Most kezdődő több részes sorozatunkban a tudat, az elme, a tudatosság útján fogunk végig haladni. Célunk ezzel, hogy mindenki egyértelműen és tisztán láthassa hol tart a tudatosság útján, és legyen lehetősége fejlődni. Utunkon a tudomány, a teozófia, a tudatos spiritualitás, a szellemi törvények kísérnek minket, mellőzve minden szakzsargont a könnyed érthetőségért.

Látható lesz számodra, hogy mennyire fontos vagy te az univerzumban és milyen különleges szerepet töltesz be az életeddel. Hiszen a tudatosság útján élni azt jelenti, bőségben élni.

A következő blogbejegyzésekben a különböző tudatokat fogom kifejteni, hogy tisztán láthasd, hol tartasz ép a tudatosságban. Tarts velünk, a tudatod rejtelmes utazásába, a tudatosság útján.

Az elme

Az elmének két állapotba lehetséges.

Szunnyad, és energiatakarékos üzemmódban van, vagy Él és akkor aktív üzemmódban van, rengeteg energiát felhasználva.

Köztudott, hogy aki a komfortzónáján belül éli az életét folyamatosan, energiatakarékos üzemmódban éli az életét. A napjai 60%-ban ugyan úgy telnek, és egy évben maximum kétszer megy el hosszabb időre, szabadságra. Az év többi napján robotpilóta üzemmódban dolgozik, az előbbiekből kiindulva, tehát akkor nem szabad. Mert nincs szabadságon.

A tudomány igazolta, hogy az agy egyszerűségre törekszik működés közben. Egyszerűsít, sémába rendez, és azt lát az agy, amit értelmezni tud, tehát már van róla emléke a memóriában.
Tudósok bizonyították, hogy annyit látunk a valóságból, mint az előre kinyújtott karunk hüvelykujja kitakar. Tehát nagyon keveset.
Engem felháborított az a tény, hogy agyunk alig 10%-se használjuk, és a dns-unk 70% alszik.
Mi folyik, itt kérem szépen?

Tudattalan robotok vagyunk, akik óriási erővel rendelkeznek, de nem tudva erről úgy éljük le az egész életünket, mint a zombik?
Ki vagyok én? Mire vagyok képes? Miért vagyok itt? Mit tudok? És mind ezek tudatában, hogyan kell jól élni?

Az Öntudat

Azt jelenti, hogy tudatában vagyok annak, hogy én vagyok. De ez 2 éves kor körül kifejlődik a gondolkodásunkban.
Tudósok gyerekeket állítottak a tükör elé, és azt tapasztalták, hogy 2 éves kor körül a gyermek már nem azt mondja a tükörképére, hogy baba, hanem magára mutat, és azt mondja én. De még folyamatosan egyes szám harmadik személyben beszél magáról.
Tehát már kisgyermekkorban kialakul az öntudat.
Akkor azóta nem is fejlődünk?

 

Tudatosság

Azt jelenti, tudatában vagyok annak, mit, miért csinálok, és annak mi lesz a következménye. És ez igaz a benti világomra is. Tehát nincs tudatosság önismeret nélkül.

Ennek értelmében 3 éves korában mindenkinek önismereti tudásra kellene szert tenni, hogy ne legyen robotpilóta, és agyának és dns-ének sokkal nagyobb kapacitását fel tudja használni arra, hogy szabadon, bőségben, örömben élhesse az életét.

Mind a kvantumfizika, mind a tudatos spirituális tanok azt tanítják, hogy a külvilág, amit látunk, csak illúzió, és az illúzió világa, azaz az ego világa mögé kell tekintenünk, hogy lássuk mi is az élet.

Ehhez önismeretre van szükségünk, hogy felismerhessük, és lebonthassuk elménkből az egot, és tudatosságra álljunk át mentálisan.

