Az információt a fejből hozd le a szívbe, így az tudássá válik. Mert amíg a fejedben élsz, nem vagy élő, halott vagy!

 
„- Mester, miért nem változnak úgy a dolgok, ahogy én szeretném?
– Mert zakkant spirituális tyúk vagy! Mindenből van némi felszínes tudásod, beszippantod mások szeretet energiáját, másokból feltöltődsz, majd azt hiszed össze vagy kapcsolódva valami nagyobb erővel. Még magaddal sincs kapcsolatod, nemhogy másokkal, vagy szellemi lényekkel! Kihasználod mások energiáját, és amikor lemerülnek az aksijaid, nagyon szarul vagy, majd elmész egy újabb csoportba, ahol feltöltekezel, meg érzed, hogy ott aztán „csudiszupin” jól vagy. Aztán megint lemerülsz, elmész egy előadásra, ahol elájulsz az előadó fantasztikusságától. Pedig csak manipulálnak nagy részt, meg energiát nyomnak beléd, hogy baromira jól érezd magad, hogy legközelebb is elmenj.
Elolvasod a könyveket, de meg is csinálod, ami bennük van? Értem, hogy agytröszt vagy már a sok felesleges információtól, amit a fejedbe zsúfoltál, de ezzel csak elméleti spirituális ember vagy. Fogalmad sincs arról, mit jelent az, hogy éled is amit tudsz. A mindennapi életedbe alkalmazod azt, amit megtanultál? Egy francot! Akkor jól éreznéd magad, boldog lennél. Azt hiszed mert mosolyogsz, és látszat szeretet mámorban fürdesz, a valódi szeretet létállapotában vagy? Meddig hazudsz még magadnak?”
 
 
Azért jártam előadásokra, csoportos meditációkra, olvastam el több mint ezer ezoterikus könyvet, mert olyat kaptam, amit addig soha. Szeretet energiát. Egész életemben csak raboltam a szeretet energiáját másoktól, hatalmi drámákkal, mártír szereppel, szeretet koldusként éltem önsajnálatban, egoban, elkülönültként. Nem tudtam a gyakorlatát, nem is tudtam, hogy ez a következő lépés, hogy önmagamban kell a szeretetet megéreznem, megtalálnom, rácsatlakoznom, és csak hagyni, hogy kitöltsön. Azt hittem ez a normális: „intravénásan” magamba szívni az engem körülvevő szeretet energiát, amit mások sugároznak felém. közben észre sem vettem, hogy manipulálnak, kihasználnak az ő érdekeiknek megfelelően, az ő céljaik megvalósítására használják fel energiámat, erőmet, kreativitásomat, szeretet éhségemet.

Amikor ezt először elkezdtem tisztán látni, azt hittem belehalok. Csalódtam magamban, bennük, az életben, a világban, Istenben. Szégyelltem magam, hogy hagytam kihasználják tudatlanságom. 


„A legnagyobb spirituális csapda ha rászoksz a szeretet energiára külső forrásból. Drogossá válsz, aki ha nem kapja meg az adagját, képes bármit megtenni, hogy megkaphassa újra és újra. Így él a világ 97%-a. Meddig akarsz még aludni? 

Attól, hogy azt hiszed spirituális vagy, mert elméletileg tudod, hogy akkor hogyan kellene élned, még nem vagy spirituális. 
Amikor szokásoddá válik, életformává a mindennapi életedben a belső tudatosságból eredő élet, amikor a hozzáállásod, és az attitűdjeid olyan mértékben megváltoztak, hogy a tiszta tudatosságból spontán cselekszel félelem nélkül, akkor már haladsz a spirituális úton.
Vannak az elméleti spirituálisok, és vannak a spirituális életet élők.

Honnan tudhatod pontosan, hogy Te melyikbe tartozól?
Természetesen spirituális egod, mit mondat ki veled azonnal a fejedben?
Válaszaid vannak. És kérdéseid?
Belső bizonyosságból vagy biztos a válaszodban, vagy büszkeségből?

Én értem, hogy meghoztad a döntést, hogyan akarsz élni, de döntésedhez igazodva is cselekszel?


Hogy fekszel le este?

Hogyan ébredsz? 
Milyen állapotban vagy a napod túlnyomó részében?
Hogyan kezeled a konfliktusokat?
Konfliktus kerülő vagy?
Tisztán és őszintén kommunikálsz?
Figyelsz tested egészségére?
Fejleszted magad nap, mint nap?
Hozzáállásod pozitív?
Hangulatodat tudják befolyásolni külső körülmények?
Címkézel még jó és rossz dolgokat?
Szereted, amit egész nap csinálsz?
Ki tudod fejezni őszintén az érzéseidet?
Tartasz mások bírálatától?
Van benned még félelem?
Bátran hozol döntéseket?
Bátran kiállsz a döntéseid mellett?
Halogatod a cselekvéseidet?
Hagyod, hogy mások irányítsanak?
Észreveszed ha valaki manipulálni akar?
Mennyire befolyásolja a múltad a jelen pillanatot?
Mennyire tartasz a jövődtől, hogy mi lesz?
Szoktál aggódni?
Haragudni?
Minősíteni, véleményezni másokat?
Úgy érzed, hogy tudod? Érted?
Érzed is magadat a térben?
Tele van zavaros gondolatokkal a fejed, vagy csönd van benne?
Tele van zavaros érzelmekkel a lelked, vagy harmónia van benne?
Tele van misztikus érzékeléssel a szellemed, ami félelemmel tölt el néha, vagy csendes térben össze vagy kapcsolódva isteni esszenciáddal?
Te akarod irányítani az életedet?
Vallásos vagy?
Istenítesz más embereket?
Alá-fölé rendeltségi viszonyban élsz?
Többre tartod magadat másoknál?
Szoktál panaszkodni?
Szoktad magad sajnáltatni?


