Visszatérő önismereti problémák – új szinten

Érdekes ez. Az elmúlt fél év olyan volt, mintha előről kezdtem volna a lépcsőt. Ugyanazokkal a paradigmákkal találkoztam, ám most valami mégis más volt a szituációban.

Én és az eseményekre adott érzelmi és mentális reakcióim. Már nem is kellett annyira figyelnem magamra, olyan könnyedén tudtam nemet mondani.
Csípőből jöttek a szelíd válaszok a hatalmi drámák támadásaira. Hatással vannak rám az érzelmi zsarolások? Igen. Ám sokkal rövidebb ideig. Ma már inkább felbosszant és nem rombolja az önbecsülésem.

Nehéz és fáradtságos belső munka áll mögöttem és most értettem meg, hogy mi is az élet értelme. Egy pillanatba zsugorított, végtelen mennyiségű információban érkezett meg a válasz. Értettem, éreztem. Tiszta pillanat volt. Csak „bámultam, mint egy lufi”. Határtalanná váltam.

Minden leegyszerűsödött az életemben. Természetességgel zajlanak a események. Ahol határozott döntést hozok, ott minden a céljaim irányába halad.
Persze van olyan életterület, nálam ez a pénz, ahol ha nem figyelek, ha nem vagyok folyamatosan tudatos, szőnyeg alatt visszcsúsznak a régi paradigmák. Figyelmetlenségem csak akkor veszem észre, ha az öntudatlan teremtésemmel szembesülök a valóságomban.

Nagyon érdekes azt megtapasztalni, ahogyan a felfelé ívelő spirál, egy tágasabb pályáján előkerülnek a 15-20 évvel ezelőtti dolgok. Mert a régi emlékek soha nem tünnek el, csak elhalványulnak. És amikor a fejlődésem elér egy olyan pontra, ahol már korlátoznak, felébrednek, erőre kapnak és támadnak, megjelennek a valóságomban és tanítanak.

Általában pár pillanat alatt tisztán látom mi történik. Kivéve a leggyengébb pontomon. Ott lehet, pár napig is eltart a transzmutáció. Minél tovább vagyok homályban, annál erősebb.

Egy pár évvel ezelőtt 3 hétig voltam „beteg”. Aztán ez lement 3 napra, ami 40 fok feletti lázat is hozott.

Ma már elég egy pár óra, vagy egy mély alvás. Ha van segítségem. Ilyenkor azonnal beszélek a Mesterrel. „Elvesztettem a tisztánlátásom, segíts!” Ő megkérdezi mi történt mostanában, mi zaklatott fel érzelmileg és pár perc alatt meg van az ok. Ez néha még most is kiborít.

Lehet, egy blokkon már százszor is átmentem sikeresen, és most mégis „becumiztam a spiri egot”. Hát van még ilyen. Ezt is felvállalom. Én így vagyok tökéletes, hogy folyamatosan fejlődöm.

Valódi Önismeret egyedül – Lehetséges?

Emlékszem volt olyan, hogy nem kértem segítséget, mert „majd én megoldom”, majd a Belső Mesteremmel megoldom. Ma már nevetek ezen, hiszen a legfontosabb dolgot nem vettem itt figyelembe. A spirituális ego bármikor megszólíthat Belső Mesterem hangján. És én hagytam, hogy vissztartson a cselekvéstől. Ahh… hány évet megspórolhattam volna, ha előbb leteszem a büszkeségem és merek segítséget kérni.

[bctt tweet=”hány évet megspórolhattam volna, ha előbb leteszem a büszkeségem és merek segítséget kérni”]

Ma már sikeres és bőséggel teli életet élek. Elégedett vagyok, ám pozitív elégedettlenségem hajt előre, tovább!

Az életem szervezése kezd automatikussá válni. Szinte mindent megtervezek. Az életemben ezek a legszebb napok, amikor tudatos teremtésben, szabad kreatív energiában teremtem az életemet. Célokat tűzők ki, azonnal meghozom a szükséges döntéseket és bátran cselekszem.