A tudatosság az elmében történik

Tudatosnak lenni nem spirituális fejlődést igényel, hanem mentális fejlődést.
Erős önfegyelmet és akaraterőt kell kifejlesztenünk, hogy uralni tudjuk a spontán módón ránk törő félelmekkel teli érzéseket és gondolatokat.
Különben semmit sem látunk meg a valóságból.
Az uralja az életét, aki uralni tudja a gondolkodását. És ez a tudatosság magam
A tudatosság fejleszthető és tágítható, és egyre magasabb tudat szinteket lehet elérni.

Jelenleg 7 tudat szint van, 7 mentális szféra, amit élő ember képes elérni

1. tudatelőtti
2. tudatalatti
3. tudatos, jelen pillanatba van lehorgonyozva
4. folytonos tudat, szinkronicitás áramlatában van folyamatosan
5. tudat fölötti, telepatikus
6. szublimális, finomanyagi szintű frekvenciára van beállítva, csatornázás
7. holoelme érzékelő, holografikus világot átlátja

Az emberiség nagy része a 3. tudat szintet sem éri el

A nagy részük oly mélyen el van veszve a félelmek világában, az ego rabjai, így fogalma sincs arról, hogyan lehetne szabadon élni. Figyelmük fókusza a múltban van és a múltbéli sérelmeiket vetítve ki teremtik valóságukat, Rettegnek a jövőtől, így folyamatosan a konformitást választják, nehogy elveszítsék azt, amit már megszereztek maguknak.

Az 1-2 tudatossági szinten élők, kívülről irányított emberek. Minden döntésüket, lépésüket, sőt még a kitűzött céljaikat is az alapján hozzá meg, hogy mit vár el tőlük a külvilág, és mindent megtesznek azért, hogy kívülről dicséretet, elismerést, felhatalmazást meg is kapják.

Amikor valami tragédia történik az életükben, általában akkor eszmélnek fel, hogy máshogyan kellene élni és hosszú hónapok önmunkája és önismereti fejlődés által érik el a 3. szintet, a tudatosságot. De pár hónap önmunka nem lesz elég ahhoz, hogy stabilizálják tudatukat itt. 

Hosszú évek mentális önmunkája szükséges ahhoz, hogy valaki elérje a 4. tudat szintet.
Vannak, akik spontán módon képesek bepillantást nyerni a még magasabb tudatszintekbe. Ők a kiválasztottak. De erről, majd egy következő bogbejegyzésemben írok.

Ami bizonyos, itt az ideje annak, hogy öntudatra ébredj, és el kezd fejleszteni a tudatod, hogy emlékezni tudj arra, ki is vagy, mit is akarsz, és miért vagy itt. És ami a legfontosabb, hogyan tudsz úgy élni, ahogyan az maradéktalanul boldoggá tesz téged.

Az önismeret ideje most kezdődik. Ami azt jelenti, aki nem foglalkozik önismerettel le fog maradni.

Nézd az ingyenes OtthonFa-Önismeret TV-t minden nap. Ha pedig gyorsabb haladásra vágysz, támogató közegben akkor gyere az OtthonFa Clubba most.

Érkezés

Az Érkezés című filmnek a fő mondani valója, hogy a fejlettebb tudat átadja a gondolkodás módját a fejletlenebb tudatnak, így ő képes lesz arra, hogy fejlődjön.
Talán emlékszel a film egyik legfontosabb jelenetére:

Kap fegyver.
Használ fegyver.
Fegyver nyit idő.

A „fegyver” a gondolkodásmódot jelöli. A Tudást, a Tudatosságot.

A 4. tudatossági szinten valóban felborul az idő linearitása, ahogy bekapcsol a kreatív elme. A Folytonos Tudatban a Céltudatos Művész lép elő.
Egyszerűen, aki azt csinálja minden nap, amit szenvedélyesen szeret és bőségesen megél belőle. És igen, ehhez bátorság kell, meg egy csomó minden, de most ne is szaladjunk előre.