A spiritualitás nem azt jelenti, hogy látod-e az angyalokat, hallasz-e hangokat a fejedben, zümmögsz, és úgy viselkedsz, ahogy gondolod, hogy egy spirituális embernek viselkednie kell.


Spiritualitás magas tudatosságot jelent. Befogadást, kiárasztást gondolatok zajától mentes éber jelenlétet.


Tisztán látod az életet, és magadat az életben, amelyet 100%ban Te teremtesz meg? És mind ezt érzed, éled? 


Válaszolj magadnak, 
kíméletlen őszinteséggel a kérdéseimre!
Ha még ezek után is azt mondod, hogy tudod, ahelyett,
 hogy alázatot tanúsítanál, biztos lehetsz benne, 
hogy csak egy zakkant spirituális vagy. 
Aki egyre mélyebben süllyed a homályba!
 Ha most nincs gyomorgörcsöd, és nem érzed magad szarul, semmit sem értettél meg abból, amiről eddig beszélgettünk. 


– Mester! Elgyengültem!

– Persze, mert eddig a spirituális egodból nyerted az energiát. Kintről. Akkor lelsz békére, ha összekapcsolódsz a forrásoddal. Ehhez előtte fejet kell hajtanod, és felismerned, hogy nem tudsz a világról és magadról semmit. Onnan fogod tudni, hogy jó irányba indultál el, hogy azt fogod megélni, teljesen összezavarodtál, és már fogalmad sincs arról, hogy kell élni. Gyermeki ártatlanságod, figyelmed frissessége új erővel tölt fel, és lelkes szeretettel veted bele magad a csodákkal teli létbe. Ha hagyod.”


Hagytam…A „biznisz” világból hallottam ezt a gondolatot. Soha ne az igazat mondd az embereknek, hanem azt, amit hallani szeretnének, és akkor a tenyeredből fognak enni. Hát hagyjuk ezt a „biznisz” világot! Akkor és ott, abban a pillanatban eldöntöttem, én az őszinte egyenes tiszta kommunikációt választom. Ez az elején nagyon nehéz volt. Nem azt kapták tőlem a barátok, ismerősök, partnerek, vevők, amit megszoktak, amit elvártak tőlem, amit ők hallani szerettek volna,  hanem őszinte szavakat, gondolatokat és már nem akartam megfelelni senkinek. Szerinted milyen volt a fogadtatás? Te megőrültél! Tisztára begolyóztál! Milyen nagyképű lettél! Mitől változtál meg ennyire, valami szektába jársz? Szedsz valamit? ÉS A KEDVENCEM: Nekem Te ne játszd meg magad, ismerlek én jól, te nem ilyen vagy!

Megöltem magam, hogy újjászülethessek. Nem volt könnyű, de nagyon akartam megtenni mindazt, amiért ideutaztam a Föld nevű bolygóra.


Nem adok sem ingyen kenyeret, sem cirkuszt senkinek. Azt adom, amire szükséged van a fejlődésedhez, még ha Te nem is tudsz róla, miért így és miért azt.

Hogyan is láthatnád meg azt, amire még nem vagy megérve? Azt én sem látom! Nagyon szeretlek, ép ezért soha nem azt fogom mondani, amit hallani szeretnél, hanem azt, ami szükséges a fejlődésedhez. Ezért utálhatsz is. Én mindenképpen szeretlek Téged.
A szeretet nem függ semmitől. Vagy van, vagy nincs valakiben benne a forrással való kapcsolódás tudatossága. A szeretet nem válogat, csak árad. Nem akar, csak van. 

Én így dolgozom. 


Erélyes szeretettel szeretek.


Zakkant spirituális vagy? Minden rendben, ha nem akarsz az maradni!


Az írásaim meghökkenthetnek, bezárkózhatsz előlük. A Te döntésed. 


Ha mégis úgy döntesz, hogy bízol bennem, nyitottan, befogadóan fogadsz be engem, akkor fogadj be teljesen. Ne csak azt, ami nem fáj. Arra menj, ami a legjobban fáj!


Ott találod boldogságod ajtajának kulcsát! Az Erőt!

 
A Tudatos Spirituális 100%-os felelősséget vállal mindenért, ami a valóságában történik. Bátran szembenéz a félelmeivel, nem bújik meg a komfortzónájában, őszintén kommunikál, és ami talán a legfontosabb, nincs rászokva a szeretet drogjára.

Kattints az ingyenes értesítőért!