEGMUTATOM AZ ÉLET VALÓDISÁGÁT!
MERT SZERETEK ÉS MÉG NEM VOLT ELÉG!