 

A Bőségtudatos elme 

{2019. 12. hét – Önismereti előrejelzés}

[bts_restricted_content title=”Ez a doboz értékes extra tartalmat rejt” desc=”Ezt azonban csak OtthonFa Club Tagok (előfizetők) láthatják. Te még nem vagy OtthonFa Club Tag? Ugyan már! Regisztrálj most és máris olvashatod ezt a részt is. ” ]

Megérkezés a bőség terébe, azaz a Céltudatos Művész, a férfi/nő egysége felszabadul

Izgalmas és sűrű lesz ez a hét, mely szorosan összeolvad a 13. héttel, azaz március végével. Rengeteg minden történhet.

Az elmúlt 11 hétben, a céltudatos gondolkodásnak és a célirányos cselekvésnek hála, rengeteg tapasztalatot gyűjtöttél önmagadról. Megismerted eddig ismeretlen, vagy rejtett részeidet, tisztábban látod, mit nem akarsz, és körvonalazódik mit is akarsz.

Ahogy életmóddá tetted az önismeretet, ajtók nyíltak meg, és ma már nem az az ember vagy, aki egy évvel ezelőtt.
Lehet, a külvilágodban nem sok minden változott, ám belül már teljesen máshogy éled az életed, máshogyan gondolkodsz, más lett a fontos.
És ma már picit, be mered magadnak vallani, mit is akarsz igazából.
Sok radikális döntést hoztál, és még jó pár döntés vár rád, mielőtt véget érne a március.

Ha teljesen új vagy az OtthonFa Clubban, (kb 3 hónapja, vagy nem rég csatlakoztál) a lehető legfelszabadítóbb időpontban kezdtél el befele haladni.

5 lépés vár minket a 12. héten és egy a 13. héten

1. lépés
A férfi rész felszabadul, és könnyedén termet pénzt, gazdagságot, és bőséget. Méltóvá válik arra, hogy a Bőség terébe lépve, igazi Békés Harcosként uralja a 3D világát, és meg tudja hekkelni azt, szíve vágya szerint.
Az a férfi tud teremti, aki tudatosan uralja a barbárt, a nyafogó gyereket, engedi a művészt kibontakozni, és békés harcosként céltudatosan, célirányosan cselekszik.
Mert ennek a férfinak van ereje, azaz össze van kapcsolódva a belső forrásával, és nem tékozolja el az erejét hülyeségekre. (hiszti, ösztönből érkező düh, vagy romboló szexualitás, drogok, alkohol, emberiség jó barátja szerep, gyereknevelés fő állásban.)
Erős a teste, az elméje, a szíve, rendben van az értékrendje és nem egy lepukkant virslifütyi, aki a nő eunukja. (kasztrált férfi).

2. lépés
Tavaszi Napéjegyenlőség
Az Equinox workshopon erről bőven lesz szó, most csak annyit, hogy kezdetét veszi a tavasz, az új kör, az új időszak, az új időszámítás.
Az élet berobban a térbe, új utakat, új megoldásokat, új vágyakat előhozva. Az élet, csak akkor él, ha a járt utat a járatlanért elhagyod.
És 2019-ben muszáj, elhagyni a járt utakat.
Az igazi életről, a belső és külső harmóniáról, a lelkes, szenvedélyes, hittel és szeretettel átitatott bőségről szól most ez a nap, azaz mind ennek a beindításáról.

3. lépés
TeliHold
Ez amúgy egészen elképesztő, hogy milyen óriási energetikai támogatást kapunk önmagunk kimunkálásához.
Az új élet hajnalán, rögtön az elengedés segít, hogy azonnal lépni tudjunk, és semmit se hurcoljunk nehezékként magunkkal az új körünkre.

Ez annyira csodálatos. Imádok élni, összhangban önmagammal és a Mindenséggel.

4. lépés
A Művész csatlakozik a Békés Harcoshoz és nem elnyomják egymás határtalan erejét, hanem felszabadítják
És megérkezett a nő, aki a radikális cselekvés után (férfi felszabadult, új élet, elengedés) mind ezt befogadja, elfogadja, és így létre jön kettőjük együttműködéséből a Teremtő Harmónia é kézen fogva besétálnak a Mennyek királyságába, a paradicsomba. És itt elkezdik igazi teremtő életüket.