Azokon a napokon, amikor teremtésem megvalósul mindig megünneplem önmagam erejét és rettentően büszke vagyok magamra, hogy igazán élek! Nem csak sodródom, hanem szabad akaratomból döntök mindig. És erről ez erőről már soha nem fogok lemondani.

Élem és cselekszem a Szent Célom! „Majdnem” minden nap motiváltan ébredek fel, mert tudom, az a napom is nagy nap, csodálatos dolgok történnek velem. Van értelme a létezésemnek, hiszen összhangot teremtettem bent és kint egyaránt.

Ami a legizgalmasabb az egészben, hogy tudom, ez az állapot még fokozódni fog! Hiszen -ha közhely is- a változás és a fejlődés örök. Ám ma már tudatos teremtőként vonzom be az életembe a csodákat!

Elképesztően imádom önmagam. Hálás és büszke vagyok minden megtett lépésemre és elértem a biztonságot. Azt a fajta biztonságot, ami minden űrt és félelmet eltüntetett. Bízom és hiszek magamban, hogy mindig, minden pillanatban képes vagyok dönteni, a kudarcaimból tanulni, jól megélni a sikert és közben szelíd alázattal, szeretetben élek.

Amikor elindultam nem hittem el, hogy ilyen valóban lehetséges. Aztán elhittem, mert hinni akartam. És megvalósult.

[bctt tweet=”…elhittem, mert hinni akartam. És megvalósult.”]

Megváltoztam? Igen. Mégis mindig is ugyan ez az ember voltam, mint most, csak régen a sok rámrakódott önkorlátozó paradigma szétszedett. Ma már Egységben vagyok és ha néha szétcsúszok a tisztánlátás hiánya miatt, mindig, azonnal segítséget kérek. Hiszen minden nap csak 86400 másodpercem van arra, hogy a tiszta tudatosság állapotában legyek. És én már nem akarok elvesztegetni egyetlen másodpercet sem. Mert az életem nem csak az enyém. Felelősséggel tartozok sok emberért, így miattuk sem engedhetem meg magamnak, hogy ne legyek a tiszta tudatosság állapotában.

Ezért senkinek sem engedem, hogy elrabolja az álmaimat. Megváltoztt a kapcsolatrendszerem is. Nagyon. Olyan emberek társaságában érzem jól magam, akikkel egymás támogató közegei vagyunk. Célokról, vágyakról, tervekről és ezek megvalósításáról beszélgetünk! „Csináljunk csodát közösen!” Ezt szeretem. Aki visszahúzna, nem nagyon van közös témánk. Elválnak útjaink. A szeretet megmarad, csak az út változik.

Valódi Önismereti Tervezés – Stabil alap a boldog élethez

Most év eleje van. Szeretem a telet, hiszen ez a számvetés, tervezés ideje! Évek óta, mindig tervezek. Egyre jobban, egyre egyszerübben, egyre tisztábban és egyre sikeresebben! Hiszem és tudom, hogy ez adott alapot a mostani sikeres és boldog életemnek.

A négy szintű tervezésnek hála már az első lépésnél, a cél kitűzésénél is tisztán látom önmagamat.
És ez a tervezés alapja.
Én!

[bctt tweet=”A négy szintű tervezésnek hála már az első lépésnél, a cél kitűzésénél is tisztán látom önmagamat. És ez a tervezés alapja. „]

Ember, ismerd meg önmagad és a világ megnyílik előtted. Minden lehetséges, mert megérkezel a végtelen lehtőségek terébe! Kár lenne ezt kihagyni egy kis lustaság és gyomorgörcs miatt.

EZ az evolúció 8. szakasza

ÖnMAGam megvalósításával szolgálom a világ fejlődését. Ehhez csak meg kellett ismernem önmagam és megtanulni, sikerre vinni a szeretet alapú 3D-s játékot! De erről bővebben, a következő írásomban…

Neked milyen tapasztalataid vannak? Írd meg hozzászólásban!

Kattints az ingyenes értesítőért!