Amikor a Mesterem sétára hívott, már előre tudtam, aznap megváltozik az életem, megint… önismeret…megint….valahol eltévedtem, megint……elvesztem….megint….

– Foglalkozol számmisztikával, tarot-val, Thétával, Grabovoj -elmélettel, integrált pszichológiával, lovakkal, gyógynövényekkel, agykontrollal, festéssel, tiszta kommunikációval, asszertív kommunikációval, önmegvalósítással, önbizalom növeléssel, a harmadik szemed megnyitásával, csakrákkal, önfejlesztéssel, kérdezéstechnikával, én-átalakítással, asztrozófiával, asztrológiával, szimbólumokkal, pránanadival, reikivel, psziho-asztrológiával, para-pszihológiával, provokatiív pszihológiával, pozitív pszihológiával, new age-el, pálmalevelekkel, jóslással, Ji-king-gel, teológiával, eneagrammal, tm meditációval, nőiességeddel, férfiasságoddal, a szerelemmel, a szexuálitással, a biotáplálkozással, jó cselekedetekkel, táncolsz, meditálsz, olvasol.

Foglalkozol a pároddal, a gyermekeddel, a kedveseddel, a szüleiddel, a barátaiddal, a főnököddel, a szomszéddal, azokkal, akikel bajod van, a kormánnyal, a Földdel, az állatokkal, a természettel.

De valóban foglalkozol a valódi spirituális önismerettel?

– Ez mind az!

– Hm… Mind ezzel a sok technikával, elmélettel, emberrel való foglalatosságod közben, milyen szerepet töltesz te be a szociális off-line hálóban? Ki vagy Te? Miért vagy itt? Mit akarsz valójában? És bátran mersz is tenni önmagadért? Valóban te vagy a legfontosabb önmagadnak? Vagy figyelmed folyamatosan kihelyezed?

– Mind e közben végig figyelem magamat, hogy a sok tapasztalat, mit tanít nekem saját magamról. Arra törekszem, hogy alkalmazzam az információt, hogy tudássá változzék bennem.

– Tehát tudsz.

-Igen, rengeteg dolgot tudok.

– A tudás hatalom, ám semmit sem ér, ha nem vállalod fel önmagad. Ha nem a saját életedet éled. Ha nem élsz kiteljesedett életet. Nem válaszoltál a kérdéseimre. Ismered önmagad?

– Egyre jobban Mester!

– És vajon, milyen információra lenne még szükséged ahhoz, hogy ki merd azt jelenti, ismered önmagad?

– Te mondtad Mester, hogy a fejlődés és a tanulás örök, és a tapasztalatink által lehullanak a fátylak, egyre tisztább lesz a látásunk, egyre tágabb a tudatunk. Mert az Önismeret egy életforma, mindig éljük, minden pillanatban.

– Tudsz. Hmm… És melyik pillanatban jön el az a pillanat, amikor ki mered azt jelenteni, hogy ettől a pillanattól kezdve, tudod ki vagy, mit akarsz, és miért vagy itt?

– Most is tudom. Azért, hogy felfedezzek, hogy tapasztaljak, hogy megéljem az örömöt, a békét és önmagam fejlődése által szolgáljam a világot. Egyek vagyunk, ám mind egyediek és különlegesek. tanítok és folyamatosan átadom a tudásom.

– Tudsz. Hmm… Ezt bárhol megteheted, a Szíriuszon, az Antaresen, a Vegán, az Agapén, a Szatorin, csak a forma változik, a cél ugyan az. A Földre, mond csak, miért jöttél?

– …

– Hmm… a technikáid, valóban a valódi spirituális önismeret fejlődésében segítenek téged? Az elméletek, a gyakorlatok, mond mi értelme a sok tudásnak?

– Fejlődés? Megvilágosodás? Felszabadulás?

– Hmm… Hogy vagy?

– Nehezen. Nem igazán értem, hova akarsz kilyukadni.

–  Kilyukadni…..Hmm… Meddig akarsz még sodródni, és felesleges dolgokkal foglalkozni, amik egy darabig feltöltenek energiával, aztán kell újabb és újabb információ, hogy találj valami mankót, hogy tovább tudj lépni? Meddig akarod még az időt húzni?

– Azt mondod, új kör indul az életemben?

– A valódi spirituális önismeret elvezet téged, az érett és integrált személyiség állapotába, ahol könnyedén és boldogan vállalsz felelősséget a teremtésedért. Az információk és a tudás tágították a tudatod. Tudsz egy csomó mindent, ám még mindig nem a saját életed éled. Nem azt csinálod, ami a dolgod.

– Nem értem. Mi a dolgom Mester?

És eltűnt… már megint… 

– Mi lehet ez a valódi spirituális önismeret? Hogyan lehet ezt jól csinálni? Akkor most engedjek el mindent? Mind azt a tudást, birtokot, tapasztalatot, barátot, életszínvonalat, bőséget, amit megszereztem?

– (suttogó hangon, nagyon távolról) Hmm… nem csak az ego birtokol? A birtokaidtól vagy Te az, aki? Vagy az vagy, Aki Vagy?

Kattints az ingyenes értesítőért!