Önismereti szempontból ez azt jelenti, hogy önmagadon belül végre megbékélhet a férfi és a nő, tisztelettel, alázattal, szeretettel fordulnak egymáshoz, egymást támogatva.
Aztán majd a következő szintemelkedés előtt dolgozunk még rajtuk, ha kell, de most itt az idő teremtésre fogni őket.

FONTOS: Ha a külvilágban a veszteségtől való félelmed óriási, akkor ez a felszabadulás nem fog megtörténni. Ha félsz attól, hogy elveszíted a párodat, mert ragaszkodsz, vagy gazdagsági kapcsolatban életek, vagy attól félsz, mit fognak mondani mások, eleve lekorlátozod mind a két minőséget magadban. Így az elfojtásodat fogod erősíteni, és nem jobban leszel, nem felszabadult, hanem egyre frusztráltabb, és egyre rosszabbul.
Szeretném, ha tudnád, ha a szívedet és a tiszta elmédet követed, sosem veszíthetsz semmit. Csak az ego tud ragaszkodni, és csak az ego tud elveszíteni, mert ő birtokló szeretetben van.
Ha egoban vagy, elveszel. Ha Céltudatos Művészként vagy jelen, felszabadulsz.
Néha baromi nehéz kijönni az egoból, tudom. Törekedni kell rá, és akkor egyre jobban fog menni.

A nő akkor tud felszabadulni, ha biztonságban érzi magát minden szinten. Ha azt teheti, amit szeret, akkor, amikor csak akarja, és addig, ameddig csak akarja.
Ha ez nem tud megtörténni, nem lesz szabad.
Ha emiatt a férfit is gúzsba köti, mind a ketten egyre szarabbul lesznek. És ez kihatással lesz a párkapcsolatra is.
Ha bármelyik fél, nem önmagát éli

Szakrális értelemben (önismereti szempontból benned) a női férfi egységre azért van szükséged, mert a bennük szunnyadó fénymagok, csak akkor tudnak megtermékenyülni, ha a férfi és női egység (szerelem) létrejön. Ha a férfi és a nő eggyé válik benned. Így születik meg a Céltudatos Művész és így indulhat be a bőségteremtés. Nincsenek külső megoldások, csak belső megoldások vannak.

Tehát nem a párodra kell rányomni ezt, hanem magadban rendbe tenni a dolgokat, a másikat meg szabadon, békén hagyni, hagy csinálja végre azt, ami boldoggá teszi. Még akkor is, ha el kell engedned ezért.

Ha szereted, elengeded, ha menni akar.

FONTOS 2.: Ha egy kapcsolatnak, barátságnak vége van, nem kellene meggyűlölni a másikat. Itt is fontos a szeretet törvénye szerint élni.

5. lépés:
Mindig lépd át a komfortzóna határát
Az előbbiek tekintetében ez elég egyszerű. Az élet, a mosolygás, a boldogság, a szenvedély, a derű, az öröm, a lelkesedés, a szabadság, a bőség, a konformitásodon kívül, azaz a komfortzónádon kívül található.
Így is, úgyis ki fogsz lépni belőle. Jobb előbb, mint később.

[/bts_restricted_content]

 

6. lépés:
A 13. héten a Céltudatos Művész felszabadul és Bőséget teremt (ez egy hosszabb folyamat kezdete lesz, de erről bővebben a 13. heti önismereti előrejelzésben.)

Ha egységként, egészben nézed a folyamatot, és nem a részek összességként, akkor a következőt látod.
A felfele ívelő spirálon a következő két hétben 6 lépcsőfokot lépünk felfelé. Már eddig is sokat haladtunk, ám ilyen rövid idő alatt ennyi lépcsőfokot meglépni ez maga a csoda.

 

Amire leginkább szükséged van most

 • őszinte mély kommunikáció, önmagaddal és másokkal is
 • csináld azt, amit szeretsz, és kérd el érte a jussodat, fizetésed
 • járt utat járatlanért hagyj el
 • cseréld le a kényelmet, (a konformitást), a kalandra, a felfedezésre, az újdonságokra
 • Céltudatos Művészként légy jelen
 • A szeretet törvénye szerint élj

Amire most szükséged lesz, a minőségi szintemelkedéshez

 •  zene, tánc, ének
 • belső belassulás és megtisztulás
 • mély kapcsolódás önmagaddal (egész nap)
 • fókusz megtartása önmagadon és a céljaidon
 • találd meg az örömöt és a szeretetet mindenben
 • radikális döntések meghozatala
 • gyors, érzelem mentes elengedés
 • bátor célirányos cselekvés tudásod gyakorlatba ültetésével

Mi növeli a Tudatosságod?

 • az önszeretet szint növelése
 • felülemelkedni az egón, és fülön csípni az összes érzelmi hatását
 • elfogadni ki is vagy te valójában
 • elfogadni a vágyaidat
 • céltudatos gondolkodás mód
 • erős mentális önfegyelem
 • erős érzelmi önfegyelem
 • erős mentális akarat
 • bátran szembenézni a félelmekkel
 • tudatos jelenlét, azaz a mentális csend kialakítása
 • célirányos cselekvés
 • időtér tervezés és annak betartása

OtthonFa Clubból ajánlott anyagok

Kifejezetten olyan anyagokat válogattam össze, melyek a fejlődést szolgálják. Így nem kell találomra válogatnod köztük, ezekre koncentrálva, garantáltan sikeres hónapod lesz. Ezeket mind megtalálod az OtthonFa Club oldalon és a zárt facebook csoportban.
Kérlek, ne csak megnézd ezeket, hanem azonnal ültesd is a gyakorlatba az új tudásod, mert csak így fog változást hozni az életedben.

Mindig művész vagy, és annak a művésze, amit épp csinálsz.

Mindig töltsd le és töltsd ki az adott hónaphoz tartozó Önismereti előrejelző munkafüzetet az OtthonFáról (OtthonFa Clubról a letölthető anyagok  menüpontban). Így lépésről lépésre tudunk együtt haladni a valódi önismeret útján. 

Webinárium: 

 • Hogyan Urald az EGO-d?
 • Spiritualitás, Spirituális intelligencia
 • A bőségtudatosság megteremtése
 • Tudatos jelenlét
 • Az átszoktatás
 • A pénzügyi intelligencia fejlesztésének alaplépései
 • Tudatos teremtés és a sikeres célmegvalósítás folyamata
 • Fekete lyuk az elmédben: a kishitűség

Heti Gondolatrendező:
4,.5,.6,.7.,8.,9.,11.,15.,16,.17,.18,.19,.21,.22,.27,.29,.30,.31,.36,.37,.38,.39,.40,.41,.46,.49,.52.,55.,62.,63.,64.,68.,69.,70.,71.,74.,78.,81.,89.,90.,91.,94.,95.,98.,99., 100., 102., 103.,rész

Meditációk:

 • Elméd természetes működése a gazdagság és a bőség
 • Gondolatok Elcsendesítése Meditáció
 • Elengedés meditáció
 • Felöltődés Pilisszentkereszt – Szentkút Energiáival

 

Színezni, rajzolni is lehet, a céltudatos szabad kezes rajzolást, festést, alkotást ajánlom. Arra figyelj, hogy nem csak akkor vagy művész, ha az általánosságban elfogadott művészeti technikákat csinálod éppen, hanem innentől kezdve minden pillanatban. Így minden cselekvésedben (meditáció, sport, feladatok elvégzése, utazás, pihenés, szex, gyereknevelés, kommunikáció) mindig művész vagy, és annak a művésze, amit épp csinálsz.

Minden nap szívvel és lélekkel, szenvedélyesen és hiteles példát mutatva, azon fogok dolgozni, hogy a lehető legtökéletesebben szolgáljam a fejlődésed, és a boldog, szabad, saját életed megteremtését. Együtt, megcsináljuk!

Minden nap hálát mondok az OtthonFa Clubért, hogy együtt, támogató csapatként éljük és teremtjük az életünket.

Kattints az ingyenes értesítőért!

Pin It on Pinterest